Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ayy inş: beni çok heyecanlandırıyorsunuz? bendede öyle ara ara ağrılar oldu: belimde..

Ya ben zayıflamak için bazı çaylar yaptım. Şu elma sirkesi ve bal karışımı bide yeşil elma tarçın tane karabiberden çay yaptım. Onları içiyorum. Acaba zararı olurmu ki:sm_confused:

günaydınnn.sabah test yaptım tek çizgi yıne anlayamıyorum.bugun 5.gunun ıçındeyım hala adet olmadım belırtısı bıle yok baktım tarıhlere 1 yıldır hıç 14 u gecmememış .bidaha test yapmıycam evde bıraz daha bekleyıp kan testı yaptırcam

CallCenter kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar gelin hep beraber gebelik test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
MEKTUBUM 13,14 ŞUBAT
ERENHAVA 14 ŞUBAT
TOO_BEE 15 ŞUBAT
NERMıN1987 17 ŞUBAT
SYAVUZ 18 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
MSE121822 1 MART
TDS270542 5 MART

canım kan testi yaptırıcam diyorsan: yaptır istersen: acaba acaba demekten bi hal oldu: en azından netleşir: ona göre konuşur yorum yaparız: hazırlanırız filan.

bıraz daha beklıyım oyle yaptırıcam şimdi yaptırırım negatıf çıkar sonra drlar gec dollenme olmuştur diyolar anlayamıyorum yanı .gecen ay oyle oldu ya bilmiyorumkismile

Ya ben zayıflamak için bazı çaylar yaptım. Şu elma sirkesi ve bal karışımı bide yeşil elma tarçın tane karabiberden çay yaptım. Onları içiyorum. Acaba zararı olurmu ki:sm_confused:

Uyarı: Elmanın ve elma sirkesinin bilinen hiçbir yan etkisi yoktur:
Yaşlılığımızda da sağlıklı olabilmek için hareketli bir yaşam ve sağlıklı bir beslenme biçimi oluşturmaya özen göstermeliyiz. ışte burada elma sirkesi seçiminin değeri ile karşılaşıyoruz. ıçerdiği çok değerli ve çeşitli maddeler nedeniyle, en sağlıklı sıvılardan biridir o. Elma sirkesi, bedenimizi içten ve dıştan tedavi edebileceğimiz olağanüstü bir doğal ilaçtır. yani canım zannetmiyoum: çok fazla vitamin içeriyor birde yediklerin: bebek belli olduğu zaman muayene olduğun ilk gün Doktorunla görüştüğün zaman o daha iyi yönlendirecektir.
diğerleri zaten yararlı onların üzerinde konuşmaya gerek yok: tabiki diğer arkadaşlarında fikirleri çok önemli. kızlar başlıklı atsan bilen varsa bilgi verir.

Son düzenleme:
bıraz daha beklıyım oyle yaptırıcam şimdi yaptırırım negatıf çıkar sonra drlar gec dollenme olmuştur diyolar anlayamıyorum yanı .gecen ay oyle oldu ya bilmiyorumkismile

hım , yani bencede beklede yarın yaptırıcam kan testi dediğin için diyorum: bekleyelim ne farkeder: Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin yav.

sende bı değişiklik varmı neler hıssedıyorsun bel ağrısı devammı

Bana sordun galiba canım: evet belim müthiş ağrıyo: ara ara geliyor gidiyor: yarın benimde kan testi günüm: cumarteside idrar testi yapma günüm başlıyor: bende iyice heyecan başaldı ama hayırlısı inş.

arkadaşlar merhaba bu ara göğüslerim çok ağrıyor yatarken canımı acıyor bir göğüs çevren kahverengi gibi leke leke görünüyor göğüs uçlarının yan taraflarında sivilce gibi şeyler var beyaz beyaz hafif şiş gibi.sizce ne olabilir ?bilgisi olan varmı

ay hadı hayırlısı hemen kan testı yaptırma bekleyelım bakalım tabı dayanırsan.idrar testı yap ama ne olur ne olmaz:Saruboceq: guzel haber alırız.opuyorumnanaktan

göğüs çevrendemi yoksa göğüs ucundada varmı? göğüs ucunda sivilce gibi beyaz ufak su torbaları gibi şeyler var ise bu hamileleik belirtisi kesinlikle: göbeğinde çizgi oluştumu? yada ağrın filan varmı?

ay hadı hayırlısı hemen kan testı yaptırma bekleyelım bakalım tabı dayanırsan.idrar testı yap ama ne olur ne olmaz:Saruboceq: guzel haber alırız.opuyorumnanaktan

yaptırmııycam bekliycem canım bende: cuma ya kadar idrar testi yaparım çıkmassa hastada olmassam. kan testi yaptırırım: ama ben kesin hasta olucam: karnımda sabahtan beri regly ağrısı başladı: eşimde diyor sen hamile değilsin şaftın kaydı: hehe: hasta olucağım zaman yüüzm çok sararıyor galiba..

merhaba gogus cevresınde karartı olunca gebelık belırtısı oluyormuş oyle duymuştum

bendede,mektubumdada oyle ağrılar oluyordu ama şimdi yok.ne olur ne olmaz bak bıze neler oldu hıç gunumuz gecmezken gectı.senn heycandan sararmıştır yuzun kaydirigubbakcemile3 mektubumda bana hamıleymış gıbı gelıyor

göğüs ucunda yanlarında var birkaç tane birde göğüs çevresi varya kahverengi yuvarlak kısım ordada kahverengi lekeler var böyle ara arada şeffaf çok az akıntılar geliyor idrar bulanık böyle garibim.göbeğimde şuan çizgi oluşmadı regl günüm 24 ocaktı 9.gün başladıkŞubat 1den bugüne kadar sürekli çalışmalar devam etti umarım olur bu ay çok umutluyum.ama başkada belirtim yok.ama göğüslerim çok ağrıyorrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…