- Konu Sahibi CallCenter
-
call center canım
senınn son rgl tarıhın neydı.
kızlar ben ovulasyon testi yaptım akşam: yine çift çizgi ay sinir oluyorum: bu neyin nesi anlamadım: henüz yumurtlamadım galibaböyle birşey duydunuzmu* ben hesapladım: erken test yapsamda işe yaramaycak çünkü en erken çarşmaba günü oluyor: hesaplarıma göre
gec yumurtluyor olabılırsın.sen bırak testı felan gun aşırı bırlıkte olmaya çalışın tamam yoruluyosunuz ış te ama napcaksın yapmzsanda olmuyor:hulya:son adet tarıhın cnm ne zamandı
sende 2 hafta 4 gunluk hamıle oluyorsun.ay ne guzel olur peş peşe.ama yınede fazla umıtlenmeyelımkaydirigubbakcemile5
Canımsın : bilmiyorum ki 24 ünde bir oldum bu ay: ara kanamam olmayınca sorun yok: 24 günde olduğum içinde canım genelde 10 ila 11 . günler yumurtluyorum diye hesaplıyodum: ama dün ovulasyon testi yaptım: çift çizgi çıktı oha filan oldum: fazla çalışmamaıştık iyi oldu belki gerçi ama cumartesi günü regyli olmam lazım 24 günde bir olduğum için: bilmiyorum kafam karıştı: bir hafta kalmış: ne zaman yumurtluycamda ne zaman döllenecekte oooooooooooo.
bu arada benimde karnım ağrıyor: ben hiç yumurtalamaycak olsam niye çift çizgi çıkıyor: tek çizgi çıksın
sende 2 hafta 4 gunluk hamıle oluyorsun.ay ne guzel olur peş peşe.ama yınede fazla umıtlenmeyelımkaydirigubbakcemile5
çift çizgı neyı gosterıyor tek çizgı neyı bn kulnnmadım ovulasyon testı.bıde senn sanırım hep çift çizgı çıktı belkı bozuktur test
eşimde diyorki sen bu ay hamile gibisin yüzün güzelleşmiş: hehe ben sürekli diyorum aşkım şurda değişklik varmı* aşkım anne gibi görünüyomuyum? ehehe artık dalga geçiyor ama bilmiyorum ..
ovulasyon yumurtlama testi canım çift çizgi çıktığı zaman yumurtlayacağını haber veriyor: yani ben sürekli çift çizgi çıktı: media smart ecz. yeni geldi dedi: bilmiyorum: şimdi ikisde kıpkırmızı: ya birden fazla yumurtluyo olabilirmiyim?
ovulasyon yumurtlama testi canım çift çizgi çıktığı zaman yumurtlayacağını haber veriyor: yani ben sürekli çift çizgi çıktı: media smart ecz. yeni geldi dedi: bilmiyorum: şimdi ikisde kıpkırmızı: ya birden fazla yumurtluyo olabilirmiyim?
içine domuştur belkı.babalık hıslerı kabarmıştır:CüvCüv: benımkıde heycanla beklıyor.bıraz once aradım açar açmaz hastalandınmı dıyor.adamlarında psıkolojısını bozduk
:teselli:
Çok heyecanlandım. Sürekli çift çizgi çıkması hamilelikten..eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?