ben aslen aksarayliyim .nevsehirde yasiyorum. dogma buyume aksaray.kendim sive kullanmiyorum ama mikrofonik bir konusmsm yok.istanbul turkcesi konusmaya cslisiyorum harfler bazen kayiyor nd bileyim benle konusan direk bilir konusmamin bozuklugunuHangi yörenin şivesini yapıyorsunuz .
şivem ses tonum ne yapsam duzelmiyor.offf guzel bir turkce konusmak istiyorum ne yapsam estetik bir ton yakalayamiyorum..of yaaa.
şivem ses tonum ne yapsam duzelmiyor.offf guzel bir turkce konusmak istiyorum ne yapsam estetik bir ton yakalayamiyorum..of yaaa.
ben aslen aksarayliyim .nevsehirde yasiyorum. dogma buyume aksaray.kendim sive kullanmiyorum ama mikrofonik bir konusmsm yok.istanbul turkcesi konusmaya cslisiyorum harfler bazen kayiyor nd bileyim benle konusan direk bilir konusmamin bozuklugunu
harika evet yaa denicem tesekkurlerSesli kitap okuyup sesinizi telefona kaydedin daha sonra tekrar dinleyin. Konusmanizdaki hatalari daha kolay fark edersiniz ve duzeltmeniz daha kolay olur.
evet iste o cok kotu.hemen kapiyorum.nerde hosunuza gıtmeyen ses cıkarıyorsanız onu tesbıt edın once, sonra hepsının uzerınde calısma teknıklerı var, ben bırını arastırmıstım sadece, e harfını kapalı degıl acık soyluyordum. düzelttim, olmayacak bır sey degıl, diksiyon kurslarıda güzel konusmada cok etkılı,arastırın derım.
ama benım sevmedıgım bır yonum var bırıyle uzun süre konustugumda hemen onun konusma tarzını kapıyorum veya bır yere gıttıgmde oragın agzı dilime yapısıyor resmen, sonra sıl bastan bır daha:))
harika bir yontemmSesli kitap okuyup sesinizi telefona kaydedin daha sonra tekrar dinleyin. Konusmanizdaki hatalari daha kolay fark edersiniz ve duzeltmeniz daha kolay olur.
ben aslen aksarayliyim .nevsehirde yasiyorum. dogma buyume aksaray.kendim sive kullanmiyorum ama mikrofonik bir konusmsm yok.istanbul turkcesi konusmaya cslisiyorum harfler bazen kayiyor nd bileyim benle konusan direk bilir konusmamin bozuklugunu
harika bir yontemm[/QUOTE
Bn antepliym ve buranin sivesi malumama calisiyrm ve elmden qldqi kdr sive kullanmamaya calisyrm eqr krsnzdki insan ne kdr qzl knsyosa szde onun qbi konusuyosnz ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?