Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

oyle kotu bir diş yapım varki cocuga gerek yok neredeyse her her yıl gidiyor bir diş
aslında bende hic sevmiyorum pekmezi, ne pekmezi, ne sütü, ne de yaralı bir seyi... evet bencede git gitde bu olaydan dolayı paronayaklık ediyorum gibime geliyor ama etrafımın bunda katkısı cok. O kadar cok saglıksız yedigimi soyluyorlarkı, neredeyse cırpı ve narin bir bebek sahibi olacagımdan eminler, ben de elimden geldigince bu acıgı kapamaya calısıyorum. Hos artık yas 33 olmus, 6 ayda nasıl toparlarız bilmem ama
yok tatlım ben kilolu sayılmam 50 kiloyum, peki sen? senin durumlar nasıl bakalım? Beslenmeni benim kadar sil baştan yapacak kadar kotu mü besleniyorsun? Sigara var mı? Vazgecmek zorunda kalacagın bir sey?

Merhaba Mektubum, dilerim bize mutlu haberi cabuk verirsin :dance:

evet çok haklısın: yumurtalama ovulasyon testi layım diyorum bende: önceden reglyimde düzensizliklerde vardı çünkü: ısı takibini nasıl yapıyorsun?

Love bende 50 kiloyum 27 yaşındayım: çok sağlıksız beslenmiyorum: ama arada bir sigara içiyorum: inş aynı dönemlerde hamile kalırız birbirimize yardımcı olmuş oluruz: bilgileri bu sitede paylaşmak süper oluyor: biraz egzersize başlasak hiç fena olmaz.Vazgececeğim şey fizik olabilir: oda umrumda değil valla..

Son düzenleme:

Mektubumcum, internette erken yumurtlama testine raslamıştım, fortel markası... bir araştır istersen, ve lütfen stresden uzak dur! hersey gönlünce olsun

Evet Nerryes bu paylaşım işi harika, teşekkürler KK.

Ohh valla nazar degmesin valla, azcıkın sigaradan bir sey olmaz hemencecik bırakırsın. benim icin ekmek su gibi :S Fizik dediğin ne ki, o minik melegin peşinden kosarken, hangi kilo dayanırmış insana.... zaten daha hastaneden cıkmadan vermeye başlıyorsun, sonrada emzirirken veriyorsun...

aynı donemde hamile kalmak süper olur inşallah bu zevkide birlikte yaşarız... offf ya super olur sahiden....

şu başlıktaki kişi var ya işte o benim :) evlendiğimizden beri hiç korunmadık bu ay 4.ayımız ben her adet oluşumda ağlıyorum artık kocam da sinir olmaya başladı bnm yüzümden
geçen ay doktora gittim jinekoloji bi muayene olayım dedim doktor saolsun biz 1 seneden önce bakmıyoruz dedi zorla kendme hormon testi yaptırdım fsh 9.5 çıktı doktor karnımdan ultrasonla baktı gayet güzel dedi yolladı
hiç içime sinmedi
zaten bilmediğim bir şehire gelin geldim n e doktor biliyorum ne tanıdığımvar ailemin yanına gidicem haftaya orda bi muayene daha olmayı düşünüyorum yoksa bnmm bebek bu stresle hiç gelmeyecek
bir de sitede hamileyimmm mesajlarını gördükçe ağlıyorum sanırım :)

Tatlim bence bu kadar yuklenme kendine, bence dort ay icinde hamile kalmaman herhangi bir olumsuzlugun belirtisi degildir. Kendine ve esine zaman tani. Bence calismalarin tadini cikar. Evlenince hepimiz yanlica baba evini terketmiyoruz ki, resmen dunyalarimizi degistiriyoruz. Ama sevdikte evlendik degil mi? Bu yeni sehirin seni uzmesine izin verme guzelcim. Lutfen stres yapma. Ben bize en kisa zamanda guzel haberler verecegine eminim...

hep kendime söz veriyorum takmayacam diye ama yapamıyorum sanırım
bir de dah yeni evliyiz bu günlerin tadını çıkarmam lazım ama ne bileyim sıkıntıdan sanırım..
neyse..
hepimizz için hayırlısı olur inşaAllah...
en yakın zamanda herkesin gönlüne göre versin Rabbim..

