- Konu Sahibi CallCenter
-
acreph nezamandır korunmuyorsunuz bı arkadışımın ılk çocktan sonra 2 yıl olmadı yumurtalık tuplerı tıkalıymış tedavı oldu bı kaç ay sonra hamıle kaldı sen baktırdınmı
kızlar ya, bu testler, aritmetikler, ihtimaller ben gercekten korkmaya başladım... bu nasıl bir ugras ya, hepinizi enerjiniz ve soguklanlılığınız için tebrik etmek istiyorum....
biz daha yeniyiz cnm 15 gün falan oldu ama ben de adet düzensizliği var hat ssafhada.dr çocuk için tedavi gerekio demişti.şimdi bi söktürücünün görevini tamamlayıp hemen dr atıcam kendimi
şimdi birinci sırada benmı varım 12 şubat ama ben nsl beklrım 14 une kadar yaa.
netten bak ecznelere tlf sor yoksa onlar sıpprışle getırıyorlar ama bu ayı atlatalım bence olmazsa onumuzdekı ay bakarız
canım sen 12 şubatta yapsana yarın. heyecanlandım.
tabı tabı hemen dr gıt .birde soğanı kaynatıp suyunu iç oda sokturuyormuş.maydanozunda ıyı geldıgını soylerler[/QUOT
ilaç verdi bakalım 10 gün sonra gidicem.kızım fazla uğraştırmamıştı 3 ay sonunda olmuştu.umarım bu da uğraştırmaz..eyvahedigeldismile
kız karbonat testı varmış nette okumuştum ıdrarını temız kaba alıyosun ıçıne karbonat dokuyosun kabarırsa hamıleymıssn çokerse deıl ama rgl gectıktan sonra yapılıyormuş bu ben dun yaptım çoktuu.birde bırısınden duymustum kırpıklerın bıbırıne yapışıksa hamıleymıssn
tabı tabı hemen dr gıt .birde soğanı kaynatıp suyunu iç oda sokturuyormuş.maydanozunda ıyı geldıgını soylerler[/QUOT
ilaç verdi bakalım 10 gün sonra gidicem.kızım fazla uğraştırmamıştı 3 ay sonunda olmuştu.umarım bu da uğraştırmaz..eyvahedigeldismile
bız evlendıkten sonra 9 ay korunduk bırkatık korunmayı ılk aydan hamıle kalmışım haberım yoktu yumurtlama zamanım gecmıştı 10 gun gectı oyle test yaptım şaşırmıstık pozıtıf çıkınca gec dollenme olmuş. bende stresten olmuyor sanmıstım . ama be bgım 3 aylıkken duştu
aaa birde 14 şbt pazara gelıyor mektubum pzr gunu ecznler kapalı cmt al test eger yoksa
bız evlendıkten sonra 9 ay korunduk bırkatık korunmayı ılk aydan hamıle kalmışım haberım yoktu yumurtlama zamanım gecmıştı 10 gun gectı oyle test yaptım şaşırmıstık pozıtıf çıkınca gec dollenme olmuş. bende stresten olmuyor sanmıstım . ama be bgım 3 aylıkken duştu
çok geçmiş olsun cnm.ne kadar oldu düşük olalı?
Erenheva 5 tane gebelik testi var bende.delikafadulden ovulasyon testi alrıken yanında hediye idi. 14 ünün sabahı yapıcam inşş. 13 ünde olmazsam eğer 14ünün sabahı olmam lazım. O zamanda olmazsam sabah eşimden önce kalkıp test yapıcam. İnş. hayalim gerçekleşir.
çok geçmiş olsun cnm.ne kadar oldu düşük olalı?
saol cnm 9 ay oldu
Erenheva 5 tane gebelik testi var bende.delikafadulden ovulasyon testi alrıken yanında hediye idi. 14 ünün sabahı yapıcam inşş. 13 ünde olmazsam eğer 14ünün sabahı olmam lazım. O zamanda olmazsam sabah eşimden önce kalkıp test yapıcam. İnş. hayalim gerçekleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?