evet canım bizim ikimizinde durumu aynı ben bugün gideceğim saat 15te randevum var bende sürekli d.k. hapı kullandım korunmasız ilk ayım bugün son adet tarihimden beri 35. günüm bende şu son 4 gündür hep adet olacağım sandım çünkü sabah kalkınca öyle sancılarım oluyordu ama gün ortası geçiyordu o sancılar bugün oldu hala bişe yok sadece dün akşam kramp girmeye başladı ve 1 haftadır gaz ve kabızlık sorunum var doğal olarakta karınım acayip şişti sertleşti taş gibi
inş canım hayırlısı bazı korktuğum taraflarda bazı arkadaşlarımda diyor ki doğ.kntrol. hapı kullananlar zor hamile kalıyo diye bilmiyorum korkuyrm birazda tşk ederim bilgilendirdiğin için allah hepimize nasip etsin
Aaa kızlar iyiki sormuşum giresunu hemşeri çıktınızkaydirigubbakcemile3 canım bizde az kira vermiyoruz aslında hemen hemen aynıda kombili istiyoruz tabi gidip orda bakmak lazım ama nasıl gezipde ev bulucaz bilemiyorum hayırlısı olsun nasipde ne varsa o olur şu an oturduğum evdende memnun değilim zaten.
neyse ben bugün doktora gidince iyice bi sorup araştırayım sanada bilgi veririm stres yapma fazla ben yeni evlendiğim zamanlarda hap kullandığım halde adetten kesilmiştim ozaman diane35 kullanıyordum sonra yasmine geçtim herşey çok yolundaydı taki işte şimdi bırakana kadar eyvahedigeldismile
sen hangi d.k. hapını kullanıyordun
inş canım hayırlısı bazı korktuğum taraflarda bazı arkadaşlarımda diyor ki doğ.kntrol. hapı kullananlar zor hamile kalıyo diye bilmiyorum korkuyrm birazda tşk ederim bilgilendirdiğin için allah hepimize nasip etsin
sorma ya sen sormasan hiç haberimiz olmayacak
canım hemen gezipte ev bulamaya bilirsin ama en azından bi görmüş olursun kafanda soru işareti kalmaz nasıl bi yer diye
Canım böyle söylentilere bakma saçmalık ya bir kere bu hap hormonları düzenlemek için veriliyor hangi doktor hamileliğe engel olduğunu bile bile verir hapı, ben ilk kendim kullanmıştım kendim bıraktım sonra doktor kist için yazdı ve hamile kalmak istediğimi biliyordu üstelik ben daha sonra kullanmak istemedim ve doktora sordum kist hamile kalmama engel olurmu diye hayır sadece gebelikde ağrı yapabilir dedi, şimdi benim doktor manyakmı hamile kalmak istediğimi bildiği halde kısırlığa sebep olack bir ilaç versin,ya çok ayzdım ama bu konu benimde canım çok sıkıyordu herkes bişey söylüyor aç netden bak güzelim kesinlikle zararı yok sadece ilk üç ay hormonlar tekrar düzene girdiği için hamile kalamayabilirsin ki hapı bir gün içmeyi unutup hamile kalanlarda var.buyrunnnnnnnnn
Canım böyle söylentilere bakma saçmalık ya bir kere bu hap hormonları düzenlemek için veriliyor hangi doktor hamileliğe engel olduğunu bile bile verir hapı, ben ilk kendim kullanmıştım kendim bıraktım sonra doktor kist için yazdı ve hamile kalmak istediğimi biliyordu üstelik ben daha sonra kullanmak istemedim ve doktora sordum kist hamile kalmama engel olurmu diye hayır sadece gebelikde ağrı yapabilir dedi, şimdi benim doktor manyakmı hamile kalmak istediğimi bildiği halde kısırlığa sebep olack bir ilaç versin,ya çok ayzdım ama bu konu benimde canım çok sıkıyordu herkes bişey söylüyor aç netden bak güzelim kesinlikle zararı yok sadece ilk üç ay hormonlar tekrar düzene girdiği için hamile kalamayabilirsin ki hapı bir gün içmeyi unutup hamile kalanlarda var.buyrunnnnnnnnn
asucuğum sen ne kadar kullandın yasmin hapını?
evhannnnnnnnnnnnnn ay bune ayol oku oku bitmedi sıkılmdan nasılda yzamışsın yavv vallaha bravo sana öptüm cnm.kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bütün Kızlar Toplandık Nil Karaibrahimgil
Yo kızlar bunu haketmiyoruz
Yo kızlar bunu kabul etmeyelim
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık
Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık
Bir o kadar basitti ki denklemleri
İki o kadar güçsüzdü ki eklemleri
Üç kontrol etmek bebek işi
Yormadan sormadan sormadan yormadan
Bir sarardık biz onları dolma gibi
İki çalardık biz onları zurna gibi
Üç sererdik yolları çarşaf gibi
Çıtaları kaldırırdık çıtırlara on basardık
Haydi hop hop atlatırdık hey gidi Günler hey
Uzun uzun anlatırdık espriler patlatırdık
Haydi top top yuvarlardık hey gidi günler hey
Bekletirdik seslenirdik yüklenirdik hey gidi günler hey
Esnetirdik esnetirdik pes ettirdik hey gidi günler hey
Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık
Bir o kadar bellidir ki hedefleri
İki seks para ve futbol hep sohbetleri
Üç bunu yönetmek bebek işi
Çıtaları kaldırırdık çıtırlara on basardık
Haydi hop hop atlatırdık hey gidi günler hey
Uzun uzun anlatırdık espriler patlatırdık
Haydi top top yuvarlardık hey gidi günler hey
Süslenirdik güçlenirdik yükselirdik hey gidi günler hey
Esnetirdik esnetirdik pes ettirdik hey gidi günler hey
Şimdi niye zorlandık zorlandık
Yıprandık yıprandık
3 ay kullandım sadece cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?