- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.801
inş. cnm yalnız merak ettiğim bir konu var bir sonraki hamile listede ne olarak yerini alacak BABA ANNE Mİkaydirigubbakcemile3
canım dişlerini biran önce hallettir, gelecek ay hamile kalabilirsin.. Hava bazen ciseledi, bazen çok sıcaktı, ama çok güzeldi, bol bol gezdik, yeşillik, deniz, piknik... Çok atlayıp zıpladım, bi yerlere tırmandım, eğer bebiş olsaydı tehlikeye girerdi.. Çok rahatladık, hiç bebek konusu açılmadı ve bebek için bi çalışma yapılmadı.. Bakalım bugün kaldığımız yerden devam etcez..
kızlar test yapmama 12 gün kaldı.çok heyecanlıyım nasıl dayancam bilmiyorum fisfisfis
kızlar size bişey sorcam.dr bana cumartesi ve pazar akşamı ilişki verdi.cumartesi oldu ama pazar akşamı eşim işte olduğu için bu sabah oldu.acaba treni kaçırdıkmı?
çok iyi canım! düşünmemek biraz uzak kalmak hormonlarımız çok etkiliyor, şu hormonlar yokmu duyusal yaratıklar...
oo süper dün bende eşimle fün tigemdeydik ( açık alan ) dışarıdaydık, yağmurun altında yemek yedik bankta okadar güzeldiki...
canım bence çok fazla düşünme, heyecanlanma bu ay sen hamilesin allahın izniyle içime doğuyor!
hosgeldinnn...berbat bi durumdayim canim:1rolleyes: sen nasilsin
hehe babananne olmaktanmı korkuyosun uleyn! İlk hamilemiz için geçerliydi özel ana anne!
ay inş ağzın bal yesin.benim içimede öyle doğuyor inş gerçek olur.
kızlar test yapmama 12 gün kaldı.çok heyecanlıyım nasıl dayancam bilmiyorum fisfisfis
hayır sperm daha kaliteli teşfik etmiştir! allahım ziin verirse bebek yolda demektir!
:umursamaz::umursamaz:
zaten sabahları daha hareketli olduğunu söylüyorlar.benim yumurtalar bu ay üzerine düşen görevi yaptı .gayet iyi büyüdüler.eğer bi delmesinler yumurtayı bi daha içeri almam onlarıklava:.dışarda kurda kuşa yem olurlar
İnş Canım! bol bol dua Et! Peygamber efendimizin hakkı için inş bu ay Bebeğin tutar!
benim 2 gün kaldı ben napam yaaeyvahedigeldismile
benim 2 gün kaldı ben napam yaaeyvahedigeldismile
heoz ya benide çok heyecanlandırıyosun test neden yapmıyosun ikizse değer yüksek olacağından dolayı testte çıkma ihtimali yüksek yapsana yaaaa sende yapp!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?