Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

araları düzelmezmi hiç mi umut yok canım * madem boşanacaklar bebek olalı daha 1 ıl olmuş neden bebek kararı almışlar: işte bbek planı yapmadan önce muhakkak iyi karar ermemiz lazım: Allah ailesinede bebeğede yardım etsin: çok zor şeyler bunlar..

evt.aslında.olan.cocuga.oluyo.balık.baştan.kokar.ama.işte.bi.umut.deyıp.ilerlıyo.insan.ama.kımbılır.ne.sorunları.vardır.ne.desek.boş.hayırlısı.olun

düzelecek gibi değil yengem biraz derlerye burnu havadaydı hem cebinde para olsun yiyeyim içeyim gezeyim havalarındaydı sıkıldı evlilikten dava açtı bizde çok üzülüyoruz sırf çocuğa yaniii ama herşey allahtan yaa olacakla öleceğe çare yok derlerya daha 3 senelik evlilerdi

ama baştan belliydi sürekli kavga ediyorlardı sürekli cıvcıv konuşuyordu kızzz boşboş.onların yüzünden evlilikten korkmuştum yanii

onun.durumu.farklı.ozamn.daha.başka.çockları.olmadn.ayrılmaları.daha.ıyı.bence.cocugada.sızler.kucak.aççaksınız.anne.baba.gıbı.olmaz.ama

callcenter cnm sende belirtiler varmı yani evet hamile olabilirim dediğin?

başım dönüyo üç gündür filan tansiyon olabilir bilmiyorum: çok uykum var, gazım var, huysuzlaştım iyice: iştah denen bir şey kalmadı..ara ara başımda ağrıyor: ama ben çok umutlu değilim.

yıgenler.çok.sevılıyor.kendı.çocugun.gıbı.oluyor.bunları.bu.kadar.sevıyorsak.kendımızınkı.ne.olcak.bılmıyorum

evet hele kız kardeşininse anne yarısıyızya süper oluyor: 3 ablam var toplam 6 erkek yiğenim: yani hiç kız yeğenim yok: hepsi benden kız bekliyorlar ama şimdi çok erken olduğunu düşünüyorlar..en küçük ablam 4 yıl sonra karar verdiler: düşünün artık ben henüz 6 aylık evliyim.

tabı.aıleler.bıraz.haklı.ama.sende.bılıyorsun.kendını.sonuçta

abimi borca soktu sonrada dava açtı 20 milyar borcu var vallah davada bunuda belirttiler bakalım nisanda 2.davaları umarım boşanırlar ya beni bile kıskanıyordu düşünün yanii ben ona her yardımı yaptım ama nankör çıktı annem babam çocuğa bakıyor yengenin ailesi verdikçe 15 gün onlarda 15 gün annemlerde kalıyor yavrumm

onun.durumu.farklı.ozamn.daha.başka.çockları.olmadn.ayrılmaları.daha.ıyı.bence.cocugada.sızler.kucak.aççaksınız.anne.baba.gıbı.olmaz.ama

ama.daha.gunun.varya.ondan.dedım.cnm.benım.bencede.mektubumç.hamıle.yaptrma.sen.erken.daha

callcenter cnm bende 2009temmuzda evlendim sen ne zaman evlendin?sendede azcık belirtiler var regl tarihin ne zaman senin?

hayırlısı.olsun

öyle valla neyse sıkmayalım kendimizi kafanızı şişirdim kızlarrrr

Allah yardımcınız olsun canım : yok estagfullah ne demek ama abine ve ailene desteğini fazlasıyla vermen lazım bu konuda ama kesinlikle yengeni ailene karşı doldurma: Allahından bulsun: ailene akıl vermeyede kalkışma yengen konusunda hep olumlu düşün olumlu toparlyacı kararlar ver: sağlam dimdik ol: Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…