Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kızalr ben bugun test yapım dedım bı kaba yapmadım ıdrarımı çubuga akıtım dedım herzamn ole yapıyorum bu sefer dolmadı ıçı sonra kasetın uzerıne yaptım ıdrarımı hıç bışe çıkmadı ne tek çizgı ne çift çizgı çıktı sankı kaset kullanılmamış onceden tetk çizgı çıkınca pembelıkte oluyodu kastte ama bu bembeyaz yaaaaaaaaamafoldumben bozuk mu şimdi buu

canım üzülme yaa testin bozuk sanırım bidaha al bidaha yaparsınn üzme bukadar kendini herseyin hayırlısı olsun bu ay hepimiz aadeti gectii bende bugün farlutalı attımm napim artık gelmioo beklemekle vakit kaybediyorumm HAKKIMIZA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN CANIMM

öyle hayırlısı olur ınş hakkımızda:Saruboceq:

kizlarrrr ben regli oldum bugun cok agrilarim var..bide kayinvalidedeydik sinirlerimi alt üst etti regli oldugumu duyunca cocukta cocuk..klava: moralim sifir...artik hic bi ümidim kalmadi ve ugrasmiycam..görüsmek üzere..mafoldumben mafoldumben mafoldumben

uzulme canm ya aynı bızımkılerde çok ıstıyor ama napıcaz kısmet benımde gunum gectı ama sonuç negatıff:gitme:

sabh test yaptm bışe çıkmadı daedım ya ne tekçızgı ne çıf cızgı çoope attım sonra 3-4 saat sonra baktım tekcızgı çok ınce belırsız çıkmış çıft cızgının oldugu yerde yogun koyuluk vardı

ya callcenterde kullanmıstı dimi farlutal reglde olamamıstı ya bende olmazsam yinee offffff napcamyaa

farlutal kullanmada tereddüdeydim ama dün yine yaptımm test tek cizgi kanda 0 cıktı kesin yok dedim atim bari olimde yolumuza devam edelim inasnın belirsizlige düşmesi cok kötüüü

iyi yapmıssın iç bı an once olsun da onune bak bıde ben olsam dr gtcem bende salı felan bakım olmazsam

BIDIK 9 MART ------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARİHİ.
ELİF159 19MART------------------------------------------------------------------------------------------------------- 24 ARALIK D.TARİHİ

EFTALYA-------------9 NİSAN-----------------------------------------------------22--------13MART---------1
SYAVUZ-------------13 NİSAN-----------------------------------------------------24--------13 MART--------8
ERENHAVA--------21 NİSAN ----------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ-----------------22 NİSAN-----------------------------1----------------------30---------26-MART---------3
PELİNSEE----------24NİSAN-----------------------------------------------------34----------27MART---------3
SAILORMOON-----27 NİSAN----------------------------------------------------27----------27MART---------3
BEBİKİM-------------30 NİSAN-----------------------------------------------------27----------30MART---------1
HAS BAHÇE-------5MAYIS--------------------------------1---------------------28----------5NİSAN---------18
MEKTUBUM--------7MAYIS------------------------------------------------------25-----------8NiSAN----------
TDS------------------ 8MAYIS--------------------------------1----------------------27----------8NİSAN----------3
D_KUPCU---------17MAYIS-------------------------------1-----------------------27---------17NİSAN--------4
GAMZE_g---------19MAYIS-------------------------------------------------------28---------19NİSAN--------2
CALL CENTER---23MAYIS------------------------------------------------------27----------23NİSAN-----4
KATRE06-----------25MAYIS------------------------------------------------------24---------25NİSAN---------9

Son düzenleme:
Yrn sabah yapıcam yıne aldık test bugun sabh Çıkmadı sonra baktım ıkıncı Çızgıde yogunluk varya o test bozuktu galıba bıde yrn sabah deneyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…