- Konu Sahibi CallCenter
-
- #10.521
evde olanlar için iyi bi diyet...çorbayı nasıl getircem işe a.s
evde olanlar için iyi bi diyet...çorbayı nasıl getircem işe a.s
diyeti çok cazip buldum yapacam ama lahana bulunurmu bu mevsimde yani yemek sağlıklımı onu demek istedim
günaydın kızlar, bebekim teldede görüştüğümüz gibi canım üzülmüyosun fazla zaten ve yumurta takibine başlaman süper olmuş benle erenhavada başladı bu ay! inş şeytanın bacağını kırcaz birbirimize bilgi aktarımı yaparak faydalı oalcağımızdan eminim.
erenhava canım sanada geçmişş olsun , her hangi bir problem yok zaten sende canım, yumurta takibiyle nş bu ay bebeğini kucağına alacaksın.
katre canım sağol beni sormuşsun ben iyiyim netimiz yoktu giremedim.
Heoz yine klomene neden başladın canım! RAbbim zaten alnımıza yazmadımı canım kaderimiz zaten belli değilmi yahu?
syavuz sen nasılsın cnaım? fazla giremiyorsun nete sanırım!
eftelya regyli oldunmu*
kızlar ben iyiki hamile kalmamışım, diş muayenesi olmayan muhakkak olsun iki tane dolgu oldu ve diş taşlarım temizlendi, diş eti bakımı yapıalcak ve dişlerim temizlenecek salı günü ikinci seanst ve son seansım var.
pazartesi günü ise yumurta takibi için gidicem fakat bu ay korunabilirm yinede yumurta takibi yaptırıyorum..
=CallCenter;12985545]günaydın kızlar, bebekim teldede görüştüğümüz gibi canım üzülmüyosun fazla zaten ve yumurta takibine başlaman süper olmuş benle erenhavada başladı bu ay! inş şeytanın bacağını kırcaz birbirimize bilgi aktarımı yaparak faydalı oalcağımızdan eminim.
erenhava canım sanada geçmişş olsun , her hangi bir problem yok zaten sende canım, yumurta takibiyle nş bu ay bebeğini kucağına alacaksın.
katre canım sağol beni sormuşsun ben iyiyim netimiz yoktu giremedim.
Heoz yine klomene neden başladın canım! RAbbim zaten alnımıza yazmadımı canım kaderimiz zaten belli değilmi yahu?
nerdesiniz leynnn :hulya: öre öre bi hal oldum...
canımm bugün 4.günüm reglim bitti sayılır, yine sürece giriyorum, incir yemeye devam ediyorum, bu ay ısımı da ölçcem, perş yada cuma da doktora gitcem 8.-9. günüme geliyor, çok iyi bi doktormuş, tanıdık vasıtasıyla gidiyorum, sırft anne-bebek üzerine bir klinik inş. bu ay bişiler olur, çok umutluyum, biliyorsun 2. ayım çok bekletmez inş Rabbim:Saruboceq: çok merak ediyorum yumurtluyor muyum? çatlıyor mu? vs. bunları öğrenirsem en azından ona göre çalışırım, hergün hergün hem yoruluyoruz hem bıkıyoruz, ayy çok konuştumm, yarın görüşürüz canım
merhaba ben siteye yeni üye oldum bebek sahibi olmak istiyorum ve sitede benim gibi bebek isteyenlerle tanışmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?