- Emoji Skoru
- 15.544
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi PabucumunNicki
-
Neden mune ilk gordugunde yasaklamadi peki ?Siz takıldınız kaldınız protesto başlığına konu protesto başlığı olsaydı orada herkes yasaklanırdı.
Neden mune ilk gordugunde yasaklamadi peki ?
Protesto konusu kendimizi frenlemek konularda olay cikarmamak ayni icerikli konulari acanlara prim vermemek amacliydi zaten
Frenlemek evet zaten konudada belli bunu didikleyip bulmak zor degil acikca ifade ediyoruz kendimizi.bu kısımda zaten bugüne kadar ne yaptığınızı çok güzel özetlemişsiniz.
Bu konuda da son mesajımdır.
Frenlemek evet zaten konudada belli bunu didikleyip bulmak zor degil acikca ifade ediyoruz kendimizi.
Protesto konusuydu hani uyelik iptalleri 2 saate gorusuruz mesajina ne oldu.Name bir kere bile banlanmamis bir uye simdiye kadar hadi oburlerini gectim name demi dalga gecmis gectiyse neden simdiye kadar banlanmamis.
Ben herseyi cok iyi anliyorum ama siz kilif bulup aciklayamiyorsunuz.
Sizin benim suanki konumda istediginiz kismi cevaplamak gibimi mesela.2 saat sonra görüşeceğiz.... mesajı hastanede olduğum için eve gitmem 2 saati bulacağından rahat yazamadığımı ifade etmek içindi zaten diğer mesajımda da bunu ifade ettim. Oradan 2 saati alıp, başka yerden başka bir parçayı alıp ısıtıp ısıtıp koyuyorsunuz.
Name simdiye kadar ortalik karistirma gorevi yapiyorsa neden hic bani yok.Nameaver konusuna gelince sözde kendinizi frenliyorsunuz ya ! Öğle tatili diye değilmi ? Bu mesajın altını üstünü okusanız cevaplarınızı alırsınız.
Biri internette ipyi başka bir ülkeden bile gösterecek uygulamalar olduğunu söylese iyi olacak.
bir kullanıcının aynı bilgisayardan ikinci bir üyelik aldığını anlamanın korkunç araştırma gerektiren süper hackerlık bilgisi ile yapılan bir şey olmadığını bilse insanlar.
Zeka ile alakası yok, sadece insanlar konuya hakim olmadığından çok basit bir işlem harikalar yaratılıyormuş gibi gösterilmesin yeter.
Konu dışı uyarısı almamışsınız, neden almamışsınız merak ediyor üye, kiblenmemişsiniz şimdi de kiblemeyenlere laf atılacak sanırım.Konuda sadece iki mesajim var neden banlanmam gerekiyor anlamadim???
O konuda gulenler arasinda sizde bende variz o konudaki bir mesajimdan ben banlandim.Kib lere gore banlanildigi biliyorum ama iki uc mesaj altindaki ustundeki mesajlari gormemezlige gelindigini dusunuyorum cunku kibler daha cok takilan kisilere yapiliyor sahsi degil yani sizin nick aklimda kaldigi icin yazdim.Konuda sadece iki mesajim var neden banlanmam gerekiyor anlamadim???
Lutfen meg anlamamissin uzulecek bir durum yok burda megi banlayin durumuda degil olayi anlatmak icin senin ismin gecti.Bemim ismim niçin geçiyor burada anlamadım.
Beni bir arkadaş etiketledi,ben de kendimce gidip selamladım. Hepsi bu..
Sonra Bibi topik ismini nasıl değiştirip 'protesto' yapabiliriz diye sordu. Margarikotin,'benim yetkim dışında' dedi. Ben de bunun üzerine Nevteste'ye söyledim. O da ismi değiştirdi ve 'hayırlı olsun' dedi.
Bu,bu yani!
Vallahi şaşırdım ve üzüldüm..
Mune ben kime ne laf attimda kiblemeyenlere aticam.Soru sordum gene isinize gelenleri cevapladiniz burda gunlerdir uyelik iptali sebepleri icin insanlar protesto konusunu dusunmuyormu kazende bu yuzden ama bu kadar uyenin itirazina konu baska muhabbetlere kaydiriliyor.Konu dışı uyarısı almamışsınız, neden almamışsınız merak ediyor üye, kiblenmemişsiniz şimdi de kiblemeyenlere laf atılacak sanırım.
"Yeni ilk üye olduğumda o kadar sevdim ki kk yı ne güzel herkes dostane samimi içten demiştim ama tanıdıkça yanılmışım.özellikle eski üyeler kk yı kendi oyun parkları gibi görüyorlar.her türlü oyunu oynuyorlar grupları olanlarsa birine bir şey deniyorsa onun haklılığını görmeden sırf destek için saldırıp ezmeye çalışıyor.buda yetmez gibi iftira karalama boyutuna getiriyorlar.insan tanımadığı biri hakkkında nasıl dolduruşa getirir başkalrını nasıl doldurur bu iftiradır bununda günahı allah katında büyüktür. hatta hiç çekinmeden topiğe yazıyorlar mesela XXXX insanları öyle bir doldururm ki kk yemek bölümüne giricek yüzün kalmaz demişti bana yaklaşık iki ay önce ve ben sıkıldım.dedikodulardan yalanlardan sıkıldım bana kötü dendi diye kötü olmuyorum allaha şükür ki rabbim biliyor beni onlar ve herkes beni kötü bilsinler ilahi adalete birakiyorum çok yanılmışım kk elbette iyiler var ama kk yı kendilerini patron ilan etmişler de var ezmeye çalşıanlar kendilerinde her türlü hakkı görenler var.saygısız bir ortam oldu bende bu ortamda olmak istemiyorum.kk üye olduğumda duyduğum sevinç kırgınlığa kızgınlığa döndü daha fazla durup sıkıntı etmek gereksiz insanlar için üzülmek istemiyorum. üyeliğimim iptalini istiyorum...teşekkürler"
z.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?