Umarm diana 35 e baslamamissindir ben 5yil kullandm bu sure zarfinda cildm superdi her yil bi kaç ay birakiyodm belki adetm duzwlmistr DİE bu arada ben pko im. Ama her biraktiktan iki ay sonra sivilceler ilk günkünden daha beter cikiyodu. Şuan evliyim çocuk için ilaci biraktm yüzüm sivilce dolu arti insanlar sende eskiden yoktu simdi nie böle diyorlar. Keşke o ilaci hic icmeseydm birakinca her defasında dahada kotu oldu. Uzgunm ama sadece geçici cozmhormon değerlerim normal,tüylenme problemim yok,pko hastası değilim adetlerim düzenli,sadece sivilce problemim var yıllardır geçmeyen,kadın doğum doktoru ultrasonla muayene ettikten sonra kist olmadığını ama siyahlıklar olduğunu onların kiste dönüşebileceğini söyledi bu nedenle sivilcelerim içinde diane 35 verdi kan değerlerim normalken bu hapı kullanmam bozmaz mı bu değerlerimi?vücudumdaki değişimler tamamen psikolojimi bozacak yıllardır aynı şekilde olan adetim bu hapla beraber bozulursa ya da bırakınca çok korkuyorum ve de tüylenme yaparsa?bıraktıkan sonra kesinlikle sivilceler geri çıkıyor mu ya da eskisinden daha mı çok çıkıyor kullanıp bitirenler varsa ya da kullanmakta olanlar lütfen paylaşın okuyup geçmeyin sadece
Canm sende pko misin.bu arada dediğin gibi bünyeye gore değişir ama bence sivilce için hormonlarla oynamak çok doğru değil gibi. belkide ben uzun yillar kullanım birakinca dengemi bozdu :)minPKK post: 39677748 .!.:canım ben daha önce kullandım ve son 1 yıldır sürekli oynamayaıyorum adet ve kistlerden ötürü. Hormonlarımın düzelmesi içinde. Ben bıraktığım zaman hiçbir sıkıntı yaşamadm ne sivilce ne de farklı bir şey. tabi kişiden kişiye değişebilir
Canm sende pko misin.bu arada dediğin gibi bünyeye gore değişir ama bence sivilce için hormonlarla oynamak çok doğru değil gibi. belkide ben uzun yillar kullanım birakinca dengemi bozdu :)
Canm sende pko misin.bu arada dediğin gibi bünyeye gore değişir ama bence sivilce için hormonlarla oynamak çok doğru değil gibi. belkide ben uzun yillar kullanım birakinca dengemi bozdu :) seminPKK post: 39677748 .!.:canım ben daha önce kullandım ve son 1 yıldır sürekli oynamayaıyorum adet ve kistlerden ötürü. Hormonlarımın düzelmesi içinde. Ben bıraktığım zaman hiçbir sıkıntı yaşamadm ne sivilce ne de farklı bir şey. tabi kişiden kişiye değişebilir
ilacı kullanmadım bir sonraki ay başka bir doktora gidicem,bu doktor sırf ilaçtan performans almak için yazdı gibi hissettim çünkü,cvplar için çok teşekkür ediyorum[/QUOT gecmis olsn canm.Bende seni yanlis yönlendirmek istemiyorum istersen biraz daha arastr bi kaç doktora git dediğin gibi .
Merhaba, Ben diana 35 e 5 yil once basladim ciddi anlamda adet duzensizligim oldugu icin ama yuzumde ne sivilce ne de tuylenme gibi bir sorunum yoktu. Kullandigim sure boyunca bir sorun olmadi ama biraktiktan sonra isyerinde yasadigim stresin de etkisiyle yuzumde cok fazla sivilcelenme ve tuylenme oldu. En son zoratanin kullanmak zorunda kaldim ve ilaci da gecen ay kendiligimden biraktim. Ilac bende pek fazla kilo degil ama basen ve selulite neden oldu.hormon değerlerim normal,tüylenme problemim yok,pko hastası değilim adetlerim düzenli,sadece sivilce problemim var yıllardır geçmeyen,kadın doğum doktoru ultrasonla muayene ettikten sonra kist olmadığını ama siyahlıklar olduğunu onların kiste dönüşebileceğini söyledi bu nedenle sivilcelerim içinde diane 35 verdi kan değerlerim normalken bu hapı kullanmam bozmaz mı bu değerlerimi?vücudumdaki değişimler tamamen psikolojimi bozacak yıllardır aynı şekilde olan adetim bu hapla beraber bozulursa ya da bırakınca çok korkuyorum ve de tüylenme yaparsa?bıraktıkan sonra kesinlikle sivilceler geri çıkıyor mu ya da eskisinden daha mı çok çıkıyor kullanıp bitirenler varsa ya da kullanmakta olanlar lütfen paylaşın okuyup geçmeyin sadece
cvp için teşekkür ederim tüylenmeye sebep oldu mu gerçekten?benim bu ayda adet sonrası ara kanamam oluyor yani sanırım istemesemde kullanıcam bu ilacıMerhaba, Ben diana 35 e 5 yil once basladim ciddi anlamda adet duzensizligim oldugu icin ama yuzumde ne sivilce ne de tuylenme gibi bir sorunum yoktu. Kullandigim sure boyunca bir sorun olmadi ama biraktiktan sonra isyerinde yasadigim stresin de etkisiyle yuzumde cok fazla sivilcelenme ve tuylenme oldu. En son zoratanin kullanmak zorunda kaldim ve ilaci da gecen ay kendiligimden biraktim. Ilac bende pek fazla kilo degil ama basen ve selulite neden oldu.
Sana tavsiyem doktor onerdiyse 6 aya kadar kullanabilirsin ama ileride cocuk acisindan bir problem yaratmamasi ve vucudunun bu ilaca fazla alismamasi icin ozellikle farkli bir doktora da danisarak birakabilirsin.
Ben ilaci biraktiktan sonra tuylenme oldu, hormanlarımı ölçtürdügümde testesteron hormonumun yukseldığini görmüştük hala da öyle. Sen de sorun farklı olabilir. Adet düzensizliklerinin rahim içini cok yıprattıgını söylemişti bana da doktorum. O nedenle evet kullan ama buna yol açan şey stres ise başta ona engel olmaya calış ve sakın benim gibi 4-5 yıl gibi bir süre bu ilacı kullanma.cvp için teşekkür ederim tüylenmeye sebep oldu mu gerçekten?benim bu ayda adet sonrası ara kanamam oluyor yani sanırım istemesemde kullanıcam bu ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?