• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilce için hangi doğum kontrol hapını kullandınız ve sonuç ne oldu?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.524
2.975
333
Kızlar bende pko vardı ama ilaç kullanmıyordum. Adet söktürücü kurlerle adetim geliyordu düzenli olarak. Ama sivilceler geçmek bilmiyor. Roaccutane gibi ağır bir ilaç kullanmaktansa doğum kontrol hapı kullanmaya karar verdim. Kullanıp olumlu sonuç alanlar hangi Dkh ni kullandılar?

Ben sivilce icin.ozel olarak kullanmadim ama dogumdan sonra 1 yil yasmin kullanmistim gercekten ciltte ki yaglara ii gelmisti normalde.regli doneminde sivilceleniyordum ama yasmin kullanorken hic cikmadi yinede bor.cildiyeciye git onlar zaten gerekiyosa veriyormus kuzenlerim kullanmisti

Ben sivilce icin.ozel olarak kullanmadim ama dogumdan sonra 1 yil yasmin kullanmistim gercekten ciltte ki yaglara ii gelmisti normalde.regli doneminde sivilceleniyordum ama yasmin kullanorken hic cikmadi yinede bor.cildiyeciye git onlar zaten gerekiyosa veriyormus kuzenlerim kullanmisti

Yasmin var bi de yazz var hangisini kullansam karar veremedim

Back
X