- Konu Sahibi CallCenter
-
- #10.081
kızalr ben bugun test yapım dedım bı kaba yapmadım ıdrarımı çubuga akıtım dedım herzamn ole yapıyorum bu sefer dolmadı ıçı sonra kasetın uzerıne yaptım ıdrarımı hıç bışe çıkmadı ne tek çizgı ne çift çizgı çıktı sankı kaset kullanılmamış onceden tetk çizgı çıkınca pembelıkte oluyodu kastte ama bu bembeyaz yaaaaaaaaamafoldumben bozuk mu şimdi buu
canım üzülme yaa testin bozuk sanırım bidaha al bidaha yaparsınn üzme bukadar kendini herseyin hayırlısı olsun bu ay hepimiz aadeti gectii bende bugün farlutalı attımm napim artık gelmioo beklemekle vakit kaybediyorumm HAKKIMIZA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN CANIMM
kizlarrrr ben regli oldum bugun cok agrilarim var..bide kayinvalidedeydik sinirlerimi alt üst etti regli oldugumu duyunca cocukta cocuk..klava: moralim sifir...artik hic bi ümidim kalmadi ve ugrasmiycam..görüsmek üzere..mafoldumben mafoldumben mafoldumben
iyi akşmlr eftalya ıyıym sen nslsın
yok canm ya hala tık yok ustelık uzayan akıntım hala devam edıobende iyiyim sükür naptın adet oldunmu
yok canm ya hala tık yok ustelık uzayan akıntım hala devam edıo
düzenimiz bozuldu iyice yaa noluo böle anlamıorum walla adetimz gecio evet bu sefer oldu dioruzz yok yine yokkk
ya callcenterde kullanmıstı dimi farlutal reglde olamamıstı ya bende olmazsam yinee offffff napcamyaa
olmuş 23unde call center ben ona msj attım sordum
farlutal kullanmada tereddüdeydim ama dün yine yaptımm test tek cizgi kanda 0 cıktı kesin yok dedim atim bari olimde yolumuza devam edelim inasnın belirsizlige düşmesi cok kötüüü
iyi yapmıssın iç bı an once olsun da onune bak bıde ben olsam dr gtcem bende salı felan bakım olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?