- Konu Sahibi CallCenter
-
- #10.321
Kızlar ne var ne yok iyi misiniz. CallCenter sen ne yaptın. Ben bildiğiniz gibi. Fitil bitmedi henüz. Ya fitil bitince, doktora gideyim mi tekrar. Gel demişti ama gerek var mı.
oooo 5 gün geçmiş erenhava yaa...kesin hamilesin bence...kimisi 1 hafta sonra çıkıyomuş ya testte...en son ne gün yaptın testini canım?
olemı dıyosun bılmıyorum kı ya hıç bı belırtıde yok arada mıdem bulanıo ama kokulara karşı normaldede hassasımdır ama daha çok rahtsız oluyrm bu aralar.sabh ılk ıdrarla yaptım pek ıhtımal vermıyrm aslında
dun yaptgm test bozuktu ılk yaptım hıç bışe çıkmadı ne tek ne çıft 3 4 satt sonra baktım çıftın oldugu yerde yogunluk var çizgı gıbı sonra bu sabah yaptm tekrar te k çizgı .çıktıama canım demedin mi test bozuk gibiydi diye...1 tane daha yapsana bugün olmazsa da yarın sabaha yap mutlaka...
dun yaptgm test bozuktu ılk yaptım hıç bışe çıkmadı ne tek ne çıft 3 4 satt sonra baktım çıftın oldugu yerde yogunluk var çizgı gıbı sonra bu sabah yaptm tekrar te k çizgı .çıktı
hmmm anladım canım..acele etme tatlım belki de geç döllenmedir geç çıkar..belli mi olur bu işler?
kızlar heozun aslında bugun muş adet olmsı gereken gun 26 nısan olmuyormu ben yanlış mı goruyrm yoksa
aaa heoz regl olmuştu
dımı benım kafam ııce durmuşş pardon kızlarr
bu arada pelinsee den haberi olan var mı onun da test zamanı gelmiş çünkü..
kızlar heozun aslında bugun muş adet olmsı gereken gun 26 nısan olmuyormu ben yanlış mı goruyrm yoksa
aaa heoz regl olmuştu
aaa heoz regl olmuştu
erenhava cım sen biraz git uzan istersen :CüvCüv: bebiş yorulmasın :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?