Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

hoşgeldin, o nasıl olacak canım? soğanımı kaynatıp içiyosun? içiyosan hangi aralıklarla?
inş bizda hamile kalırız ya heyecanlandım..allah kucağına almayı nasip etsin: hayırlı olsun canım

hoşgeldin, o nasıl olacak canım? soğanımı kaynatıp içiyosun? içiyosan hangi aralıklarla?
inş bizda hamile kalırız ya heyecanlandım..allah kucağına almayı nasip etsin: hayırlı olsun canım

ALLAH razı olsun amin inş. rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş. adet bitiminden 7 gün sonra başlıyor 15 gün uygulayıp bırakıyorsunuz. 1,5 2 su bardağı kaynayan suya orta boy yemeklik soğanı 4 yada 6 ya bölerek atıyosunuz. 5 dk kaynadıktan sonra altını kapatıp ılındıktan sonra 1 bardak içiyorsunuz öğlen ve akşam yemeklerinden 15 dk önce içebilirsiniz. herseferinde taze yapılıcak yanlız . rabbim sizlerede şifa versin

amin teşekkür ederim buda çok güzel oldu: bunuda deneyelim bakalım: adtim yeni bitti salı günü 7. günüm ama öğlen çalıştığım için içmem zor: sadece akşamları deneyebilirim sanırım: eeee annelik nasıl bir duygu canım:

dene cnm mutlaka inanın rabbim yardımcı oluyor. şuan pek bişe anlayamıyorum :))) ama kalp atışlarını duymak çok başka bi duygu. ALLAH ım hepimize sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin. İNŞ en kısa zamanda szilerinde hamile haberlerini okurum burdan. bende çok telaş yapmıştım her ay acaba bu kez hamilemiyim diye kendimi dinlemekten bıkıp usunmaştım. bide soğan kürünü deneyim dedim. bu ay olmazsa bidahaki ay yine içerim dedim. ama kullandım ay hamile kalmışım. soğan kürünü 15 gün uyguladım adet tarihim den bir iki gün önce sancılarım başlamıştı dedim bu ayda yok olsun bidahaki ay olur . okadar emindim ki adet olucağıma afedersiniz ama habire orkit takılı geziyordum heran olucam diye . 28 kasım adet günüm ve olmadım bikaç gün geçti test yapim belki soğan küründen dolayı geçmiştir tarihim dedim. testi yaptım ve hamileydim. ve geçen haftaya kadar hep adet sancıları çektim ben. ama çok şükür daha artık daha iyiym. tüm kalbimle diliyorum rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş. tüm isteyenlere

biz bayanlar anne aday adayları bu konuda çok pinpirikliyiz: hepimiz acaba bu ay hamilemiyim değilmiyim telaşındayız ve bunu hiç bir şekilde durduramıyoruz :kedi:
benimde 28 ocak regl tarihim bakalım bu ay nolacak? inş Allahım hepimize nasip eder..şimdide kızmı erkekmi diye bir düşünceye giriyormusun? allahım hayırlısını versinde insan çok merak ediyor: hamilemiyim? kızmı erkekmi? sağlıklımı?

Ovulasyon testlerini 22,5 a aldım 16 tanesini. 22 tane olan var o da 29,5 du. İlkini aldım ben.
Bal - çörekotu-tarçın (ismi aklıma yeni geldi). Bu karışımın adetin 2. gününden 11. güne kadar yenmesi gerekiyormuş. Yumurtalıkları büyütüyormuş. Ama ben 4. günümü ne başladım tam uymadım yani. Sonrada incir yinecekesin kuru incir bu da yumurtaların çatlamasına yardım ediyormuş. Aslın incirinde kürü var ama ben bilmiyorum. Bana arkadaş kuru incir yedim ben demişti ben öyle yaptım. Eğer yapabiliyorsanız yapın zaten bunlar doğal zaten.
Ateş ölçmeyi şu şekilde yapıyorsun. Nerryescim tam anlatamasam da internetten sen de araştır. Bir de burda da ateş ölçme yöntemini kullananlar diye bir bölüm var oraya da bakmanı tavsiye ederim. Bir tane dijital derece alıyorsun. Sonra adet gününün ilk günü veya veya 2.3. günü her sabah aynı saaatte yataktan kalkmadan ölçüyorsun. Nasıl ölçüceksin. Dijital dereceyi dilinin altına koyuyorsun. Gerçek vücut ısısı dilin altından da anlaşılırmış. İşte her sabah aynı saatten ölç bir yere yaz tarihiyle beraber. Yumurtlaması olan bir kadının vücut ısısı 1-2 derece değişiklik gösterirmiş. Şimdi ısın genelde aynı şekilde giderken yumurtlama dönemine yakın aniden birkaç derece düşecek. Bu dönem yumurtlamanın çok yakın olacağının işareti. Çünkü her an birden yükselebilir. Sen ısın düşünce çalışmalara başlayacaksın. Biraz düşmeye yakında başlasan olur. Çünkü ısın bir gün sonra birkaç derece yükselecek. Bu da yumurtladığına işaret. Yumurtalar 12 saatmi ne kalıyormuş vücutta işte bu yüzden yumurtladığn zaman orda sperm bulunması gerek ki karşılaşsınlar, kaynaşsınlar :içelim: Sonra ısın yükselmeye başlayacak. 36,6-36,7-,36,8, 36,9 gibi. Eğer adet dönemine kadar bu şekilde devam ederse hamile olma ihtimalin çok. Ama adet dönemine yakın aniden birkaç derece düşerse. Büyük ihtimal değilsin diyorlar. Ben daha ilk defa deniyorum. Şu anda benim yükselişte bakalım düşecek mi:uhm: İnternetten de araştır. Daha iyi bilgin olur. Bir de vajinal akıntı diye birşey var. Hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu zaman vajinal akıntı (tıbben bir adı var da aklımagelmedi. Servikal mukus mu ne)nın türleri var. Ya arkadaşlar var ya belki de bunlara gerek bile yok vakti gelmedi. Biz acele ediyoruz. Ama işte çevrendekiler hemen hamile kalınca sen de işkillleniyorsun. Onlar kaldı ben niye kalmadım falan filan:uhm:

