- Konu Sahibi CallCenter
-
Türk Kahvesimi içiyorsun? eminmisin işe yaradığından: ilk defa duyuyorum :kedi:
Allahım inş nasip eder canım: aynı dönemde hamile kalırız inş hepimiz hehe
hayır canım ben içmiyorum eşime içiriyorum bir saat önce spermlerı hareketlendırıyomuş dıye okumustum bu ay uygulayalım dedık.:içelim::CüvCüv:evt inş aynı donemde hamıle kalırız sızın ne zamn son adet tarıhınız benım bugun 4 gun kaldıbilmiyorumkismile
Regly ağrısı gibi?nagihanmıydı bir arkadaş doğuma bir hafta kalamı, 10 gün kalamı bayağı ağrısı olmuş: ayy inş hamilesindir canım ya: inş çalışmalarımız verimli olmuştur: 14 ünde inş müjdeli haberi alırız: bende 20.sinde olmam lazım: mediasmart gebelik testi ilişkiden bir hafta sonra gebe olup olmadığını test ediyomuş: benim ovulasyon testimide mediasmart alarak yaptm: 2 çizgi görünce çok ilginç heyecanlandım: rüya gibiydi: gebelik testi yapıp pozitif görünce naparım bilmiyorum..dualarım seninle ve tüm anne adaya adaylarıyla..
hoşgeldin ozaman: hepimizin derdi okadar masumki: keşke dertler hep böyle olsa: Allahım inş hepimize nasip eder en kısa sürede: hepimiz çok heyecanlıyız..
Yok regly ağrısı gibi değildi, daha çok üşütürsün ya öyle bir ağrıydı. Şu anda geçti zaten çok şükür. Ayy o testten bende mi alsam ne. Ama ben reglyim gecikene kadar beklesem diyorum sonra daha çok üzülüyorum ya. İnş. İsteyen herkes hamile kalır. Sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar.
inşallah canım inşallah.ben de 1,5 senedir evliyim hiç korunmadık ama yine de Rabbim nasip etmedi demek ki daha zamanı varmış.her duyduğumu yapıyorum;soğan ,incir,çörekotu,bal ,keçiboynuzu............ne diyeyim gerisi Allaha kalmış:Saruboceq:bu ay moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.bol bol dua ediyorum isteyen herkese,burayı bulmak bana çok iyi geldi,beni anlayan insanlar var diyorum en azından...
şimdi çiftler problemleri olmadığı halde bu ayda olmadı diyorlarya: işte yumurtayla sperm kavuşamıyorki :kedi:
ovulasyon testi 24 yada 32 saatte yumurtlacağım günü gösterdi: eşimede keçiboynuzu kaynattım: ekstra keçiboybuzu kürüyle balı karıştırıp sürekli veriyorum: bakalım bu ay çok ümitliyim bence hemen al: testin okuma klavuzunda ne zaman teste başlayacağın çok detaylı anlatılmış: uzun ömürlüde: bi kere pozitifi yakalayınca ikinciyi yapmayın diyor: çatladım ama yapmadım: afedersinde akıntıda geliyor şimdi benden...:dance:
Ben de almıştım o testten de bu ay ısı yöntemini denemeye başlamıştım zaten. Belki böyle olur diye başlamadım. O yüzden olmazsa bu ay deneyecem. Ya inş. çok süper gidiyorsun, hamilelik için. vajinal akıntı olması iyiymiş. Bende de olmuştu. Yumurtlaman çok yakın veya oldu o zaman. Testte de çift çizgi çıkmış zaten bak. Allaaah çok heyecanlandım şimdi.kaydirigubbakcemile2
akşam 19:00 gibi doktoruma gidicemya: o bilirmi acaba yumurtlayıp yumurtlamadığımı*
bende çok heyecanlıyım: cuma günü öğle aralarında bi ara okadar farklı duygulara girdimki sanki yaz mevsimi her yer cıvıl cıvıl bilmiyorum böyle birden feahladım 1 saat kadar: acaba diyorum... hehe
bu ay kesin dene: ısı ölçmeyi araştırdım her zman doğru çıkmaya biliyormuş.
