hayırlıs olsun canım ya çok sevindim kaç çıktı değerin
efnanımmmmmmmmmmm nbr ya nerelerdesin hiç sesin çıkmıyoo.hadi bende çıkıcam şimdi gel 2laf edelim..
kızlar şimdi geldim eve. kan testi yaptırdım %100 hamileymişim :CüvCüv:
bugün kızlara bişey oldu canım ya baksana kimsenin sesi soluğu çıkmıyo hhheyyyyy kızlar nerdesin efnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uyanda gel hadi bu ne böyle güzellik uykusu mu kız
kızlar ben gittim kan testi yaptırdım. me
rakla sonucu bekliorum. ama tahlil sonuçlarına bakmayı ve yorumlamayı pek bilmiorum. değeri size söylesem bana yardımcı olur musunuz biliorsanız?
bu arada sabah idrar testi yaptım. ikinci çizgi bayağı bir silikti. hatta acaba ben görmek istediğim için mi görüorum diye bile düşündüm. güvenemediğimden gittim kan testi yaptırdım.
ayy çok sevindim cnm yaa tebrik ediyorum çok rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş,darısı bizim başımıza,adetin geçmişmiydi peki cnm.
bu arada sabah idrar testi yaptım. Ikinci çizgi bayağı bir silikti. Hatta acaba ben görmek istediğim için mi görüorum diye bile düşündüm. Güvenemediğimden gittim kan testi yaptırdım.
kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz:))
KIZLARRR HERKESE S.A BENGELDİMM NASILSINIZZZ ŞOK ÖSLEDİM SİZİ
bak geldim sen yoksun
hayırlı olsun canımmm
ya hiç sorma bi uyuyayım dedim tel üstüne tel kafam kazan gibi kalktımm
evet canım beta HCG 5 in üstündeyse hamilesin
ALLLAAAAAHHHHH SEN VALLA HAMİLESİNNN HADİ GÖZÜNAYDINNNN DARISI BİZİM BAŞIMIZAAAAA
Kızlarr ban Çok uzak yollar gÖrÜnÜyo sİzden ayrılıcam
canım deli gibi adet olacağıma dair belirti olmasa hamileyim dicem ama her an kırmızı gelecekmiş gibi... Psikolojik deil belirtilerim var , akıntı gibi... 1 saatim kaldı bakalım bi belli olsun...:saruboceq:
slm kızlar ben geldim
Hoşgeldin.
buda ne demek nereye gidiyorsun şekerim
Efnan neriye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?