Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bende iyiyim canım.bende kilomu söyliyim canım 52.ayın 16 sında çatlatma iğnesi oldum dr 1 mayısta çağırdı.inş güzel haberlerle dönerim:ecrin_bebek:

rica ederm canım sabırr, burda kaç ayları deviriyorlar, benim 2. ayım şimdiden sabırsızlanıyorum, ama bir gün gelecek bebişlerimiz, sabırlı olalım..:roflol:

valla çok ama çok minnettarım size ben 7 aydır kafayı yiyorum ama halimi anlayıpta bana içten teselli veren pek olmamıştı herkes üstün körü teselli ediyodu ama artık burda çok rahalıyorum en azından beni anlayan insanlarla derdimi paylaşabiliyorum....

kızlar size bişey sorcam.dr bana cumartesi ve pazar akşamı ilişki verdi.cumartesi oldu ama pazar akşamı eşim işte olduğu için bu sabah oldu.acaba treni kaçırdıkmı?

merak etme gönlün ferah olsun burda keyifle güle eğlene birbirimize sarılıp güç alarak bekliyoruz bebeklerimizi:1hug:

ugrasmiycam bundan sonra olursa olur olmazsada yapacak biseyim yok bende olagan seyler bunlar her testten sonra olur:)neyse napalim vardir bi vakti deyip kendimi avutuyorum simdi..moralim bozuldu ya mutfakta ne bulduysam aldim yedim simdi offffff

canım benim! belki geç döllenmiştir, sakın kırmızıları görmeden moralini bozma! bebek varsa etkelime! 2 gün daha bekleyelim bence! kendine gel fazla yeme lütfen yaa! dua et! Rabbimin bir bildiği vardır..

kızlar size bişey sorcam.dr bana cumartesi ve pazar akşamı ilişki verdi.cumartesi oldu ama pazar akşamı eşim işte olduğu için bu sabah oldu.acaba treni kaçırdıkmı?

3 tane var maşallah cnm birini kaçırsan birini yakalarsın inş.:roflol:kaydirigubbakcemile3

canım regl olmanda iyi bişey üzülme... Bu ay çok güzel olcak herşey, daha düzenli ilerlicez, listede güncellendin..zemuszemus

evet canım kesinlikle dişlerimde sızlıyoduya bu ay kontrole gitmem lazım! eline sağlık canım!orda havalar nasıldı? iyice bi dinlenseydin off ne güzel olmuştur senin için! çok sevindim adına canım!

off kızlar çok sancım varr
bıktım şu adet sancılarından ilacımda evde kaldı apranax içiyordum
sancılı geçiren varmı aranızda?

katreciğim listeye bak en çok bekleyen benim aranızda.ama üzülmek yok ağlamak yok inş bir gün gelir meleğin.sakın stres yapma böyle yaparak bir sonraki ayıda tehlikeye atıyosun.bak kızarım haaaaklava:

evet canım kesinlikle dişlerimde sızlıyoduya bu ay kontrole gitmem lazım! eline sağlık canım!orda havalar nasıldı? iyice bi dinlenseydin off ne güzel olmuştur senin için! çok sevindim adına canım!

canım dişlerini biran önce hallettir, gelecek ay hamile kalabilirsin.. Hava bazen ciseledi, bazen çok sıcaktı, ama çok güzeldi, bol bol gezdik, yeşillik, deniz, piknik... Çok atlayıp zıpladım, bi yerlere tırmandım, eğer bebiş olsaydı tehlikeye girerdi.. Çok rahatladık, hiç bebek konusu açılmadı ve bebek için bi çalışma yapılmadı.. Bakalım bugün kaldığımız yerden devam etcez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…