Sıvı tüketemiyorum önerisi olan ?

Candycandyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
96
-31
286
İstanbul
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 7 hafta 6 günlük hamileyim benim sorunum su meyve suyu vs içsem hemen çıkarıyorum. iştahımda ciddi derecede azalma var kilo almıyorum aksine zayıflıyorum sürekli olarak bulantı hissi halsizlik baygınlık durumundayım bi türlü kendime gelemedim önerileriniz neler acaba ?

7 haftadan beri ayni durumdayim cnm kelin ilaci olsa basina surermis
Bende bilmiyorum napicm bnm bide oglum var bana muhtac gun boyu 2 yada 3 bardak su içiyorum sanirim susuzluktan kuruyorum ama icemiyorum midem bulaniyo allah yardimcimiz olsun

Kizlar iyi geceler bende sizinle ayni durumdayim ne yazikki ustelik 5.haftadan beri bu durumdayim 3 kilo gitti simdiden.bende herseyi cikariyorum neredeyse ama zofer kullaniyorum o biraz kusmama engel oluyo. Su icemiyorum rahat rahat bende suya limon atiyorum ilik bi sekilde daha rahat oluyo.yada nane limon kaynatip iciyorum.gunde 4 bardak icsem kendimi mutlu hissediyorum inanin.bi sekilde sivi almamiz lazim.ins tez zamanda atlatip getektigi gibi beslenebilirz bizde...

Nane kullanma cnm ilk zmnlar maydanoz gibi etkisi var diye okumustum bir yerde bende 3.5 kilo verdim sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim biraz tombis hamile kaldim da bu gebeligimde fazla kilo almakta istemiyorum zofer bende kullaniyorum ama cok zorlandigimda hergun icmek istemiyorum sonucta ilac bebek daha yeni gelismeye calisiyo die vicdan yapiyorum

Kızlar içinizi karartmayin bende ilk zamanlar zayıfladm4. Aydan sonra almaya başladım su içmeye çalışın ama meyve yiyin sulu sulu portakal ohhh

Bir seyler cok yemesenizde ilk uc ay bebek sizden beslenebilir. Ama susuz kalmayin su icin mitlaka. Suyunuz azalmasin. Susuz kalirsaniz vucut halsiz dusecek serum takilmasina kadar gider

o haftalarda çok normal su bile mide bulandırır bol bol meyve yemeye çalış elma vs. gibi azda olsa onlardanda sıvı alıyorsun çünkü ve meyve hem bebeği besliyor hemde midene baya bi iyi gelir ben senin haftalarında hergün meyve yiyodum çünkü ağzıma ekmek bile süremiyodum meyveyle kendime geldim bide bulantın için bol bol havuç ye

aynen kesinlikle katılıyorum meyve mide bulantısına cok iyi geliyor özellikle elma ayva kivi muz mandalina ,benimde bulantılarım 5. haftada başladı hala devam ediyor çok şiddetli degil ama yinede beni rahatsız ediyor ,aç kaldıgımda daha cok bulanıyor,su içtikçe midem bulanıyor ama ona ragmen içiyorum günlük 3 litre tüketiyorum hemen hemen

İşine karışmak gibi olmasında canım ben hamilelikte geçirmedim ama inş banada kısmet olur tabi.
İçtiğin ilaç için çok ağır diyorlar burda çok hamiş anneden duydum hiç önermiyordu onların doktorları bence sende bi araştır ya ( bişey olmasın Allah korusunda daha hafif bulantı ilacı varmış onu kullan senin içtiğin en ağır olanı diye nitelendiriliyordu hatta. Lütfen bu uyarimi dikkate al sağlıcakla doğsun meleğin inşallah

Hamilelikte su tuketimi onemli. Ilk zamanlar ben de sizin gibiydim. Bir bardak bile icmedigim gunler oldu. Bulanti azaldikca su icmek de kolaylasiyor.
Su ve meyve suyu icemiyorsaniz corba vs tuketin hem tuzlu oldugu icin bulanti da yapmaz.

bir gün azalıyor bulantılarım birgün çogalıyor ekmek fln zaten hiç yiyemiyorum çorba içebiliyorum ama sürekli istifra ettiğim için midemin açlık sıvısı bile çıkıyor midem çogunlukla boş tekrar ymek yiyecek iştahımda olmuyor

Seni cok iyi anliyorum canim yaa bende sadece yayla corbasi iciyorum.icim disim corba oldu artik.ilac kullanmiyormusun benim kusmami engelliyo.gunde 1 defa oluyo.bende midemde bisey varsa uyuyamiyorum rahatsiz ediyo hergece bos mideyle uyuyorum

ilac vs normalde de hiç kullanmam zamanla düzeleceğimizi umuyorum meyve yemeye çalışalım
Valla benimde icim hic rahat degil ama ilacsiz hayatim kabus gibi 2 gun zor dayandim artik guvendik doktora iciyoruz.tabi icememek en iyisi. 13.haftayada geldim gecmedi hala artik 15e gecer diye umut ediyorum

Canim yazını okudum da allahım inşallah sanada bebis nasip etsin istediğin zamanda.sevindirsin seni de . çok içtendi yazdigin.

Valla benimde icim hic rahat degil ama ilacsiz hayatim kabus gibi 2 gun zor dayandim artik guvendik doktora iciyoruz.tabi icememek en iyisi. 13.haftayada geldim gecmedi hala artik 15e gecer diye umut ediyorum
cinsiyetiyle ilgisi var mı acaba bulantıların vs belirtilerim farklı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…