Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

yumurtluyorsundur merak etmekaydirigubbakcemile3 her gün yapma 9-12-14-16-18-20 de yap sende:kedi:

perş cuma ya kadar yapmıcam bişey doktora gitcem ya zaten o bakıcak yumurta oluşmaya başladımı ya da varmı falan bende ona göre çalışcam zaten 9'a denk geliyo, ona göre hareket etcem, şimdiden bıktırmıcam eşimi, eskiden daha çok isterdi şimdi görev haline geliyo gıcık oluyo... bende strese giriyorum, bu akşam çalışma var, şunu yiyelim, eve kimse gelmesin, bi yere gitmeyelim, dinlenelim falan diye iyice geriliyorum, onu da geriyorum... veee çalışmalar boşa gidiyooo

bende gitsemmi alt kata yumurta takibine acaba? kadın kızacak ama adetin 3. günü gel tahlillerine bakalım dedi ben gitmedim. haftasonuna denk geldi derim dimikaydirigubbakcemile3

bu gün 8. günüm hangi gün baktırmak lazım ben geçen ay kafama göre 15. günde gitmiştim

aslında şuan erken olabilir ama canım senin imkanın var alt katın yani olmadı başka günde gidersin, bizim gibi işten izin al git derdin yok, in bi baktırıver takibin daha kolay olur... hem bi baktır bakalım 8. gün oluşma ihtimali varmı bende 8. yada 9. gün gitcem, ona göre bilgi olur..

perşembe gideyim yaa yarın zaten nete giremem denetime gideceğim. gelince ya çarşamba yada perşembe gideim olmazsa bugün hiç gidesim yok zatn daha siftah bile olmadı:kedi:

perşembe gideyim yaa yarın zaten nete giremem denetime gideceğim. gelince ya çarşamba yada perşembe gideim olmazsa bugün hiç gidesim yok zatn daha siftah bile olmadı:kedi:
siftah için erken canım ya geçen ay regl biter bitmez başladım, 72 sa muhabbetinden dolayı, doktora gitmeden başlamıcam bu sefer...

Arkadaşlar merhaba,
KK'da yumurtlama günlerini hesaplamak için bir alman sitesinin linki vardı sabahtan beri arıyorum bulamıyorum, bilgisi olan varsa yardımcı olur mu lütfen ??

Arkadaşlar merhaba,
KK'da yumurtlama günlerini hesaplamak için bir alman sitesinin linki vardı sabahtan beri arıyorum bulamıyorum, bilgisi olan varsa yardımcı olur mu lütfen ??

bende görmüştüm ama nerde görmüştüm bilmiyorum yaa ama bizimkilerden çok farklı değildiki niye özellikle onu arıyorsun:uhm:

Heoz ve Bebikim teşekkür ederim.
Özellikle o siteyi aramamın sebebi gün gün ne olduğunun belirtilmesiydi, tek bir tarih vermiyor ay boyunca hangi gün ne olacağı belirtiyordu. Geçen ay tam tamına tutmuştu ama ben linkini kopyalamadığım için arıyorum böle şimdi..off..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…