Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kızlarrrrrrrr hamileyimm değerim 92.60 çıkmış küçük olduğu için kana 2 kere bakmışlar o yüzden zaman almış aramaları, akşam 9 da aradılar, pozitif diye, sabah gittim aldım. değerlere bakılırsa 4 haftalık görünüyo ama 5- 5.5 haftalk dediler, şimdi kendi doktorumu aradım ulaşamadım arıycak ondan telefon bekliyorum, ona sorucam ne zaman ultrasonda görünürse gidicem hastaneye çok heycanlıııyımm darısı hepinizin başına inşalllaaahhhhhh

tebrikler canım....son adetin ilk günü hangi tarihti?bende hamileyım.

zuzuu bugün diğer topikte sordum hatta seni çok merak ettim sonucunu..
çok sevindim dünkü heyecanını hatırlıyorum, gözün aydın..inş. bizde bu günleri görürüz..
sağlıklı hamilelikler, bizi ziyaret etmeyi unutma yerimseniben

merhaba arkadaşlar,ben yeni üyeyim.zuzu çok sevindim tebrikler.darısı bana ve bütün isteyenlere..bu arada bişey sorucam zuzu:adet öncesi gebelik belirtin oldumu hiç.yzarsan sevinirim.tekrar hayırlı olsun .sağlıklı günler dilerim..

slm yücell.aynı sorun bende de var.umarım tez zamanda iyi haberler alırız.bu kistlerle biraz zor gibi görünüyo ama..ben artık sinirlenmeye başlıyorumklava: yinede herşeyin hayırlısı, ne diyek

slm yücell.aynı sorun bende de var.umarım tez zamanda iyi haberler alırız.bu kistlerle biraz zor gibi görünüyo ama..ben artık sinirlenmeye başlıyorumklava: yinede herşeyin hayırlısı, ne diyek

Benimde canım çok sıkılıyo bu kist konusuna ama sabretmek lazım.Ben tedavi görüyorum sen herhangi bi tedavi görüyomusun polikistik over için.En son çatlatma iğnesi vuruldum.Doktorum bidahaki aya gebe görüşürüz inşallah dedi ama olmadı sanırım.çünkü bugün adet günüm ve hafif lekeler gelmeye başladı belki olur diye ümitliydim ama bilmiyorum bakalım.hamile kalmış olsam leke falan gelmezdi sanırım.bi bilgisi olan varsa cevap verebilirmi acaba

hoşgeldim:)
temmuz ağustos gibi anne olmak istiyorum. sitenin kıdemlileri neler önerir acaba:) neler yapmalı, neye dikkat etmeliyim??? yerimseniben

hoşgeldim:)
temmuz ağustos gibi anne olmak istiyorum. sitenin kıdemlileri neler önerir acaba:) neler yapmalı, neye dikkat etmeliyim??? yerimseniben

hoşgeldin...inş. istediğin gibi olur, önerecek çok şey var, öncelikle yumurtlama günlerini takip et ve ona göre ilişkiye gir, stres, üzüntü yapma, oluruna bırak, eğer kısmetinde varsa olur zaten.. detaylı bilgiler için bizi takip et...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/362356-zaman-cift-cizgiyi-gorucez-diyenler-buraya.html
burdayız.

evet canım bendede kan gelmişti, malesef regyli oldum, bebğin tutunması da diyolar ama inş seninki öledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…