Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Canım inşaallah hayırlısıyla hamilelesindir.

KIZLARRR HERKESE S.A BENGELDİMM NASILSINIZZZ ŞOK ÖSLEDİM SİZİ

efnanımmmmmmmmmmm nbr ya nerelerdesin hiç sesin çıkmıyoo.hadi bende çıkıcam şimdi gel 2laf edelim..

bak geldim sen yoksun

kızlar şimdi geldim eve. kan testi yaptırdım %100 hamileymişim :CüvCüv:

hayırlı olsun canımmm

bugün kızlara bişey oldu canım ya baksana kimsenin sesi soluğu çıkmıyo hhheyyyyy kızlar nerdesin efnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uyanda gel hadi bu ne böyle güzellik uykusu mu kız

ya hiç sorma bi uyuyayım dedim tel üstüne tel kafam kazan gibi kalktımm

kızlar ben gittim kan testi yaptırdım. me
rakla sonucu bekliorum. ama tahlil sonuçlarına bakmayı ve yorumlamayı pek bilmiorum. değeri size söylesem bana yardımcı olur musunuz biliorsanız?

evet canım beta HCG 5 in üstündeyse hamilesin

bu arada sabah idrar testi yaptım. ikinci çizgi bayağı bir silikti. hatta acaba ben görmek istediğim için mi görüorum diye bile düşündüm. güvenemediğimden gittim kan testi yaptırdım.

ALLLAAAAAHHHHH SEN VALLA HAMİLESİNNN HADİ GÖZÜNAYDINNNN DARISI BİZİM BAŞIMIZAAAAA

Canım bak bir siteden yemek menüsü buldum

Mercimek Çorbası
Karnıyarık
Pilav
Sigara böreği
Etimekli yoğurtlu salata
Zeytinyağlı taze fasulye
Mevsim salatası
Böğürtlenli pasta
Kupta yalancı tavuk göğüsü J

bu arada sabah idrar testi yaptım. Ikinci çizgi bayağı bir silikti. Hatta acaba ben görmek istediğim için mi görüorum diye bile düşündüm. Güvenemediğimden gittim kan testi yaptırdım.

canımmm yaa valla çok sevindim inşallahh testte pozitif merak etme çünkü mikroskopla dahi görünse pozitif bende düşük yaptığımda çok silikti değil diye üzüldüm sonraki gün biraz daha netleşti gittik kan testi yaptırdık hamile çıktım seninde aynı öyle olmuşşş

kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz:))

hoş geldin canımmm bizimde mersinde evimiz var sen neresindesin

canım deli gibi adet olacağıma dair belirti olmasa hamileyim dicem ama her an kırmızı gelecekmiş gibi... psikolojik deil belirtilerim var , akıntı gibi... 1 saatim kaldı bakalım bi belli olsun...:Saruboceq:

Kızlar yemeklerden sonra çok fazla midem bulanıyor,yemiyim diyorum ama iştahımda çok açık acıkıyorum, hamile olamam biliyorum ama içim içimi yiyor.

Efnan neriye gidiyorsun?

canım deli gibi adet olacağıma dair belirti olmasa hamileyim dicem ama her an kırmızı gelecekmiş gibi... Psikolojik deil belirtilerim var , akıntı gibi... 1 saatim kaldı bakalım bi belli olsun...:saruboceq:

ee kırmızılar yıllardır aynı zamanda gelmeye alışkın ondan aynısını yapıyolar merak etme o silik çizgi senin mucizen olucak merak etme bi çok kişi bu yolla öğreniyo hamileliğini

buda ne demek nereye gidiyorsun şekerim

Efnan neriye gidiyorsun?

kızlar RABBİM izin verirse UMREYE ağustosta ramazanda yani
bunun işlemleri içinde kayseriye gidcem heralde çünkü annem babam götürüyo onların yanına gidicem şuan benim için araştırma yapıolar gidebilir mi neler gerekiyo diye ama kızlar oraya gitmeden sizleride tanıdım sizede dua ederim orda inşallah adınızı yazıcam kağıda hepinize tektek dua edicem inş.
eğer bi sorun çıkmazsa hafta içi kayseriye yolculuk tabii bu durumdada hamilelik işim erteleniyo taaa eylüle kalıyo vardır bundada bir hayr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…