kız senin face varmı
kızımın var kız kendine yeni açtı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız senin face varmı
kızzz bizide çağırda topluca çektirelim ama biz doğurmadan hamile kal
Eki Görüntüle 126104 kızlar şu resim hoşuma gitti paylaşayım dedim bende yapacam böyle bi foto
hobbaaaaa..anam ne öğretelim biz sana :26: ..neyi bilmion mesela.. :89:
takdir ilahi canımyok cnm yaaaa yaşlı deildi. orta halli. 3 çocu var 2 si evli evli olan oğlan kumar borcu yapmış alacaklılarda ayandan vurmuş oğlanı hastanede bugün ameliyata gircekmiş. kadında evde gece düşüne düşüne fenalaşmış sabaha karşı kalbi sıkışmış şekerde vardı. ambulansda gecikmiş yetişememiş ambulans merdivende ölmüş. hala şokdayım. ambulansdada hata var 7 dk da gelmesi lazım 45 dk da gelmiş.erken gelse kurtulcakdı belki.
hey maşallah yavrummmmmmmmmmhamileik konusunda olmasada diger konularda yüksek lisans yaptım sayılır:92::92:
yok cnm yaaaa yaşlı deildi. orta halli. 3 çocu var 2 si evli evli olan oğlan kumar borcu yapmış alacaklılarda ayandan vurmuş oğlanı hastanede bugün ameliyata gircekmiş. kadında evde gece düşüne düşüne fenalaşmış sabaha karşı kalbi sıkışmış şekerde vardı. ambulansda gecikmiş yetişememiş ambulans merdivende ölmüş. hala şokdayım. ambulansdada hata var 7 dk da gelmesi lazım 45 dk da gelmiş.erken gelse kurtulcakdı belki.
Eki Görüntüle 126104 kızlar şu resim hoşuma gitti paylaşayım dedim bende yapacam böyle bi foto
amanallahım onlar nasıl göbek ayyyyy
laaaaaaan nörüyonuz karılarrrrrrrrrrrrrrrrr hepiniz burda maaşallahben fazla kalamıyacam ama bi merhaba deyim dedim kızım hastalandıııı
yatıyooo ateşi düşmüyo uyumadık bütün gece çok üzüldüm bi görseniz dudakları ateş kırmızısı nası tatlı duruyo yaaaa ben ço köüzgünüm kız güüül senin tahlil işi ne oldu aceppp0 ben kaçırdım oblümleriii
![]()
senlen ugrasmazsam işim rast gitmez.
anam hiiç çekilmiş fotografım yok desem inandırıcı olur mu bılmem amma yok emın ol, du bakalım aksam kocişle çekiniriz belkim.
hobbaaaaa..anam ne öğretelim biz sana :26: ..neyi bilmion mesela.. :89:
ayyy toplu resimmi çekildinizzz ne güsel göbüşleriniz öyleortadaki didoşa benzioo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kepekliye bak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♥♥♥25+0 olduk prensesim sedefimle ♥♥♥ 41 kere maşallah bizeeee :)