Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

10 yıldır bebek istiyorum benim biraz karışık ikinci evliliğim ilk evliliğimde uzun zaman bebek sahibi olmak için hazırlık yapmaktan eşimdeki sorunu farkedememiştik.

10 yıldır bebek istiyorum benim biraz karışık ikinci evliliğim ilk evliliğimde uzun zaman bebek sahibi olmak için hazırlık yapmaktan eşimdeki sorunu farkedememiştik.

canım Allah gönlüne göre versin: çok geçmiş olsun bu arada: işte acele etmemiz lazım: bebk geç olsun sağlıklı olsun değilmi?

Ya CallCenter ovulasyon testini akşam eve gidince yapsam olur mu ki, şimdi onda da tek çizgi çıkarsa. Bazılarında adet günü bile belli oluyormuş kişiden kişiye değişiyor heralde.

kaydirigubbakcemile3evt ya benım normalde bır gun bıle gecmezdı şaşırıyorum ınş ıkımızde hamıleyızdır canım.ben yıne test aldım sabah yapıcam ecz.dekı kız dıyokı ınş.benım elım ugurlu gelır sonuç çıkınca haber ver dedı:1rolleyes:

Ya CallCenter ovulasyon testini akşam eve gidince yapsam olur mu ki, şimdi onda da tek çizgi çıkarsa. Bazılarında adet günü bile belli oluyormuş kişiden kişiye değişiyor heralde.

bence ovulasyon testini yap akşam: eğer hamileysen çift çizgi çıkabilir: ya canım benim belimde biliyorsun bir haftadır ağrıyor: akşam bende yapıcam son ovulasyon testimi.:icecream:

Ayy inş. Belki bende yarın sabah yaparım.hihoyyyt

inş canım. hamilesinizdir: hamileyizdir: sabah hemen girin lütfen: güzel haberlerinizi bekliyorum: çatlatmayın beni sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…