- Konu Sahibi CallCenter
-
- #10.021
kızlar işler üstüste geldi yazamadım...resmen coşmuşsunuz valaa...helal olsun:))yazdıklarınıza çok güldüm sırnaşık şey
hadi bakalım ben de çıkıyorum güzeller kendinize ii bakın..güzel haberler verin bize...a.s.
ne iğnesi canım? çatlatma mı
canım sakın üzülme her işte bir hayır vardır allahım hayırlı zamanda nsip etsin inş! iğnemi!
eftalya uzulme cnm dr banada dedı ıkı ay daha olmzsa gel ılaç sonra ıgne dedı
kızlar bende kaçar, haftasonu giremeyebilirim, bi yerlere gitcem, öpüldünüz...
canım tebrık ederım allah kucagına almayı nasıp etsın belırtıler nelerdı canım yazarsan sevınırımkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.sonucu aldım ama doktor yoktu... Beta hcg 51.77çıkmış...internette 3 hafta olur diyo ama korkuyom bu deger hamilelik degeri mi?
nasılsın oldunmuBIDIK 9 MART ------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARİHİ.
ELİF159 19MART------------------------------------------------------------------------------------------------------- 24 ARALIK D.TARİHİ
EFTALYA-------------9 NİSAN-----------------------------------------------------22--------13MART---------1
SYAVUZ-------------13 NİSAN-----------------------------------------------------24--------13 MART--------8
KATRE06-----------16 NİSAN------------------------------------------------------24---------16MART---------8
ERENHAVA--------21 NİSAN ----------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ-----------------22 NİSAN-----------------------------1----------------------30---------26-MART---------3
PELİNSEE----------24NİSAN-----------------------------------------------------34----------27MART---------3
SAILORMOON-----27 NİSAN----------------------------------------------------27----------27MART---------3
BEBİKİM-------------30 NİSAN-----------------------------------------------------27----------30MART---------1
HAS BAHÇE-------5MAYIS--------------------------------1---------------------28----------5NİSAN---------18
MEKTUBUM--------7MAYIS------------------------------------------------------25-----------8NiSAN----------
TDS------------------ 8MAYIS--------------------------------1----------------------27----------8NİSAN----------3
D_KUPCU---------17MAYIS-------------------------------1-----------------------27---------17NİSAN--------4
GAMZE_g---------19MAYIS-------------------------------------------------------28---------19NİSAN--------2
CALL CENTER---24MAYIS------------------------------------------------------27----------24MAYIS-----4
canım tebrİk ederİm allah kucagına almayı nasıp etsİn belİrtİler nelerdİ canım yazarsan sevİnİrİm
hayr cnm henuz gelen gıden yokbilmiyorumkismilenasılsın oldunmu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.sonucu aldım ama doktor yoktu... beta hcg 51.77çıkmış...internette 3 hafta olur diyo ama korkuyom bu deger hamilelik degeri mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?