Sivilce çıkmasını engellemek için önerileriniz?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
Merhabalar. Benim regl sonrası mutlaka tek taraflı 3-4 tane iltihaplı sivilce çıkıyor ve iz bırakıyor. Cildim karma. Yediklerime dikkat etsem de spor yapsam da mutlaka bu sorunla karşılaşıyorum son 1 yıldır. Bunun için önerebileceğiniz birşey var mı?

Rehl döneminde neredeyse mutlaka çıkıyo pek yolu yok gibi önelemenin Ama genel anlamda Sivilceleri yok etmek ve izleirnden kurtulmak için kozmetik müdaheleler yapılabiliyor olsa bile Bence sivilce çıkmaması için dışardan müdahalenin de hiç şansı yok. En etkili yöntem vücudu içerden temizlemek Detoks, bitki çayları, yemene içmene dikkat etmen lazım En etkili bunlar O krem bu jel falan hiç uğraşma

bitki çayı olarak sık sık yeşil çay içiyorum zaten düzenli spor yapan birisiyim...

evet hematan kremi çok iyi geldi izleri yok etti neredeyse.. hani ilginç bi şekilde regl öncesi değil sonrası çıkmaya başladı bende. önceden böyle bir durum yoktu, fıstık ezmesi yedim bir dönem ondan beri cildim bozuldu sürekli tek taraflı sivilcelerim oldu. eczacı saçın hep tek tarafta durduğu için tetiklemiştir dedi ondan beri saçımı topluyorum artık

sabah akşam yüz temizleme jeli ile yıkayıp toniklemek.
yves rocherin sivilceler için bi seti var
ben onu kullandım

Temizlik+peeling+tonik+nemlendirme
Uyguluyor musun ?
evet haftada 2 kere kil maskesi yapmaya başladım, sabahları tonikle temizliyorum. ardından zaten nemlendiriyorum. son 1 haftadır kil maskesine başladım umarım bu ay engelleyebilirim çıkmasını

Saçtan terlemeden olur evet Fıstık ezmesi gibi şeyler de yapar Yediklerine dikkt etmen şazım dicektim de spor yapıyormuşsun zaten Ama deidğim gibi geçirmenin etkili yolları varsa da sivilce çıkmasını engellemek zor biraz

sabah akşam yüz temizleme jeli ile yıkayıp toniklemek.
yves rocherin sivilceler için bi seti var
ben onu kullandım
yves rocher da bakıyorlar mı peki cilt tipine? benimkini ölçtüler ama ya yağlıdan kuruya dönük ya kurudan yağlıya dönük tarzı birşey dediler tam bilemiyorum o yüzden hangi seti aalcağımı

evet bu aralar çok strese girdim, üniversitede son yılım malum iş bulur muyum falan şimdiden derdine düştüm
bu stresten kurtulmadıkça ne kullanırsan kullan geçici çözüm olur tatlım daha şimdiden bunu düşünme zamanın ne getireceğini bilemezsin :)

yves rocher da bakıyorlar mı peki cilt tipine? benimkini ölçtüler ama ya yağlıdan kuruya dönük ya kurudan yağlıya dönük tarzı birşey dediler tam bilemiyorum o yüzden hangi seti aalcağımı
bakıyolar cilt uzmanı gelince arıyolar
benim cildim karma gibi zaten bildiğim için uzmana danışmadım
bende sivilceler alnımdaydı ve kırmızı lekeleri vardı o kızarıklık hiç geçmiyodu

ekteki ürünleri kullandım
mucizevi diyemem çünkü çok düzenli kullanmadım sivilceler çıktıkça günde iki kere sabah akşam kullandım yüzüm biraz düzelince salladım 2 günde bir yaptım falan ama 4 ayda falan bayağı etki etti
hatta temizleme jeli bitince gittim satıcı bayan aa tedaviniz bitmiş dedi
hakikaten şu anda yok sivilcem çıkmıyor. kızarıklıkları da kremler geçirdi

yalnız sana asıl sırrını da vereyim : doğum kontrol hapı

Eklentiler

• image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 92
teşekkür ederim :) ben hani tek taraflı olunca acaba hormonal mı falan dedim ki 1 yıl önce kan testi yaptırmıştım hormonlarımda birşey çıkmamıştı ondan sonra fıstık ezmesi mahvetti benim cildimi... eczacı da hormonlarında birşey olsa her yerinde sivilce çıkardı yüzle sınırlı kalmazdı demişti. hani zarar veren yiyecekleri bıraksak bile ilhitap yayıldığı için sivilce çıkmaya devam edermiş o da hep regl bitişine denk geliyor. hametan çok faydalı oldu izlerin geçmesinde. dediğiniz gibi yves rocher'a uğrayayım ben en iyisi... çok teşekkür ederim

Belki kullandığınız ürünler de ise yaramıyor dur.
Bakım yapmadığınız zaman cogaliyor mu ?
Şunu da söylemek isterim ki sivilcelere tamamen geçmez arada illa ki çıkıyor . Benim uzun zamandır çıkmıyordu su an burnundan çıkacak galiba agriyor
İstediğim kadar bakım yapayım belirli bir noktaya kadar azalıyor ... Isırgan uygulayacağım birazdan çıkan sivilceye uygulayabilirsiniz sizde. Isırgan çay gibi demleyip suyunu sivilcenin üstüne uyguluyorum..
evet haftada 2 kere kil maskesi yapmaya başladım, sabahları tonikle temizliyorum. ardından zaten nemlendiriyorum. son 1 haftadır kil maskesine başladım umarım bu ay engelleyebilirim çıkmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…