- Konu Sahibi CallCenter
-
Erenheva 5 tane gebelik testi var bende.delikafadulden ovulasyon testi alrıken yanında hediye idi. 14 ünün sabahı yapıcam inşş. 13 ünde olmazsam eğer 14ünün sabahı olmam lazım. O zamanda olmazsam sabah eşimden önce kalkıp test yapıcam. İnş. hayalim gerçekleşir.
şişt yaptınmı test nerdesin? çok meraklandım: acil cevap bekliyorum. müjdeli haberler olur inş.
Arkadaşlar gelin hep beraber gebelik test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
MEKTUBUM 13,14 ŞUBAT
ERENHAVA 14 ŞUBAT
TOO_BEE 15 ŞUBAT
NERMİN1987 17 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
yaptım çok kalın tek bir çizgi çıktı:uhm:
4 saat idrar tuttunmu? direkmi yaptın? reglyline gün varsa olabildiğince idrarını tutacaksın* birde canım hngi marka?
yine siteden okumuştum biraz çamaşır suyuna afedersinde idrarını yapıp biraz bekletsene : şayet çamaşır suyu hafif tutuyo gibi olursa hamilesinmiş hehe: yapmaktan bişey kaybetmeyiz.
2 saat oldu galıba certain markası.ama gecen ay 3 gun once kantestı
yaptrmştm ya dr dedı bekle belkı gec dolenme olmuştur dedı
en son 12 ocak duzenlı olur benım engec 14 u bulur.marka sormadım her eczanede aynı olmuyo farklı farklı oluyor kalem gıbı olanlar daha iyi sanırım kapaklıcanım olabilir evet : media smart denesen odaha hassas olduğundan dolayı kesin sonuç verebilirmiş: yada fortalmı öle bir marka: ama sen şu ççamaşır suyunu dene bi bakalım..
ben geçen ay denedim: hehe
en son regly tarihin ne zamandı canım? kaç günde bir oluyodun birde..
slm.belki daha erkendir testte görünmesi için.bikaç gün daha beklemekte fayda var bence.
ben kan testine bile tam güvenemedim açıkçası.çünkü normal hamilelelik değerlerine kanda bile 10-12 günde geliyormuş.idrarla olanlarda daha da geç.inşllhh hadi geçersin 14 şubatı hayırlısıyla bidaha yaparsın testi...
CANIM TAM TAKIR YOLA DEVAM EDİYORSUN: YÜRÜ BE KİM TUTAR SENİ. HARİKAYIZ: NE ŞANSLI VELETLERİMİZ OLACAK.bayanssulusmile
eşlerımızde rahatlar valla olursa olur ohhhh.
en son 12 ocak duzenlı olur benım engec 14 u bulur.marka sormadım her eczanede aynı olmuyo farklı farklı oluyor kalem gıbı olanlar daha iyi sanırım kapaklı
canım olabilir evet : media smart denesen odaha hassas olduğundan dolayı kesin sonuç verebilirmiş: yada fortalmı öle bir marka: ama sen şu ççamaşır suyunu dene bi bakalım..
ben geçen ay denedim: hehe
en son regly tarihin ne zamandı canım? kaç günde bir oluyodun birde..
ayy çok heyecanlıyım ya: dur bakalım bigün arayla yani cumartesi günü tekrar yapmak lazım: döllenme geç olmuş olabilir: Allahım hayırlısını versin inş. ağrın filan varmı nasılsın?
okudum çamaşırsuyunun köburmesı gerekıyormuş.yaptım şimdi once dıbe çoktu sonra beyaz beyaz köpükler oldu ustu bembeyaz oldu.ama zaten asıt var çamaşır suyunda ıdrarda asıtlı nasl olcak
balkon filan varsa koy yada cama koy: biraz bekliycez gece yatmadan yada sabah bak: hafif tutmuş gibimi yani sıvılığını biraz yitirecek: az koysaydın çamaşır suyunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?