- Konu Sahibi CallCenter
-
Merhabalar, bende hamile kalmak istiyorum. Bu ay 4. ayım, ilk 3 ay olmadı. Bu ayda olmazsa 4 ay olmamış olacak. Henüz doktora gitmedim. Sadece başka bir sebepten doktora gitmiştim, o zaman bakmıştı yumurtalıklarıma iyi görünüyor demişti. 2 aydır korunmuyorum olmadı demiştim. Daha erken dedi, birşey yapmadı yani. Bu ayda 4. ayım. Kendimce yöntemler denedim bakalım 2 haftaya yakın bir zaman sonra adet tarihim. Beklemedeyim.
Adetlerim düzenli oluyor çok şükür. Düzenli adet görüyorsan, kaç günde bir adet gördüğüne bağlı olarak 14 ü çıkarıyorusn. 28 ise 14 ü çıkarıp yumurtlama tarihini hesaplıyorsun. Ben de öyle yaptım. 26 günde bir adet görüyorum. 26 dan 14 ü çıkardım. 12. gün olması lazım yumurtlama tarihimin. Ama Bilmiyorum belki de strese girmişimdir, yumurtlama olmamıştır. Sonra bu siteye bakıyordum arada, birde bir arkadaşım söyledi ısı takibi yaparak denemeye karar verdim bu ay. Belki de yumurtlama günüm farklı bir gün olabilir diye. Bir yandan ısımı ölçtüm her sabah aynı saatte bir yandan da bal, çörekotu, tarçın karışımı yedim sabah akşam aç karnıma. bu karışım yumurtaları büyütüyormuş, sonra bir de kuru incir yedim. (bu karışımı çok inanarak yemedim ama nasıl olsa doğal başka şeylere de faydası vardır diye yedim) Burda da var ordan ayrıntılı bakabilirsin. Isı değerlerime göre yumurtlamış olmam lazım. Biraz karışık oldu ama anlamadığın yer olursa anlatırım.:uhm:
Şimdi ısım yükselmeye başladı eğer adet tarihime kadar düşmezse hamile kalma ihtimalim var. Olmayabilirde tabi rahat olmaya çalşıyorum. Rahat olmak, stres yapmamak çok önemliymiş. O da biraz zor oluyor ama uğraşıyorum. 5. ayda çıksın doktora giderim olmazsa. İnş. olur. Aslında internetten araştırmıştım biraz. 1 ayda hamile kalma ihtimali yüzde 25 miş. 6 ayda yüzde 85. o yüzden doktorlar bir sene sonra gelin diyorlar. Sonuçta spermle yumurtanın denk gelmesi lazım.
Love bende 50 kiloyum 27 yaşındayım: çok sağlıksız beslenmiyorum: ama arada bir sigara içiyorum: inş aynı dönemlerde hamile kalırız birbirimize yardımcı olmuş oluruz: bilgileri bu sitede paylaşmak süper oluyor: biraz egzersize başlasak hiç fena olmaz.Vazgececeğim şey fizik olabilir: oda umrumda değil valla..
ovulasyon testi bulamazsan gittigidiyorda var ama biz zaten o günleri kaçırmıyoruzdur diye düşünüyorum benmalum yeni evliyiz ve evde canımız sıkılıyor :)
keçiboynuzunu kaynattım eşime ama 1 haftaa ancak içti artık içiremiyorum sabahları ballaa karıştırmıştım hep
ben de soğan kürüyapmıştım iltihap varsa dökülsün die 1 hafta kadar ama acaip vajinal kuruluk yaptı bende ço krahatsız oldum bıraktım
bir de hayıt suyu aldım forumdakilerden duydum çok işine yaramış üyelerin.ama tadı okadar kötü ki onu da içemiyorum valla
hayırlısı gerçekten..bu cuma ailemin yanına gideceğim inşaAllah orda bi jinekolojik muayene olmayı düşünüyorum. zira hamileyken de bişy çıkmasını istemiyorum
bir de geçen ay sabahları bal çörek otu tarçın karışımı yedim sabahları
uzman oldum artık
Ben de bu ay bal tarçın ve neydi diğerinin adı siyah siyah taneli ondan yedim. Bana işe yaradı gibi geldi.
Evet arkadaşlar, bende bu ay olmazsa ovulasyon testi yapıcam. Geçen ay aldım ama başlamadım. Isımı ölçerek denedim. Bu yöntemle tespit etmeye çalıştım yumurtlama dönemimi. Bence yakaladım ama inş. spermlerde yakalamıştır. Yapışmışlardır yakasınakaydirigubbakcemile2Bu arada Yazarkasanın dediği gibi internetten sipariş ettim testleri. 16 tane 4 tane de gebelik testi hediyesi var. Bu ay olmazsa ovulasyon testini denerim diye kendimi rahatlatmaya çalşıyorum. Ama kendimi rahatlatıcam derken fazla abartmışım dün gece tuhaf rüyalar gördüm. Anlamına baktım hayal kırıklığına uğrayacaksınız diyordu. Aslında şöyle yapmak lazım. Hem umutlu olacaksın, hem sabırlı. İkisini dengeleyemiyoruz. Bu arada kızlar benim de 4. ayım korunmayı bıraktıktan sonra. İnş. hepimizi hayırlı, sağlıklı bebeklerimiz tez zamanda olur. Görüyorsunuz demi daha gelmeden annelerini üzüyorlar. Gel diyoruz gelmiyorlar. Bi gelsin hele yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?