- Konu Sahibi CallCenter
-
ayy inş: beni çok heyecanlandırıyorsunuz? bendede öyle ara ara ağrılar oldu: belimde..
Ya bu arada bu ay bende yumurtlama belirtisi bile olmadıbilmiyorumkismile Daha önceden göğüslerim şişerdi ve akıntım olurdu bu ay ikisindende eser yok:1no2: Acaba hamilemiyimkisüprizzzzz
günaydınnn.sabah test yaptım tek çizgi yıne anlayamıyorum.bugun 5.gunun ıçındeyım hala adet olmadım belırtısı bıle yok baktım tarıhlere 1 yıldır hıç 14 u gecmememış .bidaha test yapmıycam evde bıraz daha bekleyıp kan testı yaptırcam
Ya ben zayıflamak için bazı çaylar yaptım. Şu elma sirkesi ve bal karışımı bide yeşil elma tarçın tane karabiberden çay yaptım. Onları içiyorum. Acaba zararı olurmu ki:sm_confused:
bıraz daha beklıyım oyle yaptırıcam şimdi yaptırırım negatıf çıkar sonra drlar gec dollenme olmuştur diyolar anlayamıyorum yanı .gecen ay oyle oldu ya bilmiyorumkismile
hım , yani bencede beklede yarın yaptırıcam kan testi dediğin için diyorum: bekleyelim ne farkeder: Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin yav.
sende bı değişiklik varmı neler hıssedıyorsun bel ağrısı devammı
yrn mı yazmışım farkında değilm amın canım
ay hadı hayırlısı hemen kan testı yaptırma bekleyelım bakalım tabı dayanırsan.idrar testı yap ama ne olur ne olmaz:Saruboceq: guzel haber alırız.opuyorumnanaktanBana sordun galiba canım: evet belim müthiş ağrıyo: ara ara geliyor gidiyor: yarın benimde kan testi günüm: cumarteside idrar testi yapma günüm başlıyor: bende iyice heyecan başaldı ama hayırlısı inş.
arkadaşlar merhaba bu ara göğüslerim çok ağrıyor yatarken canımı acıyor bir göğüs çevren kahverengi gibi leke leke görünüyor göğüs uçlarının yan taraflarında sivilce gibi şeyler var beyaz beyaz hafif şiş gibi.sizce ne olabilir ?bilgisi olan varmı
ay hadı hayırlısı hemen kan testı yaptırma bekleyelım bakalım tabı dayanırsan.idrar testı yap ama ne olur ne olmaz:Saruboceq: guzel haber alırız.opuyorumnanaktan
arkadaşlar merhaba bu ara göğüslerim çok ağrıyor yatarken canımı acıyor bir göğüs çevren kahverengi gibi leke leke görünüyor göğüs uçlarının yan taraflarında sivilce gibi şeyler var beyaz beyaz hafif şiş gibi.sizce ne olabilir ?bilgisi olan varmı
yaptırmııycam bekliycem canım bende: cuma ya kadar idrar testi yaparım çıkmassa hastada olmassam. kan testi yaptırırım: ama ben kesin hasta olucam: karnımda sabahtan beri regly ağrısı başladı: eşimde diyor sen hamile değilsin şaftın kaydı: hehe: hasta olucağım zaman yüüzm çok sararıyor galiba..
göğüs çevrendemi yoksa göğüs ucundada varmı? göğüs ucunda sivilce gibi beyaz ufak su torbaları gibi şeyler var ise bu hamileleik belirtisi kesinlikle: göbeğinde çizgi oluştumu? yada ağrın filan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?