Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Ben hastanede müdür yardımcılığı falan yaptım. ıstanbul anadolu yakasındaki her hastanede arkadaşlarım yardımcı olur hiç endişelenme:dance: Sen yeterki gel:1hug:

oooo.sen.ozamn.fazlasıyla.tecrubelısın.bılgı.sahıbısın.bu.konularda

cnm benimde göğüsler dolgunlaştı böyle sanki büyüdü gibi karnımda bir şişlik arada karnımın içi atıyor sanki tıktık hissediyorumda baya nedir acaba ?üff bende senin gibi araştırıyorum süreklii netten

benım.kasıklarım.ağrıyor.adet.oldum.olucam.sankı.kaçgundur.bugun6.gunun.içindeyım

Ufff adet oldum bölümünü okudum şokkkkkk:bbo: Gerisini okuyamadan dondum kaldım OLUcam kısmını okuyunca derin bir nefes aldım. Siz beni kalpten götüreceksiniz vallaeyvahedigeldismile

Günaydın kızlar, beklediğiniz haberi veremicem. Ama en azından değişik. Dün demiştim ya 3 tane çikolata yedim peşpeşe diye boşuna değildi. Neyse dün akşam sanki pemebeye dönük akıntı gelmişti. Sonra sabaha karşı bir sancı, zaten vardı da meğer kaç gündür çıkamıyormuş heralde, stresten büyük ihtimal. Sabaha karşı uayandım tabi regl olmuşum. Evlenmeden önce öyle şidddetli ağrırdı. Midem bulanıyor, eşimide işe göndermedim geçene kadar. Çok felaket ağrıdı. Dün üşümüştüm birde vücut ısım düşmüştü demekki. Şimdi biraz daha iyi azaldı sancı işe felan da gidemedim. Böyle işte bu ay gitti. 5. ayıma giriyorum. Eşimde doktora gidelim felan diyo. O gidecekte ben erken diyorum. Muayene ederlerken çok geriliyorum. belki etmez 1 sene olmamış der gerçi de öyle işte kızlar.

oooo.sen.ozamn.fazlasıyla.tecrubelısın.bılgı.sahıbısın.bu.konularda

Hoca bir gün çatıdan düşmüş. Doktor çağıralım demişler yok demiş bana çatıdan düşeni getiin anca o anlar benim halimden demiş.zemuszemus
Benim çatıdan düşen sevgili arkadaşlarım benim halimden anca siz anlarsınızvereliniortak

Hayırlısı olsun güzelim. Bizler buralardayız. Önümüzdeki aya daha sıkı hazırlanırsın inş.a.s.

Ufff adet oldum bölümünü okudum şokkkkkk:bbo: Gerisini okuyamadan dondum kaldım OLUcam kısmını okuyunca derin bir nefes aldım. Siz beni kalpten götüreceksiniz vallaeyvahedigeldismile

yok.yok.heyecan.dorukta.anneme.geldım.bugun.o.bana.kesın.hamıle.gozuyle.bakıyor.canın.ne.ıstıyo.ne.yapı.dıyor.bilmiyorumkismile

Sancım hala tam geçmedi sizden güzel haberler bekliyorum sizleri seviyorum, Allah yardımcınız olsun. Ben yatayım. 3 gün gecikti ya demekki stres yaptım ne oldu anlamadım. Düzenimde altüst oldu.

hayırlısı.olsun.canım.daha.gencız.bız.oooo.kaçtane.bebiş.olur.şimdi.rahatla.bıraz.at.kafandan.bıkaçgun.gecsın.yıne.hesaplamalara.başlarız.sen.şuan.dınlenme.çmolasındasın.bıde.ben.rahatlasam.ne.olcaksa.olsun.artık.yaaaaaaaa

mektubum
üzülme cnm ne kadar düşünrsen okadar olmaz derlerya çok doğru aslında aklına getirmemeye çalışıcan belki unuttuğun ay hamile kalırsın bu ay olmadı öbür ay devam dediğimi unutma

ben.çbu.ay.altı.tane.test.almışım.saydımda.ama.callcenter.benı.gececek.bu.gıdışle.benı.heycanlandırıyo.gıdıp.hemen.test.alıyorum.nere.kayboldun.yıne.callcenter.parmagın.ne.durumda.benımkı.acıyor

canım yemek yedim: burdayım valla geçicem eşim gülüyor zaten allahtan çalışıyorum diyorum imkanım var: alıcam testlerimi hergün yapıcam hehe

hehe canım valla al bendende okadar göğüslerim şişti daha sexy görünüyor ama regyli olacağım zamanda öyle oluyor genelde: inş kız hamilesindir olabilme ihtimali çok yüksek sonuçta: neden olmasın: bilmiyorum ama kan testine taktım..

Canım hayırlısı buymuş: bi dahaki ay inş allahım nasip eder: çok geçmiş olsun: kendini sıcak tut bari.. girince konuşuruz..

kız hayırlısı olsun de net delisi yaptınız beni: bağımlılık yaptınız: işim var gücüm var anasını satıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…