Ayy inş. neden olmasın belki bu ay hamilesin. Doktora gideceksen bir sor bakalım ne diyecek. Evet ısı yöntemi her zaman doğru çıkmıyormuş öyle diyorlar. Zaten ben olmazsa test yapıcam diye kendimi rahatlatmaya çalıştım bu ay çok kaptırmamaya çalıştırm kendimi bakalım.
Benim için dua et lütfen bir kaç saat sonra hormon testini ve diğer testi göstericem: çok heyecanlıyım çok.
benim bu ayın 20 sinde olmam lazım: inş olmam: çok heyecanlıyım bende: dakka başı tarihe bakıyorum: bende türk kahvesini deneyim hehe.. Şu net iyiki var: bilgin için saol.
İnş bebeğini kucağına almayı Allahım nasip eder? kaçıncı aydaydan bu arada?
Adetlerim düzenli oluyor çok şükür. Düzenli adet görüyorsan, kaç günde bir adet gördüğüne bağlı olarak 14 ü çıkarıyorusn. 28 ise 14 ü çıkarıp yumurtlama tarihini hesaplıyorsun. Ben de öyle yaptım. 26 günde bir adet görüyorum. 26 dan 14 ü çıkardım. 12. gün olması lazım yumurtlama tarihimin. Ama Bilmiyorum belki de strese girmişimdir, yumurtlama olmamıştır. Sonra bu siteye bakıyordum arada, birde bir arkadaşım söyledi ısı takibi yaparak denemeye karar verdim bu ay. Belki de yumurtlama günüm farklı bir gün olabilir diye. Bir yandan ısımı ölçtüm her sabah aynı saatte bir yandan da bal, çörekotu, tarçın karışımı yedim sabah akşam aç karnıma. bu karışım yumurtaları büyütüyormuş, sonra bir de kuru incir yedim. (bu karışımı çok inanarak yemedim ama nasıl olsa doğal başka şeylere de faydası vardır diye yedim) Burda da var ordan ayrıntılı bakabilirsin. Isı değerlerime göre yumurtlamış olmam lazım. Biraz karışık oldu ama anlamadığın yer olursa anlatırım.:uhm:
Şimdi ısım yükselmeye başladı eğer adet tarihime kadar düşmezse hamile kalma ihtimalim var. Olmayabilirde tabi rahat olmaya çalşıyorum. Rahat olmak, stres yapmamak çok önemliymiş. O da biraz zor oluyor ama uğraşıyorum. 5. ayda çıksın doktora giderim olmazsa. İnş. olur. Aslında internetten araştırmıştım biraz. 1 ayda hamile kalma ihtimali yüzde 25 miş. 6 ayda yüzde 85. o yüzden doktorlar bir sene sonra gelin diyorlar. Sonuçta spermle yumurtanın denk gelmesi lazım.
Adetlerim düzenli oluyor çok şükür. Düzenli adet görüyorsan, kaç günde bir adet gördüğüne bağlı olarak 14 ü çıkarıyorusn. 28 ise 14 ü çıkarıp yumurtlama tarihini hesaplıyorsun. Ben de öyle yaptım. 26 günde bir adet görüyorum. 26 dan 14 ü çıkardım. 12. gün olması lazım yumurtlama tarihimin. Ama Bilmiyorum belki de strese girmişimdir, yumurtlama olmamıştır. Sonra bu siteye bakıyordum arada, birde bir arkadaşım söyledi ısı takibi yaparak denemeye karar verdim bu ay. Belki de yumurtlama günüm farklı bir gün olabilir diye. Bir yandan ısımı ölçtüm her sabah aynı saatte bir yandan da bal, çörekotu, tarçın karışımı yedim sabah akşam aç karnıma. bu karışım yumurtaları büyütüyormuş, sonra bir de kuru incir yedim. (bu karışımı çok inanarak yemedim ama nasıl olsa doğal başka şeylere de faydası vardır diye yedim) Burda da var ordan ayrıntılı bakabilirsin. Isı değerlerime göre yumurtlamış olmam lazım. Biraz karışık oldu ama anlamadığın yer olursa anlatırım.:uhm:
