Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

mektubum eger olurda hamıleysek çok umıtlenmek istemıyorum ama sen 4 hafta 5 gunluk ben 4 hafta 6 gunluk hamıle oluyorum.eger olmazsada kısmet napalım daha gencız bayanssulusmile

kızlar ben ovulasyon testi yaptım akşam: yine çift çizgi ay sinir oluyorum: bu neyin nesi anlamadım: henüz yumurtlamadım galiba böyle birşey duydunuzmu* ben hesapladım: erken test yapsamda işe yaramaycak çünkü en erken çarşmaba günü oluyor: hesaplarıma göre

gec yumurtluyor olabılırsın.sen bırak testı felan gun aşırı bırlıkte olmaya çalışın tamam yoruluyosunuz ış te ama napcaksın yapmzsanda olmuyor:hulya:son adet tarıhın cnm ne zamandı

sende 2 hafta 4 gunluk hamıle oluyorsun.ay ne guzel olur peş peşe.ama yınede fazla umıtlenmeyelımkaydirigubbakcemile5

sende 2 hafta 4 gunluk hamıle oluyorsun.ay ne guzel olur peş peşe.ama yınede fazla umıtlenmeyelımkaydirigubbakcemile5

Canımsın : bilmiyorum ki 24 ünde bir oldum bu ay: ara kanamam olmayınca sorun yok: 24 günde olduğum içinde canım genelde 10 ila 11 . günler yumurtluyorum diye hesaplıyodum: ama dün ovulasyon testi yaptım: çift çizgi çıktı oha filan oldum: fazla çalışmamaıştık iyi oldu belki gerçi ama cumartesi günü regyli olmam lazım 24 günde bir olduğum için: bilmiyorum kafam karıştı: bir hafta kalmış: ne zaman yumurtluycamda ne zaman döllenecekte oooooooooooo.

canım benı ılk hamılelıgımde yumurtlama zamanım gecmıştı hatta ozamn eşim şehır dışındaydı bu ay kaçırdık demıştım ben. bır hafta bıle yoktu adet olmama sonra bıde baktım hamılemıyım şaşırdım ben ımkan vermıyordum 10 gun gectı oyle test yaptırdım stresten dıyodum çunku o donem bazı sorunlarımız vardı .dr dedı zaten gec dollenme olmuş dıye.oluyor yanı sen devam et gun aşırızemuszemus

eşimde diyorki sen bu ay hamile gibisin yüzün güzelleşmiş: hehe ben sürekli diyorum aşkım şurda değişklik varmı* aşkım anne gibi görünüyomuyum? ehehe artık dalga geçiyor ama bilmiyorum ..

çift çizgı neyı gosterıyor tek çizgı neyı bn kulnnmadım ovulasyon testı.bıde senn sanırım hep çift çizgı çıktı belkı bozuktur test

ovulasyon yumurtlama testi canım çift çizgi çıktığı zaman yumurtlayacağını haber veriyor: yani ben sürekli çift çizgi çıktı: media smart ecz. yeni geldi dedi: bilmiyorum: şimdi ikisde kıpkırmızı: ya birden fazla yumurtluyo olabilirmiyim?

eşimde diyorki sen bu ay hamile gibisin yüzün güzelleşmiş: hehe ben sürekli diyorum aşkım şurda değişklik varmı* aşkım anne gibi görünüyomuyum? ehehe artık dalga geçiyor ama bilmiyorum ..

içine domuştur belkı.babalık hıslerı kabarmıştır:CüvCüv: benımkıde heycanla beklıyor.bıraz once aradım açar açmaz hastalandınmı dıyor.adamlarında psıkolojısını bozduk
:teselli:

Çok heyecanlandım. Sürekli çift çizgi çıkması hamilelikten..eyvahedigeldismile

anlamadım valla mektubum kullanıyordu sanırım onda nsl çıkıyormuş.kutunun uzerınde muşterı hızmetlerının nosu vardır ara bılgı al bakalım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bozdunuz tabiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…