Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

dün benim alttan baktı doktor ama kalp atışını duyamayız dedi o yüzden bakladı 6 hafta 5 gün dü dün 10 gün sonra gel dedi

makinadan makinaya fark ediyor demek ki. benimde alttan baktılar hatta 2 3 hafta hep alttan baktılar yaklaşık 2 ay olana kadar alttan bakıyorlar ben istemiyordum ama bebegimi görebilmek için razı oluyordum. ben adetim geçti evde test yaptım pozitif çıktı. bir hafta sonra kan verdim 30 277 çıktı bir hafta daha bekledim ki hem kese hem kalp atışı görülsün diye ki çok şükür öyle oldu. bir taşla iki kuş vurmuş oldum. bende bu hafta kontrole gitmedim içim içimi yiyor bebegimi görmek istiyorum. inşallah saglıgı yerindedir. öyle korkuyorum ki

yaaa insan bi başsağlığı diler kızlar yaaaa. dünde böle bir sorunumu yazdım kimse bişi demedi bugünde. ölü var diyom yorum yapmıyonuz.bişi yazmıyonuz. ben herkesin derdine bişiler yazmaya çalışıyom. neyse.

abla öncelikle başın sağolsun.bebek içinde stres yapma bence Allah kısa zamanda nasip etsin sana da bana da :)))

slm kızlar yemek yiyip geldimm..
nedendir anlamadım sabah geldiğimde iyiydim sanki birden üstüme gri bi bulut coktu.üzüntü hasıl oldu birden hayır olsun..

slm kızlar yemek yiyip geldimm..
nedendir anlamadım sabah geldiğimde iyiydim sanki birden üstüme gri bi bulut coktu.üzüntü hasıl oldu birden hayır olsun..

afiyet olsun şekercimmm
bende karnımı doyurdum geldim şimdi kek yiyomm :56: :56:
valla kepeklim aynısı bendede var hafiff müzik çalıyo daldım gittim kocişle şarkımız çalıyo oy oyyyyy

kızlar ben geldim gülcüm hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm gerçekten bu arada başınız sağ olsun tatlımmmmmmm

benimde 16inci haftaya kadar alttan bakicaz dedi. benim bebegiminde hemen kalk atisi göründü. nts ye 30uncu haftadan sonra baglanacaksin dedi. orda duyuluyormus kalp atisi

yemeğimizi yedik geldik çalışmaya devammmmm
aslında ik istemedim hatta korktum ama doktor ordan bakıcaz diyince yapıcak birşey olmadı,ama bi haha geldiğinde normal bakarız dedi senin 16. hafatada alttan bakması neden acaba gözükmediki normal şekilde belkide benimde senin gibi olur hayırlısı sağlıklı olsunda

makinadan makinaya fark ediyor demek ki. benimde alttan baktılar hatta 2 3 hafta hep alttan baktılar yaklaşık 2 ay olana kadar alttan bakıyorlar ben istemiyordum ama bebegimi görebilmek için razı oluyordum. ben adetim geçti evde test yaptım pozitif çıktı. bir hafta sonra kan verdim 30 277 çıktı bir hafta daha bekledim ki hem kese hem kalp atışı görülsün diye ki çok şükür öyle oldu. bir taşla iki kuş vurmuş oldum. bende bu hafta kontrole gitmedim içim içimi yiyor bebegimi görmek istiyorum. inşallah saglıgı yerindedir. öyle korkuyorum ki

ben korkttum aslında alttan bakınca hem bebeğime hem bana bir zarar verir diye ama bi sorun olmaz mı aynen bebeğimi görmek için herşeye katlanabilirm inş 10 gün sonra kalp atışını duyacağım

kız patronun yokmu
patron ehliyeti çıkardıya durmaz artık burlarda atölyeye gitti akşam üzeri gelcek

kızlar ben geldim gülcüm hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm gerçekten bu arada başınız sağ olsun tatlımmmmmmm

saol cnmmm yaaaa heray olduğu gibi hüsran oldu buayda. hayırlısı böyleymiş. evt çok üzüldüm komşumuzada çok severdim kadını kimseye zararı yoktu evladının yüzünden kalp krizi geçirmiş.allah günahlarını affetsin

patron ehliyeti çıkardıya durmaz artık burlarda atölyeye gitti akşam üzeri gelcek

saol cnmmm yaaaa heray olduğu gibi hüsran oldu buayda. hayırlısı böyleymiş. evt çok üzüldüm komşumuzada çok severdim kadını kimseye zararı yoktu evladının yüzünden kalp krizi geçirmiş.allah günahlarını affetsin

aman ii gelmesin yavvvvvv

selam kızlar nabersiniz ben çok yorgunum sabahtan beri iş yapıyom,belim ağrıdı karnımda erkenden şişmeye başladığı için,eğilmek bile zor geliyo kasıklarım ağrıyo hemen.
sizlerden ne var ne yok.

hoşgeldin kuşummmm nasılsın

hoşbuldum kuzum rabbime şükür iyiyim kahvaltımız yaptık şimdi sizlerleyizzzzz bugün magnezyum ilacımızada başladık bakalım hayırlısı sen nasılsın

saol cnmmm yaaaa heray olduğu gibi hüsran oldu buayda. hayırlısı böyleymiş. evt çok üzüldüm komşumuzada çok severdim kadını kimseye zararı yoktu evladının yüzünden kalp krizi geçirmiş.allah günahlarını affetsin[/QUOTE]
ayyy canım bilirim o hüsranlı ayları olsın herşey allahtan tatlım tez zamanda kucağını bebişle doldursun inşallah ayyy böyle sevdiklerimin ölüm haberlerine bende dayanamıyorum rabbim mekanını cennet eylesin inşallah

selam kızlar nabersiniz ben çok yorgunum sabahtan beri iş yapıyom,belim ağrıdı karnımda erkenden şişmeye başladığı için,eğilmek bile zor geliyo kasıklarım ağrıyo hemen.
sizlerden ne var ne yok.

slm tatlım hoşgeldinnnnn
fazla yorma kendini bugün kızlar da bi hal var yani saolsunlar doğru düzgün cvp bile vermiyolar

ds senden kıskandım bende actım müzük belkım keyfımız yerıne gelir.

evhan hosgeldin ciciş..

güül yaşlımıydı komşunuz.kalp krizini üzüntü mü tetiklemiş.

Back
X