Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Hımmm ben bunu hiç duymadım. Bir araştırayım bakayım neymişşşşş bilmiyorumkismile

anlamadım valla mektubum kullanıyordu sanırım onda nsl çıkıyormuş.kutunun uzerınde muşterı hızmetlerının nosu vardır ara bılgı al bakalım

öylemi diyorsun evde akşam alıyımda yarın arayım: birden fazla yumurtlayabilirmiyim: haberlerde geçenlerde kadının birisi sabah sevgilisiyle akşamda kocasıyla ilişkiye girmiş ve ikiz farlklı kişilerden bebeği olmuştu: yani o anne iki kere yumurtladı heralde: ne diyorsunuz? ben yumurtlaymadımmı bir haftadır iki çizgi.ohaoldumsmile

Hımmm ben bunu hiç duymadım. Bir araştırayım bakayım neymişşşşş bilmiyorumkismile

evet canım ya: çift çizgi çıktığında gün aşırı ilişkiye girin diyolar eee bir haftadır çift kırmızı kalın çizgiler: silik olsa hani günü gelmedi koyuşır ikinci çizgi diycem ama yok: ikiside net.

Son düzenleme:

netten bak numaraya medısmart zaten marka bellı.ovulasyon testı senın ıyıce kafanı karıştırdı on da bı karışıklık var sen en ıyısı telefon et.ben onu bır dızıdede ızlemıştım ama farklı yaa farklı zamanlarda olmuş.

CallCenter vajinal akıntın var mı böyle yumurta akı gibi diyrolar ya. O akıntı yumurtladığın zaman oluyormuş veya yumurtlayacağın zaman mı ne. Bende olmuştu. Bazı kadınlar ayda birkaç kere yumurtluyormuş. Acaba sende mi öylesin. Net iki çizgi çıkınca üstüste iki gün çalışın deniliyor. Sen çalıştıysan düşünme veya adet dönemine kadar gün aşırı çalış.

evt yumurta akı gıbı oluyor bendede oluyor o adet yaklaştığı zamanlr bende bır yerde okumustum yumurtlama zamanında oluyormuş.oyle oluyormu sendede .sen bence ovulasyon testını bır kenara bırak zaten bu ay çalştınız :1rolleyes: şimdide devam et.sen çok poztıftın bugun ne oldu yaaaŞenizvalla ben 14.gunden başaldım rgl tarıhıme 3 gun kalana kadar bırlıkte olmaya çalıştık gun aşırı bir ıkı gun aksamış olabılır. eşimde yorgun oluyor napım gecen ay aksattık olmadı.gerçi sizler çalışıyorsunuz yoruluyorsunz ama napalım başka çözm yok

canım akıntı evet geliyor ama üşüttüğümdende geliyor: havalar soğuk üşütüyorum bazen: kafayı üşütmeyelimde: yani akıntıya güvenemiyorum.

canım akıntı evet geliyor ama üşüttüğümdende geliyor: havalar soğuk üşütüyorum bazen: kafayı üşütmeyelimde: yani akıntıya güvenemiyorum.

tamam işte yumurta akı gıbı oluyor.kız sana bugun ne olmuş pazartesı sendromunu atlatamadın mı daha olumunekankayizsmile.hem ben gecen gun fal baktırmıstım hamıle haberı alcakmısım kesın sızlerden bırıdıropuyorumnanaktan

hehe: yok canımda sinir oldum: çift kırmızı çizgi çıkıp duruyor: hehe ne falına baktırdın kahve falına mı? bir hafta var: bugün gidip kan testimi yaptrırsam hemen veriyorlarmı canım?

hehe: yok canımda sinir oldum: çift kırmızı çizgi çıkıp duruyor: hehe ne falına baktırdın kahve falına mı? bir hafta var: bugün gidip kan testimi yaptrırsam hemen veriyorlarmı canım?

Sen beni anlamadın callcenter. Ovülasyon testlerinde sürekli çift çizgi çıkması gebelikte salgılanan hormonlardan kaynaklı oluyor genelde. Normalde yumurtlama zamanında en fazla 2 gün peşpeşe çift çizgi oluyor. Diğer günler tek çizgi oluyor. Bence sen hamilesin:lepi:

Yaptır bakalım nasıl çıkacak. Ay ben kendimi yorgun hissediyorum. Hiçbir şey yapmaya halim yok. Bu hafta sonuna kadar dayanabilirsem test yaparım tekrar. Bugün nedense hamileymişim gibi hissediyorum. :CüvCüv:

Erenheva sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun tekrar.

gerçektenmi canım: Allahım hayırlısını versin bende anlamadım: 4 tane ovulasyon testi yaptım aralıklarla dördüde kırmızı çift çizgi: inş allah hepimizin gönlüne göre verir: kan testi yaptırsam hemen verirlermi sonucu: 1 haftam var regyli olmaya çıkamı sence?

ben sana diyorum sen hamilesin diyede bana inanan yok: inş canım: tatlı bir melek nasip eder Rabbim.

CallCenter kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar gelin hep beraber gebelik test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
MEKTUBUM 13,14 ŞUBAT
ERENHAVA 14 ŞUBAT
TOO_BEE 15 ŞUBAT
NERMıN1987 17 ŞUBAT
SYAVUZ 18 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
MSE121822 1 MART

kahve falı.yaptırma şimdi once yaptırmıstım ya ben negatıf çıktı dr dedıkı belkı gec yumurtlama olmuştur gecınce yıne gel dedı yanı ben bu ışten anlamdımm negatıf çıkınca yıne beklıyosun bu sefer daha çok heycan

kız sen kesın hamılesın hee.bılmemkı ne zaman yaptırsam acaba hayalkırıklıgı yaşamktan korkuyorum

ay hadı hayırlısı inşş:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…