Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

yok canim yaa yapmiycam.gecikme oluyo bazen gecen ayda 1 hafta gecikti..ama regli olcam gibi akintilar cogaldi rengi cok sarardi olur sanirim bugun yada yarin

hayret bi şey yaaa..üzülme canım yaa..hadi hatalı negatif oluyomuş da pozitifi nolyomuş yaaa-tatlicadiarzu- aman yaa..yaaaaa....kafamçokkarıştı neyse hayırlısı olsun inşallah tatlım hakkımızda...

amin inş 20 gün geçti üzerinden şuan hasta olmadığıma üzülüyorum yaa! neyse hayırlısı olur inş sölediğin gibi!

senin misyonun o güzelim,sana yakışıyo, hamile kalınca da oklavalı anne yazcaz :roflol:

gösteririm ben sana misyonu vizyonuklava:ayrıca o kadar uğraştım hamile kalırsam BABA ANNE olmam için referandum yapılmasını talep ediyorum:dilcikar:

gösteririm ben sana misyonu vizyonuklava:ayrıca o kadar uğraştım hamile kalırsam BABA ANNE olmam için referandum yapılmasını talep ediyorum:dilcikar:

:roflol: hadi hepimize isim koyalım anne oldumuz zaman için boshayallersmile
1. HEOZ Oklavalı Anne klava:

ayyy bu regl olamamak da kötüüü..bikere bana da olmuştu davul gibi şişmiştim bi de insan stres sıkıntı yapıyo iyice gerim gerim geriliyosun...

valla çok fenayım şiştim , dün biraz gezindim nette enim durumumda olanlarda site kurmuş 40 gün olmamış farlutal vermişler, kız hamileymiş meğerse bebeğine bir şey olmamış Allahtan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…