Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ortada kaldik valla nolcaksa sonumuz ben hala regli olmadim belim agriyo biraz ama ne bebek geliyo nede kirmizilar pöffffffffffff

ya katre kaç gün oldu bir test daha yapsana alalalaa biraz heyecan lazım bize bu arada senin bacağında kasılma neyim varmı yahu delircem kasılmaktanakannehir

ya katre kaç gün oldu bir test daha yapsana alalalaa biraz heyecan lazım bize bu arada senin bacağında kasılma neyim varmı yahu delircem kasılmaktanakannehir

yokk yapmam test mest..klava: valla hic dikkat etmedim bacagima falan artik hic ilgilenmiyom kendimle:roflol: kendimi dinledikce psikolojik hamilelik yasiyom sonra cok kötü oluyom sadece belimde agri var suan

yokk yapmam test mest..klava: valla hic dikkat etmedim bacagima falan artik hic ilgilenmiyom kendimle:roflol: kendimi dinledikce psikolojik hamilelik yasiyom sonra cok kötü oluyom sadece belimde agri var suan

katrecim ama kaç gün geçmiş baksana ya...gecikme oluyo muydu normalde de yoksa düzenli adet olanlardan mısın?düzenli oluyosan bence de test yap bi daha...bak elifin 2 gün sonra negatif olan testi 3 gün geçince pozitife döndü...senin 6 gün olmuş...gene de sen bilirsin tabi tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…