- Konu Sahibi CallCenter
-
Ben hastanede müdür yardımcılığı falan yaptım. ıstanbul anadolu yakasındaki her hastanede arkadaşlarım yardımcı olur hiç endişelenme:dance: Sen yeterki gel:1hug:
Meme hassasiyeti:
Hemen hemen tüm kadınlarda çok daha hassas,gergin, büyük göğüsler beliriyormuş, hatta meme değişiyormuş:bazen meme çevresindeki deri Emzirme şeklini alıyormuş.
Karnında rumbles
Önce Bump erken gebelik içinde, genellikle başka bir şey ve karın çevresinde iş büyür - sindirim sistemi fiziksel geçiş tepki verir. Bunlardan biri, artan gaz ile ilgisi var yada uğrar kabızlık. Ayrıca, şişirilmiş bir karın çoğu ilk birkaç hafta ve gebelik ay eşlik eder.
benım.kasıklarım.ağrıyor.adet.oldum.olucam.sankı.kaçgundur.bugun6.gunun.içindeyım
benım.kasıklarım.ağrıyor.adet.oldum.olucam.sankı.kaçgundur.bugun6.gunun.içindeyım
oooo.sen.ozamn.fazlasıyla.tecrubelısın.bılgı.sahıbısın.bu.konularda
Günaydın kızlar, beklediğiniz haberi veremicem. Ama en azından değişik. Dün demiştim ya 3 tane çikolata yedim peşpeşe diye boşuna değildi. Neyse dün akşam sanki pemebeye dönük akıntı gelmişti. Sonra sabaha karşı bir sancı, zaten vardı da meğer kaç gündür çıkamıyormuş heralde, stresten büyük ihtimal. Sabaha karşı uayandım tabi regl olmuşum. Evlenmeden önce öyle şidddetli ağrırdı. Midem bulanıyor, eşimide işe göndermedim geçene kadar. Çok felaket ağrıdı. Dün üşümüştüm birde vücut ısım düşmüştü demekki. Şimdi biraz daha iyi azaldı sancı işe felan da gidemedim. Böyle işte bu ay gitti. 5. ayıma giriyorum. Eşimde doktora gidelim felan diyo. O gidecekte ben erken diyorum. Muayene ederlerken çok geriliyorum. belki etmez 1 sene olmamış der gerçi de öyle işte kızlar.
Ufff adet oldum bölümünü okudum şokkkkkk:bbo: Gerisini okuyamadan dondum kaldım OLUcam kısmını okuyunca derin bir nefes aldım. Siz beni kalpten götüreceksiniz vallaeyvahedigeldismile
yok.yok.heyecan.dorukta.anneme.geldım.bugun.o.bana.kesın.hamıle.gozuyle.bakıyor.canın.ne.ıstıyo.ne.yapı.dıyor.bilmiyorumkismile
Günaydın kızlar, beklediğiniz haberi veremicem. Ama en azından değişik. Dün demiştim ya 3 tane çikolata yedim peşpeşe diye boşuna değildi. Neyse dün akşam sanki pemebeye dönük akıntı gelmişti. Sonra sabaha karşı bir sancı, zaten vardı da meğer kaç gündür çıkamıyormuş heralde, stresten büyük ihtimal. Sabaha karşı uayandım tabi regl olmuşum. Evlenmeden önce öyle şidddetli ağrırdı. Midem bulanıyor, eşimide işe göndermedim geçene kadar. Çok felaket ağrıdı. Dün üşümüştüm birde vücut ısım düşmüştü demekki. Şimdi biraz daha iyi azaldı sancı işe felan da gidemedim. Böyle işte bu ay gitti. 5. ayıma giriyorum. Eşimde doktora gidelim felan diyo. O gidecekte ben erken diyorum. Muayene ederlerken çok geriliyorum. belki etmez 1 sene olmamış der gerçi de öyle işte kızlar.
ben.çbu.ay.altı.tane.test.almışım.saydımda.ama.callcenter.benı.gececek.bu.gıdışle.benı.heycanlandırıyo.gıdıp.hemen.test.alıyorum.nere.kayboldun.yıne.callcenter.parmagın.ne.durumda.benımkı.acıyor
cnm benimde göğüsler dolgunlaştı böyle sanki büyüdü gibi karnımda bir şişlik arada karnımın içi atıyor sanki tıktık hissediyorumda baya nedir acaba ?üff bende senin gibi araştırıyorum süreklii netten
hayırlısı.olsun.canım.daha.gencız.bız.oooo.kaçtane.bebiş.olur.şimdi.rahatla.bıraz.at.kafandan.bıkaçgun.gecsın.yıne.hesaplamalara.başlarız.sen.şuan.dınlenme.çmolasındasın.bıde.ben.rahatlasam.ne.olcaksa.olsun.artık.yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?