Sivilceli Ciltler Sivilce icin maya maskesi...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Bayan Yanak

Nutellanın Lezzet İkizi
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.426
6.572
158
İstanbul
Ergenlikte bile pek sivilce cikarmayan ben 24 yasimda sivilceyle bogusuyorum.Bir de yara gibi oldu sivilcelikten cikip.Komsumuzun tavsiyesiyle yas maya maskesi yaptim.Kendisinin yuzu de bir ara fena halde sivilceydi bes gun boyunca maskeyi uygulamis ve hepsi gitmis.Ben de bugun yapayim dedim.Su an kendimi pastalik kek karisimi gibi hissediyorum merak ettigim bu maskeyi yapan var mi fayda etti mi ?

Kuzenim yapıyordu çok güzelleşmişti cildi ama bırakınca geri bozuluyor tabi

Benim de sivilceye meyilli bir cildim var. 26 yaşındayım. Nasıl yapılıyor bu maya maskesi?

Benim de sivilceye meyilli bir cildim var. 26 yaşındayım. Nasıl yapılıyor bu maya maskesi?

Bir paket yas maya ve soda gerekli malzemeler canim.Bir kaba yas mayayi koyuyosn ustune iki tatli kasigi soda ekliyosn krem seklne gelene kadad karistiriyosun yuzune suruyosun.Yuzunde kuruduktan sonra soyarak cikartiyosun.Sonra ilik suyla yikiyorsu.Daha sonrada kalan soda ile yikiyosun yuzunu.Bu kadar.Bi kac gun devam ediyosun bole.Ben demin yikadim baya sonmus bi gun arayla uc kez filan daha yapicam :)

Kesinlikle sogan deneyin.kurusogan......soganin iki ucu varya.basi ve kici diyimm.hahhahah...yukaridan assagiya kesmeyin.basi ve kicini yanlara koyun tam ortadan ayirin.basi bir tarafa kicibirtarafa gitsin.ve sivilce yerine suyunu surun.devamli yapin.sikin..kulakcubuguyla daha kolay surebilirsiniz.bi doktordan dinlemistimmm..antibiyotik ozelligi var demisti..gecen gunde saracoglu birprogramda soledi......surekli yapinama...

Kizlar ben sacim icin maya maskesi yapiyorum yuzunuzde tuylenme problemi varsa sivilce icin kullanmayin derim

Doktora gitmekte fayda var. Ergenlik sonrası çıkan sivilceler, özellikle boyun bölgesine yakınsa karaciğer enzimlerindeki bir problemin belirtisi olabiliyor. Ve karaciğer hastalıkları son ana kadar belirti vermez. Korkutmak gibi olmasın ama bi baktırsan iyi olabilir.

Ic organlarim bile cekildi tatlim bi sorun yok yani.Hayir benim cikar zaten sivilcem ama bole yogun degildi.Kafama takmazdim.Kpss filan dert ediyorum ondan vucudum tepki mi verdi ne

bence herşey herkese olmuyor mesela maya maskesi bana olmadı içinde yağ var yağda gözenekleri doldurdu yüzüm öyle fena olduki doktora gitmek zorunda kaldım

Evet canim dogru soyluyosun.

özür dilerim ama canım burnumun züerinde resmen yağ damladı böyle birşey yok görsen sanki terlemişim gibiydi neyseki şimdi iyi ama ilaç krem jel filan kullanıyorum geçsin diye o yüzden herşey yüze sürülmüyo

Kisiden kisiye degisiyor demek Bana iyi geldi daha bir kez yapmama ragmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…