- Konu Sahibi CallCenter
-
bende yeni üyeyim inşallah ikinci bebeği istiyorum 3 ay önce hapı bıraktım bakalım
kızlar ben yıne dayanamadım test yaptım tek çizgı çıktı.eşime yenı test aldırdım info markası uzerınde (çok erken gebelıklerı tespit edebılecek şekılde uretılmış),(adetın ılk gunu gebelıgı tesbıt edecek şekılde uretılmıştır) yazıyor.gunun her saatıde yapılabılırmış.hassasıyetı yuksek heralde bakalım sabah ne olacakbilmiyorumkismile
Günaydınnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Ya bu arada bu ay bende yumurtlama belirtisi bile olmadıbilmiyorumkismile Daha önceden göğüslerim şişerdi ve akıntım olurdu bu ay ikisindende eser yok:1no2: Acaba hamilemiyimkisüprizzzzz
bende yeni üyeyim inşallah ikinci bebeği istiyorum 3 ay önce hapı bıraktım bakalım
kızlar ben yıne dayanamadım test yaptım tek çizgı çıktı.eşime yenı test aldırdım info markası uzerınde (çok erken gebelıklerı tespit edebılecek şekılde uretılmış),(adetın ılk gunu gebelıgı tesbıt edecek şekılde uretılmıştır) yazıyor.gunun her saatıde yapılabılırmış.hassasıyetı yuksek heralde bakalım sabah ne olacakbilmiyorumkismile
Hımmm ben bunu hiç duymadım. Bir araştırayım bakayım neymişşşşş bilmiyorumkismile
Günaydın kızlar, ben test yaptım tek çizgi çıktı yine daha da yapmıcam ya.
Bilmiyorum. Sadece içime öyle doğuyor. Yani hamileymişim gibi. Sadece kasıklarımda ara ara ağrı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?