- Konu Sahibi CallCenter
-
ayy kızlarr dün görümcemin evine gittim 5 aylık kızı var okadar tatlıkı sürekli ağzı açık gülüyor içinize sokarsınız.benide yiğenim var öyle ama erkek 1,5 yaşında sarışın mavi gözlü heryeri karıştırıyor böyle olursa allahım bana renkli gözlü çocuk ver diyorum hep abimle yengem boşanacaklar işte davaları sürüyor ama kıyamıyorum çocuk hem anneden hem babadan mahrum kalacak görseniz dayanamazsınız
araları düzelmezmi hiç mi umut yok canım * madem boşanacaklar bebek olalı daha 1 ıl olmuş neden bebek kararı almışlar: işte bbek planı yapmadan önce muhakkak iyi karar ermemiz lazım: Allah ailesinede bebeğede yardım etsin: çok zor şeyler bunlar..
araları düzelmezmi hiç mi umut yok canım * madem boşanacaklar bebek olalı daha 1 ıl olmuş neden bebek kararı almışlar: işte bbek planı yapmadan önce muhakkak iyi karar ermemiz lazım: Allah ailesinede bebeğede yardım etsin: çok zor şeyler bunlar..
düzelecek gibi değil yengem biraz derlerye burnu havadaydı hem cebinde para olsun yiyeyim içeyim gezeyim havalarındaydı sıkıldı evlilikten dava açtı bizde çok üzülüyoruz sırf çocuğa yaniii ama herşey allahtan yaa olacakla öleceğe çare yok derlerya daha 3 senelik evlilerdi
callcenter cnm sende belirtiler varmı yani evet hamile olabilirim dediğin?
başım dönüyo üç gündür filan tansiyon olabilir bilmiyorum: çok uykum var, gazım var, huysuzlaştım iyice: iştah denen bir şey kalmadı..ara ara başımda ağrıyor: ama ben çok umutlu değilim.
yıgenler.çok.sevılıyor.kendı.çocugun.gıbı.oluyor.bunları.bu.kadar.sevıyorsak.kendımızınkı.ne.olcak.bılmıyorum
hamıle.bu.kız.galıba
tabı.aıleler.bıraz.haklı.ama.sende.bılıyorsun.kendını.sonuçtaevet hele kız kardeşininse anne yarısıyızya süper oluyor: 3 ablam var toplam 6 erkek yiğenim: yani hiç kız yeğenim yok: hepsi benden kız bekliyorlar ama şimdi çok erken olduğunu düşünüyorlar..en küçük ablam 4 yıl sonra karar verdiler: düşünün artık ben henüz 6 aylık evliyim.
onun.durumu.farklı.ozamn.daha.başka.çockları.olmadn.ayrılmaları.daha.ıyı.bence.cocugada.sızler.kucak.aççaksınız.anne.baba.gıbı.olmaz.ama
ama.daha.gunun.varya.ondan.dedım.cnm.benım.bencede.mektubumç.hamıle.yaptrma.sen.erken.dahacanım ya galiba deme hamilesin kesin de.. hehe inş. banada mektubum hamile gibi geliyor: baştan beri öyle hisediyorum: bilmiyorum ama inş hepimiz hamileyizdir: erenhava bugün kan testi yaptırabileceim ilk gün: nasıl yapska çok mu erken?
abimi borca soktu sonrada dava açtı 20 milyar borcu var vallah davada bunuda belirttiler bakalım nisanda 2.davaları umarım boşanırlar ya beni bile kıskanıyordu düşünün yanii ben ona her yardımı yaptım ama nankör çıktı annem babam çocuğa bakıyor yengenin ailesi verdikçe 15 gün onlarda 15 gün annemlerde kalıyor yavrumm
hayırlısı.olsun
callcenter cnm bende 2009temmuzda evlendim sen ne zaman evlendin?sendede azcık belirtiler var regl tarihin ne zaman senin?
öyle valla neyse sıkmayalım kendimizi kafanızı şişirdim kızlarrrr
öyle valla neyse sıkmayalım kendimizi kafanızı şişirdim kızlarrrr
canım ben 31 temmuzda evlendim. 24 günde bir oluyorum 28 ocakta oldum yani 20 şubatta olmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?