- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.781
hamile olamiyo bizi deli ediyo yazarsin artikkaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar nasılsınız
rica ederm canım sabırr, burda kaç ayları deviriyorlar, benim 2. ayım şimdiden sabırsızlanıyorum, ama bir gün gelecek bebişlerimiz, sabırlı olalım..:roflol:
katre canı m neyin var:sinifsinif:
valla çok ama çok minnettarım size ben 7 aydır kafayı yiyorum ama halimi anlayıpta bana içten teselli veren pek olmamıştı herkes üstün körü teselli ediyodu ama artık burda çok rahalıyorum en azından beni anlayan insanlarla derdimi paylaşabiliyorum....
ugrasmiycam bundan sonra olursa olur olmazsada yapacak biseyim yok bende olagan seyler bunlar her testten sonra olur:)neyse napalim vardir bi vakti deyip kendimi avutuyorum simdi..moralim bozuldu ya mutfakta ne bulduysam aldim yedim simdi offffff
kızlar size bişey sorcam.dr bana cumartesi ve pazar akşamı ilişki verdi.cumartesi oldu ama pazar akşamı eşim işte olduğu için bu sabah oldu.acaba treni kaçırdıkmı?
canım regl olmanda iyi bişey üzülme... Bu ay çok güzel olcak herşey, daha düzenli ilerlicez, listede güncellendin..zemuszemus
canım ben 52 kiloyum. hafta içi tartıldım.ekliyorum canım, kilonu ve kullandığın yöntem ilaç varsa yazarmsn? bide kaç aydır deniyorsunuz?
evet canım kesinlikle dişlerimde sızlıyoduya bu ay kontrole gitmem lazım! eline sağlık canım!orda havalar nasıldı? iyice bi dinlenseydin off ne güzel olmuştur senin için! çok sevindim adına canım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?