teyzemler geliyor ilk defa akrabalarımı ağırlayacam evimde telaşım çok sormayın:)Kimler geliyor?
hoş geldin reyyan naber
düşünüyorum önce öbürlerini halletsem iyi olacak.tavuk suyuna çorba nasıl canım,hmm un çorbası gibi miçorba olarak mercimek çorbası yada tavuk suyuna çorba yabilirsin canım sarma vaktin kalırsa yap bence
Canım en iyisi mercimek çorbası ebn çok severim yani,boynun tutulmuş sarmayla uğraşma bence biber yok mu biber doldur,boynunada sıcak su torban varsa küçük onu koy kas gevşetici sürsende tutulma sıcakla geçer.
bence menü güzel canım tavuk yemeğini patatesli yaparsan zaten doyuru olur yanına salata ve cacık iyi olur çorba olarak mercimek yapabilirsin zaten sıcakta pek insanın yemek yiyesi gelmiyor fazla uğraşıp hırpalama kendini tatlı meyve falanda varsa çok zahmete girme
kızlar şimdi geldim eve. kan testi yaptırdım %100 hamileymişim :CüvCüv:
tebrik eder,m cnm
bir iki gün bendeler de..öbür günlere yemek çeşidi kalsın diye,onların yanında netten yemek çeşidi aramaya kalkmayım bi de kaydirigubbakcemile3 o zaman şöyle diyorum,çorba mercimek yada başka bişey,tavuk yemeği,pilav,salata,bir yemek daha olsa iyi olacak biberim olsaydı ahhh...yaprak için uğrasacam olmazsa yarına pişiririm,karpuz arkasına,tatlı yapmayı düşünüyorum ama yemekten sonra değil başka zaman da yenir...sizi de hep yemek için uğraştırıyom kendim için ama...idare edin artık canlarım,1 senede çok şey öğrendim ama akrabaları ağırlamak daha farklı bilmiyorumkismile
kızlar ben gittim kan testi yaptırdım. merakla sonucu bekliorum. ama tahlil sonuçlarına bakmayı ve yorumlamayı pek bilmiorum. değeri size söylesem bana yardımcı olur musunuz biliorsanız?
bu arada sabah idrar testi yaptım. ikinci çizgi bayağı bir silikti. hatta acaba ben görmek istediğim için mi görüorum diye bile düşündüm. güvenemediğimden gittim kan testi yaptırdım.
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin kaç çıktı değerin
ben dün yoktum bugüm arkadaşlardan aldım haberi çok sevindim kendinmi evde test yapıp öğrendin kaç gün gecikmiştin
14:45 te canım. sonucu mail atacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?