Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

oooo 5 gün geçmiş erenhava yaa...kesin hamilesin bence...kimisi 1 hafta sonra çıkıyomuş ya testte...en son ne gün yaptın testini canım?

olemı dıyosun bılmıyorum kı ya hıç bı belırtıde yok arada mıdem bulanıo ama kokulara karşı normaldede hassasımdır ama daha çok rahtsız oluyrm bu aralar.sabh ılk ıdrarla yaptım pek ıhtımal vermıyrm aslında

ama canım demedin mi test bozuk gibiydi diye...1 tane daha yapsana bugün olmazsa da yarın sabaha yap mutlaka...

ama canım demedin mi test bozuk gibiydi diye...1 tane daha yapsana bugün olmazsa da yarın sabaha yap mutlaka...
dun yaptgm test bozuktu ılk yaptım hıç bışe çıkmadı ne tek ne çıft 3 4 satt sonra baktım çıftın oldugu yerde yogunluk var çizgı gıbı sonra bu sabah yaptm tekrar te k çizgı .çıktı

hmmm anladım canım..acele etme tatlım belki de geç döllenmedir geç çıkar..belli mi olur bu işler?

ya ben ııce karştrdım heoz regl oldu dıyrm ole aklımda kalmış baktım gecmışıne pztye kadar olmazsam test yapcm demş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…