Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

merhaba kızlar ben de yeni üyeyim ve hazirana hamile kalma planımız var.Allah nasip ederse.Haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum.Böylece ilk adımı atmış oluruz hayırlısıyla..

Herkese günaydın. hayırlı ve mutlu haberlerle dolu bir hafta geçirmenizi temenni ediyorum. Test yapan ve tek çizgiyi gören arkadaşlar.. Adet tarihinde çift çizgi gören sayısı çok az bence bugün kan testi yaptırın. Sevgilerimle...

Günaydınlarrr... Süper bir hafta olması dileğiyyleee... Öpüldünüz...opuyorumnanaktan

merhaba kızlar ben de yeni üyeyim ve hazirana hamile kalma planımız var.Allah nasip ederse.Haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum.Böylece ilk adımı atmış oluruz hayırlısıyla..

günaydın canım: Hazirana hamile kalmayı planlıyorsan : haftaya doktora gidip testleri, tetkikleri yaptırdıktan sonra: korunmayacakmısınız?

CallCenter kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar gelin hep beraber gebelik test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
MEKTUBUM 13,14 ŞUBAT
ERENHAVA 14 ŞUBAT
TOO_BEE 15 ŞUBAT
NERMıN1987 17 ŞUBAT
SYAVUZ 18 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
MSE121822 1 MART

gunaydın kızlar hala regl olmadım dun sabah yaptığım test daha yapmadım.kasıklarım ağrıyor 3 gundurgun ozelııkle sağ taraf

CallCenter yaptım test ama tek çizgi çıktı. Erken olabilir bilmiyorum. Erenheva gibiyim işte regly olmadım. Kız bu ay üçümüzde hamile miyiz neyiz.

geçti ama gününüz: allahım yardımcımız olsun: dualarım sizinle inş en kısa sürede güzel haberler verirsiniz: ayyy çok heyecanlıyım.

ben zaten anlamıyorum kendımı bu ay. gecen ay uç gun once kan testı yaptrdm bu ay cesaret edemıyorum nedense

CallCenter burdayım henüz. Bu hafasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum ben sabredebilirsem. Kuzenim var 5 gün sonra mı ne yapmış testi. Biz de pek sabır yok gerçi de. Sürekli de tek çizgi tek çizgi ona alıştım artık. Çift çizgi görmek istiyorum.

ben yarın 5.gunun ıçınde oluyorum yaklaşık bır yıldır 14 u hıç gecmezdı. acaba strestenmı olmadık çok heycanlandık bırde galıba

ben yarın 5.gunun ıçınde oluyorum yaklaşık bır yıldır 14 u hıç gecmezdı. acaba strestenmı olmadık çok heycanlandık bırde galıba

Ya aynı senaryoları bende kuruyorum. Ama ısımı ölçüyorum ya ben ısımda hep yüksek. Daha önceki aylarda da heyecanlanmıştım. İnş. hamileyizdir ya.CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…