Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

acreph nezamandır korunmuyorsunuz bı arkadışımın ılk çocktan sonra 2 yıl olmadı yumurtalık tuplerı tıkalıymış tedavı oldu bı kaç ay sonra hamıle kaldı sen baktırdınmı

biz daha yeniyiz cnm 15 gün falan oldu ama ben de adet düzensizliği var hat ssafhada.dr çocuk için tedavi gerekio demişti.şimdi bi söktürücünün görevini tamamlayıp hemen dr atıcam kendimi

netten bak ecznelere tlf sor yoksa onlar sıpprışle getırıyorlar ama bu ayı atlatalım bence olmazsa onumuzdekı ay bakarız

kızlar ya, bu testler, aritmetikler, ihtimaller ben gercekten korkmaya başladım... bu nasıl bir ugras ya, hepinizi enerjiniz ve soguklanlılığınız için tebrik etmek istiyorum....

hehe: sağol canım senide göricez inş yarın: ben hamilemiyim acaba dediğin günleri hayal ediyorum..hihoyyyt

biz daha yeniyiz cnm 15 gün falan oldu ama ben de adet düzensizliği var hat ssafhada.dr çocuk için tedavi gerekio demişti.şimdi bi söktürücünün görevini tamamlayıp hemen dr atıcam kendimi

tabı tabı hemen dr gıt .birde soğanı kaynatıp suyunu iç oda sokturuyormuş.maydanozunda ıyı geldıgını soylerler

kız karbonat testı varmış nette okumuştum ıdrarını temız kaba alıyosun ıçıne karbonat dokuyosun kabarırsa hamıleymıssn çokerse deıl ama rgl gectıktan sonra yapılıyormuş bu ben dun yaptım çoktuu.birde bırısınden duymustum kırpıklerın bıbırıne yapışıksa hamıleymıssn

bi tane de ben ekliyeyim.en büyük belirti tansiyon düşmesi.ilk haftalarda başlıo tansiyon düşüklüğü..yıldızlar uçuşur gibi oluo gözlerinin önünde ve her yer birden kayıp gidio gibi oluo..

aaa birde 14 şbt pazara gelıyor mektubum pzr gunu ecznler kapalı cmt al test eger yoksa

Erenheva 5 tane gebelik testi var bende.delikafadulden ovulasyon testi alrıken yanında hediye idi. 14 ünün sabahı yapıcam inşş. 13 ünde olmazsam eğer 14ünün sabahı olmam lazım. O zamanda olmazsam sabah eşimden önce kalkıp test yapıcam. İnş. hayalim gerçekleşir.

hadi inşllhhh. walla ben de heyecanlandım.14 ünde ilk işim topiğe bakmak olacak...

maşşallh.inş canımmm.

benımde ılk işm bilgısayarı açmak olcak. ay acaba bugun test yapsam çıkarmı ama regl olcakmısım gıbımıe gelıo kasıklarımda sancı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…