Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

inş. canım: ama hamileymişsin gibi geliyor bana: bak kız sen Allahın izniyle hamilesin.

ooooo lıste baya kabardı hep peş peşe:enbuyukkk:

yaptım çok kalın tek bir çizgi çıktı:uhm:

4 saat idrar tuttunmu? direkmi yaptın? reglyline gün varsa olabildiğince idrarını tutacaksın* birde canım hngi marka?
yine siteden okumuştum biraz çamaşır suyuna afedersinde idrarını yapıp biraz bekletsene : şayet çamaşır suyu hafif tutuyo gibi olursa hamilesinmiş hehe: yapmaktan bişey kaybetmeyiz.

Son düzenleme:

2 saat oldu galıba certain markası.ama gecen ay 3 gun once kantestı
yaptrmştm ya dr dedı bekle belkı gec dolenme olmuştur dedı

2 saat oldu galıba certain markası.ama gecen ay 3 gun once kantestı
yaptrmştm ya dr dedı bekle belkı gec dolenme olmuştur dedı

canım olabilir evet : media smart denesen odaha hassas olduğundan dolayı kesin sonuç verebilirmiş: yada fortalmı öle bir marka: ama sen şu ççamaşır suyunu dene bi bakalım..
ben geçen ay denedim: hehe

en son regly tarihin ne zamandı canım? kaç günde bir oluyodun birde..

en son 12 ocak duzenlı olur benım engec 14 u bulur.marka sormadım her eczanede aynı olmuyo farklı farklı oluyor kalem gıbı olanlar daha iyi sanırım kapaklı

ben kan testine bile tam güvenemedim açıkçası.çünkü normal hamilelelik değerlerine kanda bile 10-12 günde geliyormuş.idrarla olanlarda daha da geç.inşllhh hadi geçersin 14 şubatı hayırlısıyla bidaha yaparsın testi...

14 şubatta olmazsa yıne yaparım ben ogun hayırlısı artık

CANIM TAM TAKIR YOLA DEVAM EDİYORSUN: YÜRÜ BE KİM TUTAR SENİ. HARİKAYIZ: NE ŞANSLI VELETLERİMİZ OLACAK.bayanssulusmile

evet cok sanslılar hemde, baksana daha ayak seslerini duymadan, bu kadar yürek ağzımızda yaşıyoruz, kendileri geldiğin de bakalım neler olacak....

Durmak yok, çalışmaya devam....

evt annelik iç güdüsü heralde.benım gorumcemın kocası hesaplıyordu yumurtlama gunlerını ne kocalar var

en son 12 ocak duzenlı olur benım engec 14 u bulur.marka sormadım her eczanede aynı olmuyo farklı farklı oluyor kalem gıbı olanlar daha iyi sanırım kapaklı

ayy çok heyecanlıyım ya: dur bakalım bigün arayla yani cumartesi günü tekrar yapmak lazım: döllenme geç olmuş olabilir: Allahım hayırlısını versin inş. ağrın filan varmı nasılsın?

okudum çamaşırsuyunun köburmesı gerekıyormuş.yaptım şimdi once dıbe çoktu sonra beyaz beyaz köpükler oldu ustu bembeyaz oldu.ama zaten asıt var çamaşır suyunda ıdrarda asıtlı nasl olcak

ayy çok heyecanlıyım ya: dur bakalım bigün arayla yani cumartesi günü tekrar yapmak lazım: döllenme geç olmuş olabilir: Allahım hayırlısını versin inş. ağrın filan varmı nasılsın?

kasıklarm agrıyo rgl olcam gıbı.bu ay çok ıstıkrarlı çalıştık yuzde doksan olması lazm bu çalşmaya ragmen olmazsa şaşırırım

okudum çamaşırsuyunun köburmesı gerekıyormuş.yaptım şimdi once dıbe çoktu sonra beyaz beyaz köpükler oldu ustu bembeyaz oldu.ama zaten asıt var çamaşır suyunda ıdrarda asıtlı nasl olcak

balkon filan varsa koy yada cama koy: biraz bekliycez gece yatmadan yada sabah bak: hafif tutmuş gibimi yani sıvılığını biraz yitirecek: az koysaydın çamaşır suyunu..

balkon filan varsa koy yada cama koy: biraz bekliycez gece yatmadan yada sabah bak: hafif tutmuş gibimi yani sıvılığını biraz yitirecek: az koysaydın çamaşır suyunu..

hımm ole yapmadm ben baktım hemen doktum.kız başka test varmı uygulatcagın:roflol:çok guldurdun benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…