- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
Benim de sivilceye meyilli bir cildim var. 26 yaşındayım. Nasıl yapılıyor bu maya maskesi?Ergenlikte bile pek sivilce cikarmayan ben 24 yasimda sivilceyle bogusuyorum.Bir de yara gibi oldu sivilcelikten cikip.Komsumuzun tavsiyesiyle yas maya maskesi yaptim.Kendisinin yuzu de bir ara fena halde sivilceydi bes gun boyunca maskeyi uygulamis ve hepsi gitmis.Ben de bugun yapayim dedim.Su an kendimi pastalik kek karisimi gibi hissediyorummerak ettigim bu maskeyi yapan var mi fayda etti mi ?
Benim de sivilceye meyilli bir cildim var. 26 yaşındayım. Nasıl yapılıyor bu maya maskesi?
Kimyasal bircok seyden daha iyidir korkma bence
Bende ara ara misir unu maskesini yaparim
Hayatimda yuzumde bu kadad sivilce gormemstm yaBoynumda filan da cikti iki uc tans kocaman ama sislik gibi buyukce uc vermemis yuzumdekiler yaraya donmustu.
Doktora gitsen keske
ONrmli bi sebebi olabilir
Alerji filan
Saçın için etkisi oldu mu canım ? Dökülmeyi mi önlüyor ?Kizlar ben sacim icin maya maskesi yapiyorum yuzunuzde tuylenme problemi varsa sivilce icin kullanmayin derim
Doktora gitmekte fayda var. Ergenlik sonrası çıkan sivilceler, özellikle boyun bölgesine yakınsa karaciğer enzimlerindeki bir problemin belirtisi olabiliyor. Ve karaciğer hastalıkları son ana kadar belirti vermez. Korkutmak gibi olmasın ama bi baktırsan iyi olabilir.
Saçın için etkisi oldu mu canım ? Dökülmeyi mi önlüyor ?
Evet dokulme problemim cok cok fazla degildi ama cok iyi geliyor benim sacima hem hacimli hem de yumusak yapiyor tavsiye ederim ^^
bence herşey herkese olmuyor mesela maya maskesi bana olmadı içinde yağ var yağda gözenekleri doldurdu yüzüm öyle fena olduki doktora gitmek zorunda kaldım
Evet canim dogru soyluyosun.
özür dilerim ama canım burnumun züerinde resmen yağ damladı böyle birşey yok görsen sanki terlemişim gibiydi neyseki şimdi iyi ama ilaç krem jel filan kullanıyorum geçsin diye o yüzden herşey yüze sürülmüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?