- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.821
selam kizlarr ben geldim
selam kizlarr ben geldim
hoşgeldin bakim hani ablanlar nerde bir tanışmak hal hatır etmek isterdim slmlarımı söyle kendilerinea.s.
gecmise bakayim nolduuu diyee masallah ama kaynatmisiniz....hamile olan yokmuuuuuuuuuuuu
hoşgeldin katrecim...
gecmise bakayim nolduuu diyee masallah ama kaynatmisiniz....hamile olan yokmuuuuuuuuuuuu
h.g canımmm
var elif 159 bide ortada kalanlar var sen ben call erenhava vb gibiklava:
ortada kaldik valla nolcaksa sonumuz ben hala regli olmadim belim agriyo biraz ama ne bebek geliyo nede kirmizilar pöffffffffffff
ayyy bu regl olamamak da kötüüü..bikere bana da olmuştu davul gibi şişmiştim bi de insan stres sıkıntı yapıyo iyice gerim gerim geriliyosun...
ortada kaldik valla nolcaksa sonumuz ben hala regli olmadim belim agriyo biraz ama ne bebek geliyo nede kirmizilar pöffffffffffff
ya katre kaç gün oldu bir test daha yapsana alalalaa biraz heyecan lazım bize bu arada senin bacağında kasılma neyim varmı yahu delircem kasılmaktanakannehir
hoşgeldin canım, kan testini düşünmez misin? a.s
yokk yapmam test mest..klava: valla hic dikkat etmedim bacagima falan artik hic ilgilenmiyom kendimle:roflol: kendimi dinledikce psikolojik hamilelik yasiyom sonra cok kötü oluyom sadece belimde agri var suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?