sıvı azalması

Allah bağışlasın canım ben 23 haftadayım doktor az değil normal ama daha fazla olabilirdi de dedi. Ona takıldım.

Manasız bir bilgi vermiş. sevmedim doktorunu. Şu aşamada senin buna yapabileceğin bir şey yok çünkü. Bu bilgi ancak senin canını sıkar başka da hiç bir işine yaramaz. Düşğnme hiç zaten normal sınırda demiş. Bol bol suyunu iç. Günde 1 armut ye. Arada havuç ye. Bunlar çok şekerli oldukları için de sıkıntılı olabiliyorlar.

Benim doktorum beni böyle bilgilerle nevrotik etti. 37 haftada dr değiştirdim. Çok sıkıntılı asla normal doğmaz dediği bebeğim 7 saatte gayet rahat doğdu. Kendinize inanın allah yardımcınız olacak inanın.

Aslında ben de sinir oldum doktora. Bu sebepten kaybedeceğinize inanmıyorum bu sorun yaratmaz diyor. Madem öyle niye beni korkutuyor ki. Her gece rüyamda erken doğum yaptığımı görüyorum. Doğu'da görev yapıyorum o yüzden doktor imkanım da kısıtlı canım. Dediğin gibi Allah yardımcımız olsun. Senin de yavruna sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin.

Amin canım cümlemizin. Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu vakti zamanı gelince.

Ben bu hamileliğimde o kadar çok doktora gittim ki bir sonraki hamilaliğimde doktorumla konuşucam aylık kontrollere dahi gitmeyeceğim. Sadece gerekli zamanlarda geleyim her ay gelmeyeyim diyeceğim o derece. Biri bana hamileyken böyle desecahil cahil konuşuyır derdim ama şimdi bakıyorum olanlara her ay gitmenin hiç bir faydası yok ki tam teraine böyle bilgilerle aklını karıştırıyorlar. Yapabileceğimiz bir şey yok ki bu süreçte dersi öpreniyoraun derman bilmeden çıkıyıraun muayeneden.

Aynen öyle canım benim önceden de dört erken kaybım var. Boş yere kendimi üzüyorum şimdi de. Şeytan sürekli vesvese veriyor bana. Hayırlısıyla şu son aylar da geçseydi.

Aynen öyle canım benim önceden de dört erken kaybım var. Boş yere kendimi üzüyorum şimdi de. Şeytan sürekli vesvese veriyor bana. Hayırlısıyla şu son aylar da geçseydi.

Çok iyi anlıyorum seni. Geçtim o yoldan. Kayıplarında da bu dra mı gidiyordun?

Çok iyi anlıyorum seni. Geçtim o yoldan. Kayıplarında da bu dra mı gidiyordun?
Yok canım o zaman batıdaydık imkanlar iyiydi ama sebep bulamadılar sonra Doğu'ya tayin olduk burda buldular sebebini.

Arkadaşlar bunu izlemenizi tavsiye ederim. Derdi veren devasını da veriri elbet... Fayda görmesek bile zarar görebileceğimiz birşey değil. Ben başladım içmeye 10 gün sonra kontrolüm var umarım değerler yükselir.

Ben de her gün içemesem de aklıma geldikçe içiyorum canım. Allah boşuna yaratmamıştır bitkileri. Ben de inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…