- Konu Sahibi CallCenter
-
- #10.041
nerdesiniz arkadaşlar kimsecikler yok:
ben cıkmışım sen gelmişsın sen yoksun ben varım :))))mrb canım ben varımnasılsınn
kızlar ben regl olmadım ama bıraz once ıdarra testı yaptım negatıfmafoldumben zaten ümitsizdim:gitme: benım gunum gecmez hıç 21şubat-21 mart şimdi ne oldu anlamadım yınee yaaa
kızlar ben regl olmadım ama bıraz once ıdarra testı yaptım negatıfmafoldumben zaten ümitsizdim:gitme: benım gunum gecmez hıç 21şubat-21 mart şimdi ne oldu anlamadım yınee yaaa
canım olumsuz düşünme..benimde öle olmuşu.3-4 gün sonra gene yap...inş hamilesindr...
canim ya üzülme..bende ayni durumdayim suan..hala regli olmadim olcakmisim gibi agrilarim var ama olmuyo test yapmak istemiyorum tek cizgi yüzünden veletler regli tarihimizide degistirdilerklava: bi olsunlar varyaaaa....
doğru soluyosun ya değiştrdıler tabı.çogumuzun bu ay gunu baya gectı neden acaba ya mevsım değişikliğidir heralde.bende bu ay fazla stres yoktu rahttm okdrda duzenlı çalıştık hesap yaptık dıkkatlı olduk yıne olmadı.zaten hiç ümidimde yoktu.çok yoruldum artık bu ay da gıdım yumurtlama takıbı yaptrım dıyorum bilmiyorumkismile.
rüyamda senin hamile olduğunu gördüm rüya şöyleydi burada tam 1012. sayfada yazmıştın kızlar hamileymişim üstelik ikizmiş diye yazıyorsun okuyup çok seviniyordum. hayra alamet olsun inş. ben hala regl olmadım benim hayatımda ilk defa böyle oldu bende daha test yapmadım bakalım sonumuz hayırlı olur inş.:Saruboceq:
rüyan hayır olsun cnmumarımcıkarr ya bende hala adet olmadım doktor farlutal verdi amakullanma konusunda kararsızımm napcam bilmiorumm adetim cok geciktii sonuc 0 napcam ben yaa sen naptın test yaptınmı yine?
kan sonucu tam 0 mı çıktı eftalya? benim adete 2 gün kala 2,85 çıktı. valla bu sonuçtan sonra umudum kalmadı ama adetin bu kadar gecikmeside düşündürüyor. hiç bişe yapmadan bekliyorum valla pazartesi test yaparım olmazsam
evet canım 0 cıktı belki senin yükselir yaa acaba ilacmı geciktirdi bizim adeti yaa?
ben klomen kullanmıştım ama araştırdım klomen gecikme yapmamış sen ne kullanmıştın
bende arastırma yaptım gecikme yapanda varmıs yapmayanda kişiden kişiye degişoo ben serephone kullanmıstımm
bence adet olmak için ilaç kullanma bırak kendi haline vücudun yıpranmasın derim ben çıkıyorum şimdi akşam belki girerim yeniden görüşürüz cnm
canim ya üzülme..bende ayni durumdayim suan..hala regli olmadim olcakmisim gibi agrilarim var ama olmuyo test yapmak istemiyorum tek cizgi yüzünden veletler regli tarihimizide degistirdilerklava: bi olsunlar varyaaaa....
rüyamda senin hamile olduğunu gördüm rüya şöyleydi burada tam 1012. sayfada yazmıştın kızlar hamileymişim üstelik ikizmiş diye yazıyorsun okuyup çok seviniyordum. hayra alamet olsun inş. ben hala regl olmadım benim hayatımda ilk defa böyle oldu bende daha test yapmadım bakalım sonumuz hayırlı olur inş.:Saruboceq:
rüyan hayır olsun cnmumarımcıkarr ya bende hala adet olmadım doktor farlutal verdi amakullanma konusunda kararsızımm napcam bilmiorumm adetim cok geciktii sonuc 0 napcam ben yaa sen naptın test yaptınmı yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?