Şimdi ısım yükselmeye başladı eğer adet tarihime kadar düşmezse hamile kalma ihtimalim var. Olmayabilirde tabi rahat olmaya çalşıyorum. Rahat olmak, stres yapmamak çok önemliymiş. O da biraz zor oluyor ama uğraşıyorum. 5. ayda çıksın doktora giderim olmazsa. İnş. olur. Aslında internetten araştırmıştım biraz. 1 ayda hamile kalma ihtimali yüzde 25 miş. 6 ayda yüzde 85. o yüzden doktorlar bir sene sonra gelin diyorlar. Sonuçta spermle yumurtanın denk gelmesi lazım.[/QUO bakıyorumda herkes ne kadar bılgılı ya kıtap yazcaz nerdeyse bı hamıle kalsakta rahatlasak :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
mektubum arkadaşım yazdıklarını okudum ve kendimi gördüm ...benim bir kızım var 18 aylık bende senin gibiydim her şeyi hesaplıyodum yumurtlama günü falan filan ......böyle şeyler uğraşarak 4- 5 ay geçirdim kafayı yiyodum çok üzülüyodum ..sonra baktım olmuyo umursamadım sonra o ay hamile kaldım..
canı verende alan da Alah ..istediği zaman verir..sen sadece sağlıklı hayırlı bir evlat için dua et.
günaydın herkese: dün hormon test sonuçlarını Doktoruma gösterdim: her şey çok normal dedi: şükürler olsun bir problem yokmuş: bene ovulasyon testi yaptım: çift çizzi gördüm aynı kalınlıkta dedim: şaşırdı: hehe gün aşırı ilişkiye girmeniz lazım dedi: enrken yumurtluyosun dedi: normalde 24 günde oldum 14 ü çıkarttığımda 10. gün yani testi yaptığım gün: her şey normal görünüyor. akşam yine ovulasyon testi yaptım: yine çift çizgi: ovulasyon oldu olacak: hehe yada çoklu mu ovulasyon yaşıyorum anlamadım: iki gün geçti yine iki çift çizgi.. doktor bu arada 1 yıl kadar bebk olmayabilirmiş: 1 yıla kadar gelmene gerek yok dedi. 1 yıl olmadan gitmeyin : 1 yıl kadar olmaması çok doğalmış.
Şimdi ısım yükselmeye başladı eğer adet tarihime kadar düşmezse hamile kalma ihtimalim var. Olmayabilirde tabi rahat olmaya çalşıyorum. Rahat olmak, stres yapmamak çok önemliymiş. O da biraz zor oluyor ama uğraşıyorum. 5. ayda çıksın doktora giderim olmazsa. İnş. olur. Aslında internetten araştırmıştım biraz. 1 ayda hamile kalma ihtimali yüzde 25 miş. 6 ayda yüzde 85. o yüzden doktorlar bir sene sonra gelin diyorlar. Sonuçta spermle yumurtanın denk gelmesi lazım.[/QUO bakıyorumda herkes ne kadar bılgılı ya kıtap yazcaz nerdeyse bı hamıle kalsakta rahatlasak :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım Doktor 1 yıl dolmadan gelmeyin dedi dün bana: biraz pinpirikli davrandım: kaç gündrü test sonuçlarını netten okuya okuya bir hal oldum: ama hiç bir problme yokmuş: kısıntı yapmasaydım balkide şimdiye hamileydim: neyse bu ay ümidim fazla: Allahım niş hepimize nasip eder: yarın yazdıklarımızı okur güleriz inş.
evet kitabın adı : kadınlar kulubu gebelik
Ben dua ediyorum güzelcim, bize mutlu haberi bir an once vermen için.... şimdi cıkıyorum aksam evden uzun bir mesaj atacagım sana sanırım o zaman kadar sende inşallah olumlu haberler müjdeliyor olursun... hihoyyyt
Günaydııın çok sevindim. ınş. hep yolunda gider her şey. Evet bir yıl olmadan gelmeyin diyorlar. Bana da öyle demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?