- Konu Sahibi CallCenter
-
başım dönüyo üç gündür filan tansiyon olabilir bilmiyorum: çok uykum var, gazım var, huysuzlaştım iyice: iştah denen bir şey kalmadı..ara ara başımda ağrıyor: ama ben çok umutlu değilim.
bende 18 temmuzdabenimde 25-26 günde bir oluyor reglim yakınmış regl günlerimiz hadi hayırlısı inş aynı zamanda hamile haberleri veririz.
Hamilesin sen inş.
Dertler bazen anlattıkça azalıyor.
İnsan sırtındaki leri döktümü iyi olurrrr...boshayallersmile
aa hadi süper ya kendime bir çift buldum: erenhavayla mektubumd aaynı dönemlerde gidiyorlar: senlede ben aynı dönemlerde gidiyoruz: süper oldu bu: hamile listesi acıp hamile olanları oraya alıcam..en heyecanlı liste bu olacak hadi kızlar artık birisi hamileiym desiiin.kaydirigubbakcemile5
Bu arada kan testinde birleşmeden 7 gün sonra hamilelik oluşmuşsa çıkıyor. callcenter senin hamilelik varsa çıkar kan testinde bence
benim nikahımda 14 temmuzda kıyıldı7 ay oldu vallah ayyy ben çok merak ediyorum bu ay umarım ümitlerim suya düşmez.içimde hep şey var bebişim olursa öğrendiğim gün ona hemen gidip ilk hediyesini alıcam takipte olalım cnm ozaman.
evet kesinlikle: evet ya bazı anne adayları hediyesini alıyor bazılarıda batıl inanç olarak doğmadan fazla şey almıyorlar bilmiyorumkismile
ÜFFFFF
Birileri artık müjdeli haberi versin yaaaklava:
Callcenter istanbulda olsan gelip kolundan tutup ben götürüp yaptıracam testini valla:tomato:
Öyle deli oldum haniiakannehir
bende.heveslendım.aldım.ilk.bebegımde.alma.dıyolardı.hep.dınlemedım.kımseyı.ama.bebgım.düştu.onları.gorunce.insan.dahada.kahroluyo.sizi.etkılemıyım.ama.uç.ayı.atlatın.kızlar.oyle.alın
ya o allahtan tabi ama benide korkuttun kızzzbilmiyorumkismile
farkındayım valla: bana taktın hehe: sen nerdesin istanbula bir kaç kere geldim: ben geliyim yaptır hehe: canımsın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?