Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

anladım cnm dedimya ben pek bilmiyorum,ama bildiğim bişey var samsunn çok güzel bir yer,ve denizide öyle.bizim ev denize 10 dk ilerde....ve çiftliktede halamız oturuyo tam ismini bilmiyorum ama samsun çiftlik diye geçiyor muş

al benden de aynısı benim şu an sadece belim ağrıyo ve halsizliğim çok doktordan sonr yazar mısın cnm merak ettim ikimizde aynı durumdayız çünkü

Aaa kızlar iyiki sormuşum giresunu hemşeri çıktınızkaydirigubbakcemile3 canım bizde az kira vermiyoruz aslında hemen hemen aynıda kombili istiyoruz tabi gidip orda bakmak lazım ama nasıl gezipde ev bulucaz bilemiyorum hayırlısı olsun nasipde ne varsa o olur şu an oturduğum evdende memnun değilim zaten.

neyse ben bugün doktora gidince iyice bi sorup araştırayım sanada bilgi veririm stres yapma fazla ben yeni evlendiğim zamanlarda hap kullandığım halde adetten kesilmiştim ozaman diane35 kullanıyordum sonra yasmine geçtim herşey çok yolundaydı taki işte şimdi bırakana kadar eyvahedigeldismile
sen hangi d.k. hapını kullanıyordun

sorma ya sen sormasan hiç haberimiz olmayacak
canım hemen gezipte ev bulamaya bilirsin ama en azından bi görmüş olursun kafanda soru işareti kalmaz nasıl bi yer diye

bende yaasmin kullandım doktor yan etkisi çok az demişti güzel haberlerini bekliyrum canım inş bi sorun yoktur

Canım böyle söylentilere bakma saçmalık ya bir kere bu hap hormonları düzenlemek için veriliyor hangi doktor hamileliğe engel olduğunu bile bile verir hapı, ben ilk kendim kullanmıştım kendim bıraktım sonra doktor kist için yazdı ve hamile kalmak istediğimi biliyordu üstelik ben daha sonra kullanmak istemedim ve doktora sordum kist hamile kalmama engel olurmu diye hayır sadece gebelikde ağrı yapabilir dedi, şimdi benim doktor manyakmı hamile kalmak istediğimi bildiği halde kısırlığa sebep olack bir ilaç versin,ya çok ayzdım ama bu konu benimde canım çok sıkıyordu herkes bişey söylüyor aç netden bak güzelim kesinlikle zararı yok sadece ilk üç ay hormonlar tekrar düzene girdiği için hamile kalamayabilirsin ki hapı bir gün içmeyi unutup hamile kalanlarda var.buyrunnnnnnnnn

sorma ya sen sormasan hiç haberimiz olmayacak
canım hemen gezipte ev bulamaya bilirsin ama en azından bi görmüş olursun kafanda soru işareti kalmaz nasıl bi yer diye

Ah canım keşke gidebilsek ama malum para olmayınca olmuyor daha yeni geldik evimize ve masraf yapamayız:2:

evt bende öle diyorum insanı strese sokuyorlar kendi bildikleri doğru sanıyorlar bende çok araştırdım hiç bi zararının olmadığını biliyrm

Bayanlar ben çıkıyorum sonra yine uğrarım inşaallah.

ay bu söylentilere bende çok kızıyorum insanların ağzı alışmış yumurtaları tembeleştiriyor diye oysa tam tersi hormonları düzene sokuyor d.k. hapı
ben daha 18 dim erkeklik hormonlarım fazla çalışıyordu taaa ozaman başladım
kısırlık yapmıyor ha ama şu olabilir uzun senelerce kullanınca bıraktıktan sonra koruması devam eder hemen döllenmez yumurta
hiç kullanmasaydım daha kötü sonuçlanacaktı yüzüm falan tüylenmeye başlamıştı ozaman kullanmasaydım belki kısırlığa yol açabilirdi işte
benimde kayınvaldem kullanma etme neymiş günahmış e kullanmasaydım çocuğum olsaydı bakamasaydım o çocuğa günah omayacakmıydı sanki

kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bütün Kızlar Toplandık Nil Karaibrahimgil

Yo kızlar bunu haketmiyoruz
Yo kızlar bunu kabul etmeyelim

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık
Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık

Bir o kadar basitti ki denklemleri
ıki o kadar güçsüzdü ki eklemleri
Üç kontrol etmek bebek işi
Yormadan sormadan sormadan yormadan

Bir sarardık biz onları dolma gibi
ıki çalardık biz onları zurna gibi
Üç sererdik yolları çarşaf gibi

Çıtaları kaldırırdık çıtırlara on basardık
Haydi hop hop atlatırdık hey gidi Günler hey
Uzun uzun anlatırdık espriler patlatırdık
Haydi top top yuvarlardık hey gidi günler hey

Bekletirdik seslenirdik yüklenirdik hey gidi günler hey
Esnetirdik esnetirdik pes ettirdik hey gidi günler hey

Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık

Bir o kadar bellidir ki hedefleri
ıki seks para ve futbol hep sohbetleri
Üç bunu yönetmek bebek işi

Çıtaları kaldırırdık çıtırlara on basardık
Haydi hop hop atlatırdık hey gidi günler hey
Uzun uzun anlatırdık espriler patlatırdık
Haydi top top yuvarlardık hey gidi günler hey

Süslenirdik güçlenirdik yükselirdik hey gidi günler hey
Esnetirdik esnetirdik pes ettirdik hey gidi günler hey

Şimdi niye zorlandık zorlandık
Yıprandık yıprandık

kızzlar kusura bakmayın net gidip geldi ben çıkıyorum cnm evimi topliyim orurmaya gidicez çocuklarla,gerçi yawrucuklarım evi yatakları toplamışlar gerçi.yavrularım benim yaa iyiki varlar,onları çokkk seviyorum.

evhannnnnnnnnnnnnn ay bune ayol oku oku bitmedi sıkılmdan nasılda yzamışsın yavv vallaha bravo sana öptüm cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…