Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

malesef bende regyli oldum çok canım sıkıldı bu duruma çok üzgünüm

Canım sakın üzülme zaten bebeklerimizin alnızıma doğum tarihleri yazılmış, biraz inançlı insanlar olark bunu bu şekilde düşünüp canımızı sıkmamaya çalışalım, daha fazla hırsla dört elle sarılalıyız, minişlerimizin bizden kurtuluşu olmamalı! sempatiksalakcinni

merhaba ben de siteye yeni üye olanlardanımm..
ve bizde bebek sahibi olmaya karar verdik :))

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

slm ben sitenize yeni üye oldum uzun zamandır takip ediyorum ama bu kulübü açanlara tşk. ler

evet tedavi oluyorum.kisti eritmek için önce dğm knt habı kullandım.sonra klomen puregon ovitrelle sonrada kendi çapımda fisfisfis kırmızı kartkaydirigubbakcemile3

:teselli:selam bende yeniyim.Allah gönlünüze göre versin.tedavidemisin yoksa beklemedemisin.ben tedavi oluyorum.polikistik....

merhaba...
tşk ederim senin de allah gönlüne göre versin...yok tedavi de değilimm..
4 ay önce bebeğimin kalp atışları durdugu için aldırmak zorunda kaldım beklemedeydik..ama allah izin verirse hazirandan itibaren düşünüyoruzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…