- Konu Sahibi CallCenter
-
10 yıldır bebek istiyorum benim biraz karışık ikinci evliliğim ilk evliliğimde uzun zaman bebek sahibi olmak için hazırlık yapmaktan eşimdeki sorunu farkedememiştik.
Testlerden bahsediyorum he bu arada. Ya ben hamileyimdir ya sende öylesindir erenheva niye durup dururken düzenli olan adet geciksin. İlk defa bu ay mı stres yaptık. Hem diyorlar ki testi bir hafta sonra yapın. Adet gecikmesinden bir hafta sonra. Biz hemen hoop çift çizgi çıkacak. Genelde büyük oranda bir hafta sonra belli olurmuş. Ben kuzenime sordum. Bekle hemen niye yaptın dedi dün. Tabi onların pat diye oldu da beni anlamıyor olsun ama doğru söylüyor. Sabırlı olalım. Başka çare yok. Geniş A. dizisi var ya ordaki mürsel gibi. Akşam çalışma yapıp sabah belli olsun istiyoruz. Ders arasında koşa koşa gelmişte diyor ya Nazan usta bizim çocuk çıktımı. kaydirigubbakcemile3
Ya CallCenter ovulasyon testini akşam eve gidince yapsam olur mu ki, şimdi onda da tek çizgi çıkarsa. Bazılarında adet günü bile belli oluyormuş kişiden kişiye değişiyor heralde.
kaydirigubbakcemile3evt ya benım normalde bır gun bıle gecmezdı şaşırıyorum ınş ıkımızde hamıleyızdır canım.ben yıne test aldım sabah yapıcam ecz.dekı kız dıyokı ınş.benım elım ugurlu gelır sonuç çıkınca haber ver dedı:1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3evt ya benım normalde bır gun bıle gecmezdı şaşırıyorum ınş ıkımızde hamıleyızdır canım.ben yıne test aldım sabah yapıcam ecz.dekı kız dıyokı ınş.benım elım ugurlu gelır sonuç çıkınca haber ver dedı:1rolleyes:
Son 3 aydır deniyorum çünkü bir yıl önce 8 haftalık hamileyken kalbi durdu kürtaj oldum.
inş canım. hamilesinizdir: hamileyizdir: sabah hemen girin lütfen: güzel haberlerinizi bekliyorum: çatlatmayın beni sabah.
:roflol::roflol::roflol:Kızlar bazen bunları okurken halimize gülüyorum ya. Durmadan test almamıza felan ama olsun zevkli.
Kızlar bazen bunları okurken halimize gülüyorum ya. Durmadan test almamıza felan ama olsun zevkli.
kızlar sizi seviyorum: ben kaçtım: yarın sabah görüşürüz..
bu arada benım eşimdede heyecan dorukta her tlf açtığında soruyor ne oldu dıe rgl oldunmu dıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?