- Konu Sahibi CallCenter
-
ackrep seninle çok şeyimiz benzer. bende 2. kez anne olmak istiyorum. Kızım 11 yaşında epey ara var. Bu zamana kadar hiç denemedim. Şimdi hamile olabilirmiyim yoksa sorun varmıdır diye endişe duyuyorum. Senin adet olman gereken tarih nedir?
okudum çamaşırsuyunun köburmesı gerekıyormuş.yaptım şimdi once dıbe çoktu sonra beyaz beyaz köpükler oldu ustu bembeyaz oldu.ama zaten asıt var çamaşır suyunda ıdrarda asıtlı nasl olcak
kız sen hamilesin ozaman: varmı yeni gelişmeler: Allhım inş çok komiğim ama dayanamadım dün bende gebelik testi yaptım: tek büyük çizgi: hehe daha 9 gün var ama napıyım: bel ağrım geçmedi kızlar
Canlarım ben 23 ünde doğum kontrol hapımı bırakacağım.
ondan sonra 1 martta başlıcak bekleme sürem
Kaç hafta bekleyip test yapsam ki sizce?????????
callcenter nerelerdesin? merakla sonucunu bekliyoruzbilmiyorumkismile
günaydın cnm.benimde kızım 4 yaşında.bende 15 gündür deneyenlerdenim.adet tarihim 2 ay geçti.ama çok sabırsızlanıyorum.bir de topic açtım sabırsız anne ve adayları die :)) ah keşke biran önce olsa...bende de aynı korkular mevcut
d.kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra hamıle kalınmıyor dıyorlar ama bı kaç ay once bırakılması gerekıyormuş
hayatım ilk sıramız erenhava ile mektubumda bana daha 9 gün var.. ben kızlara heyeanlanıyorum: dün çok kaptırdım kendimi 9 gün olmasına rağmen test yaptım: tabiki tek koskocaman çizgi hehe
hayatım ilk sıramız erenhava ile mektubumda bana daha 9 gün var.. ben kızlara heyeanlanıyorum: dün çok kaptırdım kendimi 9 gün olmasına rağmen test yaptım: tabiki tek koskocaman çizgi hehe
gelen gıden yok bakalım beklıyrz.daha dokuz gun var test yapmak ıyı oluyor aslında bıraz rahatlıyor ınsankaydirigubbakcemile5
canım senın kaçıncı ayındı bu ay
evet rahatlıyor: çift çizgi çıkmayacağını bile bile yaptım: işte psikolojik rahatlama: eşim gülüyor: bende bekliyodum ne zmana yapacaksın diye diyor: hehe
2. ayımız bizim : ben 4 aydır istiyorum fakat 2 aydır korunmuyoruz.
benımde 2.ayım kaç yıllık evlısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?