- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.861
Katre tombik anne
callcenter kurucu anne
erenhava ümitsiz anne
bebikim listeci anne
sailormoon diyetçi anne
Katre tombik anne
callcenter kurucu anne
erenhava ümitsiz anne
bebikim listeci anne
sailormoon diyetçi anne
şirkette gülüyom millet delirdi sanacak kaydirigubbakcemile3
allah sizi napsın emiii, listeci anne ne yaaa :roflol:
ee bize ne takacağız kızlar!
elif 159 muydu nicki hamile arkadaşın 159 alo karayollarıymış onada alo karayolları anne derizkaydirigubbakcemile3
elif 159 muydu nicki hamile arkadaşın 159 alo karayollarıymış onada alo karayolları anne derizkaydirigubbakcemile3
kızlar yoksa ben hamilemiyim sol kasığım belim çok ağrıyor göğüslerim ekrana yaklaştı sizze heran merhaba diyebilirm! üstünemi görüyorum acaba! farlutal yumurta çatlatıyormuş! farlutal hakkında bilgi olan varmı*
kızlar yoksa ben hamilemiyim sol kasığım belim çok ağrıyor göğüslerim ekrana yaklaştı sizze heran merhaba diyebilirm! üstünemi görüyorum acaba! farlutal yumurta çatlatıyormuş! farlutal hakkında bilgi olan varmı*
yazıya bakın ne yazmış:
1,5 AYLIK HAMİLEYİM.DÜZENSİZ ADET DÖNEMİM İÇİN DOKTOR TAVSİYESİYLE farlutal HAPI HAMİLE OLDUĞUMU BİLMEDEN TAHMİNEN 15 GÜNLÜK HAMİLE ZAMANIMA KADAR KULLANDIM.DOĞACAK OLAN BEBEĞİN SAKAT KALMA RİSKİ VARMIDIR.BUKONUDAKİ TAVSİYELERİNİZİ İSTİYORUZ
yazıya bakın ne yazmış:
1,5 AYLIK HAMıLEYıM.DÜZENSıZ ADET DÖNEMıM ıÇıN DOKTOR TAVSıYESıYLE farlutal HAPI HAMıLE OLDUĞUMU BıLMEDEN TAHMıNEN 15 GÜNLÜK HAMıLE ZAMANIMA KADAR KULLANDIM.DOĞACAK OLAN BEBEĞıN SAKAT KALMA RıSKı VARMIDIR.BUKONUDAKı TAVSıYELERıNıZı ıSTıYORUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?