- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi CallCenter
-
ovulasyon yumurtlama testi canım çift çizgi çıktığı zaman yumurtlayacağını haber veriyor: yani ben sürekli çift çizgi çıktı: media smart ecz. yeni geldi dedi: bilmiyorum: şimdi ikisde kıpkırmızı: ya birden fazla yumurtluyo olabilirmiyim?
anlamadım valla mektubum kullanıyordu sanırım onda nsl çıkıyormuş.kutunun uzerınde muşterı hızmetlerının nosu vardır ara bılgı al bakalım
Hımmm ben bunu hiç duymadım. Bir araştırayım bakayım neymişşşşş bilmiyorumkismile
öylemi diyorsun evde akşam alıyımda yarın arayım: birden fazla yumurtlayabilirmiyim: haberlerde geçenlerde kadının birisi sabah sevgilisiyle akşamda kocasıyla ilişkiye girmiş ve ikiz farlklı kişilerden bebeği olmuştu: yani o anne iki kere yumurtladı heralde: ne diyorsunuz? ben yumurtlaymadımmı bir haftadır iki çizgi.ohaoldumsmile
içine domuştur belkı.babalık hıslerı kabarmıştır:CüvCüv: benımkıde heycanla beklıyor.bıraz once aradım açar açmaz hastalandınmı dıyor.adamlarında psıkolojısını bozduk
:teselli:
öylemi diyorsun evde akşam alıyımda yarın arayım: birden fazla yumurtlayabilirmiyim: haberlerde geçenlerde kadının birisi sabah sevgilisiyle akşamda kocasıyla ilişkiye girmiş ve ikiz farlklı kişilerden bebeği olmuştu: yani o anne iki kere yumurtladı heralde: ne diyorsunuz? ben yumurtlaymadımmı bir haftadır iki çizgi.ohaoldumsmile
Aynen benimkisi de öyle ya ona gülmekten kendi sıkıntımı unuyorum bazen.
CallCenter vajinal akıntın var mı böyle yumurta akı gibi diyrolar ya. O akıntı yumurtladığın zaman oluyormuş veya yumurtlayacağın zaman mı ne. Bende olmuştu. Bazı kadınlar ayda birkaç kere yumurtluyormuş. Acaba sende mi öylesin. Net iki çizgi çıkınca üstüste iki gün çalışın deniliyor. Sen çalıştıysan düşünme veya adet dönemine kadar gün aşırı çalış.
CallCenter vajinal akıntın var mı böyle yumurta akı gibi diyrolar ya. O akıntı yumurtladığın zaman oluyormuş veya yumurtlayacağın zaman mı ne. Bende olmuştu. Bazı kadınlar ayda birkaç kere yumurtluyormuş. Acaba sende mi öylesin. Net iki çizgi çıkınca üstüste iki gün çalışın deniliyor. Sen çalıştıysan düşünme veya adet dönemine kadar gün aşırı çalış.
canım akıntı evet geliyor ama üşüttüğümdende geliyor: havalar soğuk üşütüyorum bazen: kafayı üşütmeyelimde: yani akıntıya güvenemiyorum.
tamam işte yumurta akı gıbı oluyor.kız sana bugun ne olmuş pazartesı sendromunu atlatamadın mı daha olumunekankayizsmile.hem ben gecen gun fal baktırmıstım hamıle haberı alcakmısım kesın sızlerden bırıdıropuyorumnanaktan
hehe: yok canımda sinir oldum: çift kırmızı çizgi çıkıp duruyor: hehe ne falına baktırdın kahve falına mı? bir hafta var: bugün gidip kan testimi yaptrırsam hemen veriyorlarmı canım?
hehe: yok canımda sinir oldum: çift kırmızı çizgi çıkıp duruyor: hehe ne falına baktırdın kahve falına mı? bir hafta var: bugün gidip kan testimi yaptrırsam hemen veriyorlarmı canım?
Sen beni anlamadın callcenter. Ovülasyon testlerinde sürekli çift çizgi çıkması gebelikte salgılanan hormonlardan kaynaklı oluyor genelde. Normalde yumurtlama zamanında en fazla 2 gün peşpeşe çift çizgi oluyor. Diğer günler tek çizgi oluyor. Bence sen hamilesin:lepi:
Yaptır bakalım nasıl çıkacak. Ay ben kendimi yorgun hissediyorum. Hiçbir şey yapmaya halim yok. Bu hafta sonuna kadar dayanabilirsem test yaparım tekrar. Bugün nedense hamileymişim gibi hissediyorum. :CüvCüv:
Erenheva sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun tekrar.
Yaptır bakalım nasıl çıkacak. Ay ben kendimi yorgun hissediyorum. Hiçbir şey yapmaya halim yok. Bu hafta sonuna kadar dayanabilirsem test yaparım tekrar. Bugün nedense hamileymişim gibi hissediyorum. :CüvCüv:
Erenheva sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun tekrar.
gerçektenmi canım: Allahım hayırlısını versin bende anlamadım: 4 tane ovulasyon testi yaptım aralıklarla dördüde kırmızı çift çizgi: inş allah hepimizin gönlüne göre verir: kan testi yaptırsam hemen verirlermi sonucu: 1 haftam var regyli olmaya çıkamı sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?