- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.841
katrecim ama kaç gün geçmiş baksana ya...gecikme oluyo muydu normalde de yoksa düzenli adet olanlardan mısın?düzenli oluyosan bence de test yap bi daha...bak elifin 2 gün sonra negatif olan testi 3 gün geçince pozitife döndü...senin 6 gün olmuş...gene de sen bilirsin tabi tatlım...
kız sen hala silmedinmi imajımı sarsan şu cümleyiklava:
nie sildiriyon cok yakismisklava: klava: klava: oklavali heoz:roflol:
kız sen hala silmedinmi imajımı sarsan şu cümleyiklava:
hayret bi şey yaaa..üzülme canım yaa..hadi hatalı negatif oluyomuş da pozitifi nolyomuş yaaa-tatlicadiarzu- aman yaa..yaaaaa....kafamçokkarıştı neyse hayırlısı olsun inşallah tatlım hakkımızda...
amin inş 20 gün geçti üzerinden şuan hasta olmadığıma üzülüyorum yaa! neyse hayırlısı olur inş sölediğin gibi!
senin misyonun o güzelim,sana yakışıyo, hamile kalınca da oklavalı anne yazcaz :roflol:
kizlarr ben bi namazimi kilayim geliyorum size laf yetistiremiycem simdilik:dance:
gösteririm ben sana misyonu vizyonuklava:ayrıca o kadar uğraştım hamile kalırsam BABA ANNE olmam için referandum yapılmasını talep ediyorum:dilcikar:
ayyy bu regl olamamak da kötüüü..bikere bana da olmuştu davul gibi şişmiştim bi de insan stres sıkıntı yapıyo iyice gerim gerim geriliyosun...
Allah kabul etsin cnm ben 2 gündür sektirmeye başladımsenağlama
hoşgeldin canım, kan testini düşünmez misin? a.s
kız call dün kırmızıyı gördüm dedin, ne oldu yine mi kesildin, bu kaçıncı? canımm
gösteririm ben sana misyonu vizyonuklava:ayrıca o kadar uğraştım hamile kalırsam BABA ANNE olmam için referandum yapılmasını talep ediyorum:dilcikar:
:roflol: hadi hepimize isim koyalım anne oldumuz zaman için boshayallersmile
1. HEOZ Oklavalı Anneklava:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen olda can feda! benden oyları aldın şmdiden!
alkisalkisalkis:sm_cool:a.s ewt yaaa herkesin özelligine göre heozdan baslayalim oklavaliklava:
Katre tombik anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?