mrb arkadaşlar ben gecen ay çok streslıydım bu ay rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyo bızde bu ay adetın 14 gununden ıtıbaeren gun aşırı bırlıkte olmaya çalışıyoruz halada devam edıyoruz sanırım benım yumurtlamam gec başlıyor. bal,badem,incir hepsını yiyoruz birde ilişkiye gırmeden bı saat once turk kahvesı ıçırıyorum eşime oda spermlerı hareketlendırıyormuş bunu da netten okumuştum son adet tarıhım 12 ocak 5 gunum kaldı bakalım bu ay ne olcak gecen ay bir hafta once başlamıştım test yapmaya heycandan bu ay sabretcem inş olumlu olur bu kadar cabaya ragmen bilmiyorumkismile.

Gözünüz aydın tatlım, allah mutlulukla kucagınıza almayı nasip etsin. hihoyyyt darısı biz isteyenlerin başına...

İnşallah güzelim, umarım bu ugraşlar, sana tez zamanda çift cizgi sahibi yapar... :dance:

Türk Kahvesimi içiyorsun? eminmisin işe yaradığından: ilk defa duyuyorum :kedi:
Allahım inş nasip eder canım: aynı dönemde hamile kalırız inş hepimiz hehe

günaydın; bende cumartesi ovulasyon testi aldım: mediasmart 5 tanesini 27.50 ye aldım .
hemen yaptım 15:00 gibi iki çift kalın kırmızı çizgi çıktı : pozitif yani..

günaydın anne adayları,

ben testesteron- serbest testi yaptırmıştım: cumartesi sonuçları aldım: 5.1 çıktı: sorun varmı bende bende

günaydın; bende cumartesi ovulasyon testi aldım: mediasmart 5 tanesini 27.50 ye aldım .
hemen yaptım 15:00 gibi iki çift kalın kırmızı çizgi çıktı : pozitif yani..

Günaydın, süper işte.hihoyyyt İnş. çalışmaların işe yarar. Bir bakmışsın hamilesin. Ben bu ay olmazsa onu bir dahaki ay deneyecem. Henüz kullanmadım. Bu arada 13 ve 14 ü adet tarihim. Bakalım ne olacak. Du edin.

Bir de kızlar üşüttüm mü ne oldu anlamadım. Haftasonundan beri kasıklarımda sancı var. Eğer üşüttüysem de adet olursam çok fena sancım olacak. Genelde üşütünce öyle oluyor. Dikkat ediyorum ama havalrda soğuk.

Regly ağrısı gibi?nagihanmıydı bir arkadaş doğuma bir hafta kalamı, 10 gün kalamı bayağı ağrısı olmuş: ayy inş hamilesindir canım ya: inş çalışmalarımız verimli olmuştur: 14 ünde inş müjdeli haberi alırız: bende 20.sinde olmam lazım: mediasmart gebelik testi ilişkiden bir hafta sonra gebe olup olmadığını test ediyomuş: benim ovulasyon testimide mediasmart alarak yaptm: 2 çizgi görünce çok ilginç heyecanlandım: rüya gibiydi: gebelik testi yapıp pozitif görünce naparım bilmiyorum..dualarım seninle ve tüm anne adaya adaylarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…