Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

şöle karşılıklı birer sigara ykıp kahverimizi almaya ne dersin canım!

cnm sigara içmiyosun demi Nargile içeriz seninleden ne desin Heoz!Kızlar bugün çok heyecanlıyım yumurta takibi başlıyor , olmazsa diğer ay iğne istiycem!

çatlatma iğnesimi yumurta geliştirici iğnemi bahsettiğin yumurta geliştirici ise önce klomenle başlıyorlar cancağızım olmazsa iğneye geçiyorlar

olur nargile içeriz, elmalı olur bugün mü gitcen doktora canım, 14.günün mü bugün??

bugün 11.günüm canım regylimin ilk günü randevu almıştım! 23 nisanda olmuştum! bu ay korunursam bilmiyorum henüz ama diğer ay iğneyi sorucam yaparmı acaba! çoğul gebelik olabiliyormuş ben çoğul gebelik istediğim için değilde! bebk istediğim için bu yola başvurabilirm! elmalıda süper olur yaa!

çatlatma iğnesimi yumurta geliştirici iğnemi bahsettiğin yumurta geliştirici ise önce klomenle başlıyorlar cancağızım olmazsa iğneye geçiyorlar

canım işte yumurtam olgunlaşmıyorsa yumurta olgunlaştırıcı için iğne sonra çatlatma iğnesi! bugün bi gidiyim bakıyım doktorada! evet öyleymiş ama işte doktor araştırıp direk iğne istiycem, heoz birde göğüslerim çok şiş biliyomusun! belimde ağrıyor! ve yemek kokularından miğdem bulanıyor! karnımda şiş! gazda var biraz acaba üstünemi gördüm yaa!

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

zannetmem farlutal kullanırken hamile olanların kanaması olmamış sonra tekrar test yapmışlar hamile oldukları çıımış sen adet oldun ama ovülasyonun erken olabilir bence çalışmalara başladın dimi bide her gün yapma bence gün aşırı dene bu ayda bakalım nolacak:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…