- Konu Sahibi Candycandyyy
-
Nane kullanma cnm ilk zmnlar maydanoz gibi etkisi var diye okumustum bir yerde bende 3.5 kilo verdim sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim biraz tombis hamile kaldim da bu gebeligimde fazla kilo almakta istemiyorum zofer bende kullaniyorum ama cok zorlandigimda hergun icmek istemiyorum sonucta ilac bebek daha yeni gelismeye calisiyo die vicdan yapiyorumKizlar iyi geceler bende sizinle ayni durumdayim ne yazikkiustelik 5.haftadan beri bu durumdayim 3 kilo gitti simdiden.bende herseyi cikariyorum neredeyse ama zofer kullaniyorum o biraz kusmama engel oluyo. Su icemiyorum rahat rahat bende suya limon atiyorum ilik bi sekilde daha rahat oluyo.yada nane limon kaynatip iciyorum.gunde 4 bardak icsem kendimi mutlu hissediyorum inanin.bi sekilde sivi almamiz lazim.ins tez zamanda atlatip getektigi gibi beslenebilirz bizde...
o haftalarda çok normal su bile mide bulandırır bol bol meyve yemeye çalış elma vs. gibi azda olsa onlardanda sıvı alıyorsun çünkü ve meyve hem bebeği besliyor hemde midene baya bi iyi gelir ben senin haftalarında hergün meyve yiyodum çünkü ağzıma ekmek bile süremiyodum meyveyle kendime geldim bide bulantın için bol bol havuç yemerhaba kızlar aranıza yeni katıldım 7 hafta 6 günlük hamileyim benim sorunum su meyve suyu vs içsem hemen çıkarıyorum. iştahımda ciddi derecede azalma var kilo almıyorum aksine zayıflıyorum sürekli olarak bulantı hissi halsizlik baygınlık durumundayım bi türlü kendime gelemedim önerileriniz neler acaba ?
aynen kesinlikle katılıyorum meyve mide bulantısına cok iyi geliyor özellikle elma ayva kivi muz mandalina ,benimde bulantılarım 5. haftada başladı hala devam ediyor çok şiddetli degil ama yinede beni rahatsız ediyor ,aç kaldıgımda daha cok bulanıyor,su içtikçe midem bulanıyor ama ona ragmen içiyorum günlük 3 litre tüketiyorum hemen hemeno haftalarda çok normal su bile mide bulandırır bol bol meyve yemeye çalış elma vs. gibi azda olsa onlardanda sıvı alıyorsun çünkü ve meyve hem bebeği besliyor hemde midene baya bi iyi gelir ben senin haftalarında hergün meyve yiyodum çünkü ağzıma ekmek bile süremiyodum meyveyle kendime geldim bide bulantın için bol bol havuç ye
Kizlar iyi geceler bende sizinle ayni durumdayim ne yazikkiustelik 5.haftadan beri bu durumdayim 3 kilo gitti simdiden.bende herseyi cikariyorum neredeyse ama zofer kullaniyorum o biraz kusmama engel oluyo. Su icemiyorum rahat rahat bende suya limon atiyorum ilik bi sekilde daha rahat oluyo.yada nane limon kaynatip iciyorum.gunde 4 bardak icsem kendimi mutlu hissediyorum inanin.bi sekilde sivi almamiz lazim.ins tez zamanda atlatip getektigi gibi beslenebilirz bizde...
Seni cok iyi anliyorum canim yaa bende sadece yayla corbasi iciyorum.icim disim corba oldu artik.ilac kullanmiyormusun benim kusmami engelliyo.gunde 1 defa oluyo.bende midemde bisey varsa uyuyamiyorum rahatsiz ediyo hergece bos mideyle uyuyorumbir gün azalıyor bulantılarım birgün çogalıyor ekmek fln zaten hiç yiyemiyorum çorba içebiliyorum ama sürekli istifra ettiğim için midemin açlık sıvısı bile çıkıyor midem çogunlukla boş tekrar ymek yiyecek iştahımda olmuyor
Valla benimde icim hic rahat degil ama ilacsiz hayatim kabus gibi 2 gun zor dayandim artik guvendik doktora iciyoruz.tabi icememek en iyisi. 13.haftayada geldim gecmedi hala artik 15e gecer diye umut ediyorumilac vs normalde de hiç kullanmam zamanla düzeleceğimizi umuyorum meyve yemeye çalışalım
Canim yazını okudum da allahım inşallah sanada bebis nasip etsin istediğin zamanda.sevindirsin seni de . çok içtendi yazdigin.İşine karışmak gibi olmasında canım ben hamilelikte geçirmedim ama inş banada kısmet olur tabi.
İçtiğin ilaç için çok ağır diyorlar burda çok hamiş anneden duydum hiç önermiyordu onların doktorları bence sende bi araştır ya( bişey olmasın Allah korusunda daha hafif bulantı ilacı varmış onu kullan senin içtiğin en ağır olanı diye nitelendiriliyordu hatta. Lütfen bu uyarimi dikkate al sağlıcakla doğsun meleğin inşallah
cinsiyetiyle ilgisi var mı acaba bulantıların vs belirtilerim farklı olmasıValla benimde icim hic rahat degil ama ilacsiz hayatim kabus gibi 2 gun zor dayandim artik guvendik doktora iciyoruz.tabi icememek en iyisi. 13.haftayada geldim gecmedi hala artik 15e gecer diye umut ediyorum
cinsiyetiyle ilgisi var mı acaba bulantıların vs belirtilerim farklı olması[/QUO cnm benim ablaminda son hamileliği çok sıkıntılı geçmişti düşük tehlikesi vardı kanaması vardi hep mide üstüne yemek yiyemiyodu bulantidan baya bi sure bulantı hapı kullandı dramame mıydı şuan tam hatirlamiyorum ama hafif bi ilacti çok şükur bi sıkıntı da olmadı.eger hiç bisey yiyemiyosanz serum taktılar beslenmeniz için .ablama hep serum takiyolardi.cok şükur sağlıklı bi bebisi oldu maşallah şimdi kocaman kızdarısı bizim başımıza.allah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?