- Konu Sahibi CallCenter
-
- #10.561
Heoz ve Bebikim teşekkür ederim.
Özellikle o siteyi aramamın sebebi gün gün ne olduğunun belirtilmesiydi, tek bir tarih vermiyor ay boyunca hangi gün ne olacağı belirtiyordu. Geçen ay tam tamına tutmuştu ama ben linkini kopyalamadığım için arıyorum böle şimdi..off..
yaaa demek ben bakmayı bilmemişim o linki veren bir topic vardı dur bende bakayım bi
yaaa demek ben bakmayı bilmemişim o linki veren bir topic vardı dur bende bakayım bi
KIZLAR LİNKİ YANLIS ATMISIM ÖZÜR DİLİYORUM LİNKLERİ DÜZELTEREK ATIYORUM
Fruchtbarkeitskalender | Eisprungkalender: Fruchtbare Tage berechnen - babyclub.de
Erster Tag der letzten Periode YAZAN YERE SON ADET TARHİNİZİ YAZIN
Durchschnittliche Zykluslänge BURAYADA KAÇGÜNDE ADET OLDUNUZU YAZIN EGER KAÇ GÜNDE ADET OLDUGUNUZU BİLMİYORSANIZ Gebelikveannelik.com - Olası Yumurtlama Günü Hesaplayıcısı BURAYA SON ADET TARİHLERİNİZİ YAZIP ASAGIDAKİ Girmiş verilere göre sikluslarınız yaklaşık ....SÜRÜYOR YERİNDE ...DA YAZAN GÜN ARALIGIDIR KESİN SONUC İÇİN BAKABİLİRSİNİZ.... GERİSİ İÇİN KULLANMAK İSTİYENLERE YARDIMCI OLUCAM
BUDA ALMANCADAN TÜRKÇEYE ÇEVİRİ YAPABİLECEĞİNİZ SİTE
Google Translate
BUDA ADET DÖNGÜSÜ UZUN DÜZENSİZ OLANLAR İÇİN
Eisprungkalender / Eisprungrechner | Schwangerschaft, Mütter, Baby & Kinderwunsch Community
bumu sitebilmiyorumkismile
bumu sitebilmiyorumkismile
Evet çok teşekkür ederim, sağolun.a.s
rica ederim hiç zor olmadıkaydirigubbakcemile3
a.s. a.s.
:mymeka: dur artık yahu arada bir kahve iç mesela
ör ör ör nereye kadar :roflol:
normalde haroşe bile bilmiyorum :hulya: egolarımı burda tatmin ediyorum napiyim :roflol:
hehehehe çok komik bu kız yaaa ayrıca sigara çay yoksa hayatında ot gibi geliyor bana:çok üzgünüm: ne kadar kötü alışkanlık varsa hepsi mevcut sigara+tırnak yeme+bacak sallama+ sinir stres hepsi varakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?