Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bende 18 temmuzda benimde 25-26 günde bir oluyor reglim yakınmış regl günlerimiz hadi hayırlısı inş aynı zamanda hamile haberleri veririz.

aa hadi süper ya kendime bir çift buldum: erenhavayla mektubumd aaynı dönemlerde gidiyorlar: senlede ben aynı dönemlerde gidiyoruz: süper oldu bu: hamile listesi acıp hamile olanları oraya alıcam..en heyecanlı liste bu olacak hadi kızlar artık birisi hamileiym desiiin.kaydirigubbakcemile5

Bu arada kan testinde birleşmeden 7 gün sonra hamilelik oluşmuşsa çıkıyor. callcenter senin hamilelik varsa çıkar kan testinde bence

Dertler bazen anlattıkça azalıyor.
İnsan sırtındaki leri döktümü iyi olurrrr...boshayallersmile

benim nikahımda 14 temmuzda kıyıldı 7 ay oldu vallah ayyy ben çok merak ediyorum bu ay umarım ümitlerim suya düşmez.içimde hep şey var bebişim olursa öğrendiğim gün ona hemen gidip ilk hediyesini alıcam takipte olalım cnm ozaman.

evet kesinlikle: evet ya bazı anne adayları hediyesini alıyor bazılarıda batıl inanç olarak doğmadan fazla şey almıyorlar bilmiyorumkismile

bende.heveslendım.aldım.ilk.bebegımde.alma.dıyolardı.hep.dınlemedım.kımseyı.ama.bebgım.düştu.onları.gorunce.insan.dahada.kahroluyo.sizi.etkılemıyım.ama.uç.ayı.atlatın.kızlar.oyle.alın

ÜFFFFF
Birileri artık müjdeli haberi versin yaaaklava:

Callcenter istanbulda olsan gelip kolundan tutup ben götürüp yaptıracam testini valla:tomato:
Öyle deli oldum haniiakannehir

ÜFFFFF
Birileri artık müjdeli haberi versin yaaaklava:

Callcenter istanbulda olsan gelip kolundan tutup ben götürüp yaptıracam testini valla:tomato:
Öyle deli oldum haniiakannehir

farkındayım valla: bana taktın hehe: sen nerdesin istanbula bir kaç kere geldim: ben geliyim yaptır hehe: canımsın ya

ayy acıktım kızlarrr valla 1 gibi yemeğe gidicem bugün yemeklerde güzelmişş işyerim verşyor sağolsun vermezse açlıktan ölücezzz

Meme hassasiyeti:
Hemen hemen tüm kadınlarda çok daha hassas,gergin, büyük göğüsler beliriyormuş, hatta meme değişiyormuş:bazen meme çevresindeki deri Emzirme şeklini alıyormuş.
Karnında rumbles
Önce Bump erken gebelik içinde, genellikle başka bir şey ve karın çevresinde iş büyür - sindirim sistemi fiziksel geçiş tepki verir. Bunlardan biri, artan gaz ile ilgisi var yada uğrar kabızlık. Ayrıca, şişirilmiş bir karın çoğu ilk birkaç hafta ve gebelik ay eşlik eder.

farkındayım valla: bana taktın hehe: sen nerdesin istanbula bir kaç kere geldim: ben geliyim yaptır hehe: canımsın ya

Ben hastanede müdür yardımcılığı falan yaptım. İstanbul anadolu yakasındaki her hastanede arkadaşlarım yardımcı olur hiç endişelenme:dance: Sen yeterki gel:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…