Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kızlar bende cıktımaksama misfirim var yemek yapıcam görüşrüss yarın bende giremeyebilirim öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.sonucu aldım ama doktor yoktu... beta hcg 51.77çıkmış...internette 3 hafta olur diyo ama korkuyom bu deger hamilelik degeri mi?

BIDIK 9 MART ------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARİHİ.
ELİF159 19MART------------------------------------------------------------------------------------------------------- 24 ARALIK D.TARİHİ

EFTALYA-------------9 NİSAN-----------------------------------------------------22--------13MART---------1
SYAVUZ-------------13 NİSAN-----------------------------------------------------24--------13 MART--------8
KATRE06-----------16 NİSAN------------------------------------------------------24---------16MART---------8
ERENHAVA--------21 NİSAN ----------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ-----------------22 NİSAN-----------------------------1----------------------30---------26-MART---------3
PELİNSEE----------24NİSAN-----------------------------------------------------34----------27MART---------3
SAILORMOON-----27 NİSAN----------------------------------------------------27----------27MART---------3
BEBİKİM-------------30 NİSAN-----------------------------------------------------27----------30MART---------1
HAS BAHÇE-------5MAYIS--------------------------------1---------------------28----------5NİSAN---------18
MEKTUBUM--------7MAYIS------------------------------------------------------25-----------8NiSAN----------
TDS------------------ 8MAYIS--------------------------------1----------------------27----------8NİSAN----------3
D_KUPCU---------17MAYIS-------------------------------1-----------------------27---------17NİSAN--------4
GAMZE_g---------19MAYIS-------------------------------------------------------28---------19NİSAN--------2
CALL CENTER---24MAYIS------------------------------------------------------27----------24MAYIS-----4

nasılsın oldunmu

iki gündür ne güsel haberler geliyor ya sırayla gidiyoruz bakalım..işallah hiç fire vermeden listeyi tamamlarız ve hepimizin yanında :) işareti olur...ben bu ay çok ümitliyim..insanın içine doğarmışya 8.ayda tuturcaz galiba..zaten uyuyup duruyorum kasığım arıyo...bu sabah midemde bulandı yataktan kalkınca...offf diyorum başkada bişi demiyorum yane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…