Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kızlar ben yıne dayanamadım test yaptım tek çizgı çıktı.eşime yenı test aldırdım info markası uzerınde (çok erken gebelıklerı tespit edebılecek şekılde uretılmış),(adetın ılk gunu gebelıgı tesbıt edecek şekılde uretılmıştır) yazıyor.gunun her saatıde yapılabılırmış.hassasıyetı yuksek heralde bakalım sabah ne olacakbilmiyorumkismile

bende yeni üyeyim inşallah ikinci bebeği istiyorum 3 ay önce hapı bıraktım bakalım

bende yeni üyeyim inşallah ikinci bebeği istiyorum 3 ay önce hapı bıraktım bakalım

Merhaba cnm hoş geldin. Ne güzel bende 2. bebeğimi beklicem inşallah
Kaç yıl kullanmıştın hapı.
Ben 3 yıl kullandım bakalım ne kadar beklemem gerekecek....bilmiyorumkismile

Gönlünü ferak tut cnm..
Bekliyoruz seni. İnşallah güzel haberlerle gelirsin zemuszemus

Herkese günaydın. Hayırlı mutluluk dolu bir gün diliyorum hepimize:lepi: haberleri geçiktirmeyin kızlarr. Beklemedeyizeyvahedigeldismile

Ya bu arada bu ay bende yumurtlama belirtisi bile olmadıbilmiyorumkismile Daha önceden göğüslerim şişerdi ve akıntım olurdu bu ay ikisindende eser yok:1no2: Acaba hamilemiyimkisüprizzzzz

Ya bu arada bu ay bende yumurtlama belirtisi bile olmadıbilmiyorumkismile Daha önceden göğüslerim şişerdi ve akıntım olurdu bu ay ikisindende eser yok:1no2: Acaba hamilemiyimkisüprizzzzz

günaydın canım, nasıl yani? belirti olmayınca hamile olma ihtimalinmi oluyor? :uhm:

Bilmiyorum. Sadece içime öyle doğuyor. Yani hamileymişim gibi. Sadece kasıklarımda ara ara ağrı oluyor.

Allahım inş güzel haberlerini alırız: çok meraklandım.

Evet CallCenter sabah yaptım. Sancılarda, gazda devam ediyor. En iyisi pazara kadar beklim ya böyle her test yaptığımda beklenti oluyor.

idrarda 7-10 günlük bir gecikmeden sonra sıklıkla öğrenilir diyor uzmanlar belkide öyldir. Kişiden kişiye değişiyor ya. Erenehevada çıktı mı acep.

merhaba benim sat 6 şubat martın beşi gibi daha zaman var inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz meleklerimze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…