Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polikistik over, roaccutane türevi ilaçları kullanmaya engel mi ki doktora sordunuz mu?Ben yıllardır uğraşıyorum bu sivilcelerle. Polikistik over var bende o yüzden roaccutane türevi ilaçlar kullanmaya cesaret edemiyorum tekrarlar diye. Sivilceleri icin lazer veya benzeri bir işlem yaptırıp sonuç alan var mi?
Değil ama hastalık sivilceyi tetikledigi için ilacı kullansam bile tekrar etme riski var. O sebeple bu kadar ağır bir ilacı kullanıp fayda görememek istemiyorumPolikistik over, roaccutane türevi ilaçları kullanmaya engel mi ki doktora sordunuz mu?
Anladım. İlaç daha çok karaciğeri etkiliyor aslında karaciğer yağlanmasını da önlüyor.Değil ama hastalık sivilceyi tetikledigi için ilacı kullansam bile tekrar etme riski var. O sebeple bu kadar ağır bir ilacı kullanıp fayda görememek istemiyorum
Anladım. İlaç daha çok karaciğeri etkiliyor aslında karaciğer yağlanmasını da önlüyor.
Ben 5-6 ay kullandım zoretanin sonra da acnegen. Zaten hepsinin etken maddesi aynı araştırdıysan biliyorsundur sen de.
Çok memnun kaldım aşırı sivilcem vardı hem de kaşınırdı yüzüm şimdi regl dönemlerimde 1-2 tane dışında hiç çıkmaz. 4 yıldır sivilce nedir bilmem. İnşallah sen de bir yolunu bulur halledersin.
Altin iğneyi araştiriyorum ankarada Mehmet Akgun'e yaptircam sonuclari seninle de paylasirim onerdi araştırdım yaptiranlar etkisini görmüşler bakalim seanstan sonra yazarim gelismeleriBen yıllardır uğraşıyorum bu sivilcelerle. Polikistik over var bende o yüzden roaccutane türevi ilaçlar kullanmaya cesaret edemiyorum tekrarlar diye. Sivilceleri icin lazer veya benzeri bir işlem yaptırıp sonuç alan var mi?
Teşekkür ederim. Altın iğneyi lekeler ya da izler için yapmıyorlar mıydı sivilcelere de yapılıyor muAltin iğneyi araştiriyorum ankarada Mehmet Akgun'e yaptircam sonuclari seninle de paylasirim onerdi araştırdım yaptiranlar etkisini görmüşler bakalim seanstan sonra yazarim gelismeleri
Benim yara ve izler olustugu icin onerdiler aktif sivilcem fazla yok zaten bolgede izler ve yaralar var asiri sitresten ciktilar bir anda sonra yara ve iz halini aldilarTeşekkür ederim. Altın iğneyi lekeler ya da izler için yapmıyorlar mıydı sivilcelere de yapılıyor mu
Anladım umarım güzel bir sonuç alırsınızBenim yara ve izler olustugu icin onerdiler aktif sivilcem fazla yok zaten bolgede izler ve yaralar var asiri sitresten ciktilar bir anda sonra yara ve iz halini aldilar
Ne kadar geçti üzerinden acabaBen pko luyum. Dediğiniz ilacı kullandım. Ve sivilcelerden kurtuldum. Çocuk sahibi olurken de bir sorun olmadı.
2007 de tedavi olmuştum.Ne kadar geçti üzerinden acaba
Aa baya da olmuş. Çok teşekkür ederim cevabınız için2007 de tedavi olmuştum.