Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

yaa pazartesi evlilik yildönümümüz hamile olsam en güsel hediye olurdu ama nerdeeeee...neyse yaaa degisik fikri olan varmi kizlar ne yapsam acaba..

belkı eşin bı yerlere gtmeyı planlar once bı azını araştr bakalım ona gore harket edersın. ben boyle zamanlrda sabırsız oluyorum ve hedıye alsamda onceden verıyorum katre.

bence sen bana msj at ben evdym nede olsa hemen yazrm topıge.bundan sonrada boyle yapalım nslsa bende evde net var yada olan bırıne msj atarz evde olamsakta o hemen gırer yazr topıge herkes okumuş olur ne dersınzzzzzzzzzzzz

aa katre doğruya senın daha gelmedı gunun.ne yapp bılıyomusn benım hep ozel gunlerde hayalım oydu ama denk gelmedı.eger hamıleysen eşinin ışiyerıne çiçek gonder ıçınede test sonucunu koyarsın.

bence sen bana msj at ben evdym nede olsa hemen yazrm topıge.bundan sonrada boyle yapalım nslsa bende evde net var yada olan bırıne msj atarz evde olamsakta o hemen gırer yazr topıge herkes okumuş olur ne dersınzzzzzzzzzzzz

olur canım ama sesiniide duymuş olurum erenhava! öylede olur böylede olur! atarım mesaj yada ararım! gizemmi bozulur diye öyle düşündün?

ben ole dedım ama yada herkes kendı versın haberını dımı oyle daha gzl olur ne bılım aklıma geldı

evt call center gızem bozulur dıye bı an oyle duşundum.ama ne bılım bılmıyorum napalım hepımız aynı kararı verelım

evt call center gızem bozulur dıye bı an oyle duşundum.ama ne bılım bılmıyorum napalım hepımız aynı kararı verelım

ok zaman canım! gizem bozulmasın bebkimde senin gibi düşünüyor! mesajı tele atarsın gibi anlamıştım, kız zaten hamile değilimdir!sabah erkenden yazarım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…