kesinlikle canım evliliğin tadını çıkarmaya bak: Hayırlısı olsun inş: yeni şehir zordur tabiki ama önemli olan şu fani dünyada tad almayı bileceksin: Yeni şehir yeniliklerle doludur işte farklılık olur senin için: Kayseriyide görme imkanın olmuş: Allah yarın birde bebek nasip ederse tadına doyum olmaz: benimde 4. ayım aynı anda gidiyoruz: inş hep beraber kucağımıza alırız yavrumuzu: bu arada rüyamda oğlum olmuş: hehe : psikolojim okadar etkilenmişki : düşün artık beni..
Ovulasyon (yumurtlama) testi alıcam: yumurtaladığımız günü tespit ediyor: ogün ve sonraki gün ilişkiye girdiğin zaman hamile kalma olasığın yüksek: alınca detaylı anlatırım: sende araştır istersen dün 5 e yakın eczaneye sordum ama malesef hiç birinde yoktu: bugün kızılaya bakıcam bakalım. Bebeğin hemen olmama sebebide yumurtladığımız an spermin yumurataya ulaşmaması: düşünsen spermin yaşama süresi 48 saat yada en fazla 4 günmüş: sen bu dört günden sonra yumurtlarsan ve oan sperm yoksa yumurtayla sperm buluşamıyor :) ise döllenme olmuyor ve sonraki günler istediğin kadar ilişkiye gir hiç faydası yok: bu yüzden yumurtaladığın tarihi çok iyi bilmen lazım.. Mektubumda bahsetmiş ilk 3 ay %25 6.ayın %75 ve 9.ay %90 larda hamile kalma olasılığın varmış.. bu yüzden biizm için tam zamanı: çalışmaya devam ama yumurtladığın dönemi iyi bilmek şartıyla: bu arada sperm içinde keçiboynuzu kürüyle balı karıştır ve eşine yedir: spermlerin yaşama süresi ve hareketliliği artıyor.

Son düzenleme:
ovulasyon testi bulamazsan gittigidiyorda var ama biz zaten o günleri kaçırmıyoruzdur diye düşünüyorum ben malum yeni evliyiz ve evde canımız sıkılıyor :)
keçiboynuzunu kaynattım eşime ama 1 haftaa ancak içti artık içiremiyorum sabahları ballaa karıştırmıştım hep
ben de soğan kürüyapmıştım iltihap varsa dökülsün die 1 hafta kadar ama acaip vajinal kuruluk yaptı bende ço krahatsız oldum bıraktım
bir de hayıt suyu aldım forumdakilerden duydum çok işine yaramış üyelerin.ama tadı okadar kötü ki onu da içemiyorum valla
hayırlısı gerçekten..bu cuma ailemin yanına gideceğim inşaAllah orda bi jinekolojik muayene olmayı düşünüyorum. zira hamileyken de bişy çıkmasını istemiyorum
bir de geçen ay sabahları bal çörek otu tarçın karışımı yedim sabahları
uzman oldum artık

bende dün akşam tarçınla balı karıştırdım yedim ama sorma zorla: keçiboynuzu suda kaynatmadım ben: aktardan kürünü aldım: balla karıştırıyorum her akşam eşime yediriyorum: sabahda kansızlık için pekmezle süt içtim ama miğdem bulandı: zar zor: diyorumki bebeğim olmadan bu kadar emke veriyoruz doğduktan sonrada daha fazlası: annelerimizin ne kadar ok emeği varmış: sen annengilin yanına şehir olarak nereye gideceksin*

Evet arkadaşlar, bende bu ay olmazsa ovulasyon testi yapıcam. Geçen ay aldım ama başlamadım. Isımı ölçerek denedim. Bu yöntemle tespit etmeye çalıştım yumurtlama dönemimi. Bence yakaladım ama inş. spermlerde yakalamıştır. Yapışmışlardır yakasınakaydirigubbakcemile2Bu arada Yazarkasanın dediği gibi internetten sipariş ettim testleri. 16 tane 4 tane de gebelik testi hediyesi var. Bu ay olmazsa ovulasyon testini denerim diye kendimi rahatlatmaya çalşıyorum. Ama kendimi rahatlatıcam derken fazla abartmışım dün gece tuhaf rüyalar gördüm. Anlamına baktım hayal kırıklığına uğrayacaksınız diyordu. Aslında şöyle yapmak lazım. Hem umutlu olacaksın, hem sabırlı. ıkisini dengeleyemiyoruz. Bu arada kızlar benim de 4. ayım korunmayı bıraktıktan sonra. ınş. hepimizi hayırlı, sağlıklı bebeklerimiz tez zamanda olur. Görüyorsunuz demi daha gelmeden annelerini üzüyorlar. Gel diyoruz gelmiyorlar. Bi gelsin hele yerimseniben

kızlar mrhb. sizle paylaşmak istedim. bende 5 ay korunmasız şekilde bebek çalışması yaptık ve hamşle kalamadım.sonra soğan kürü denedim ve o ay hamile kaldım şuan rabbimin izniyle 10 haftalık hamileyim. belki sizlerede faydası olur deneyin ltfn

peki ne kadar ödedin ovulasyon testlerine canım?inş spermcikler yakalamıştırda ilk annemiz sen olursun haberini alırız : allahım hepimize nasip etsin bende bu ay daha farklı heyecanlıyım: birazda uğraşıyoruzya prsikoljik olarakta çok etkileniyorz ama fikir alışverişi süpermüş ya: rahat rahat konuşuyoruz: aynı şeyleri yaşıyoruz: bunlar çok güzel
bi gelsinler tadlarından yenmeyecek..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…