Sivilceli Ciltler sivilce izi yardımmm.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

zeynepfa

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
84
0
6
35
Ankara
arkadaşlar. benim sivilce izleirm yoktu ama son zamanlarımda sivilcemin oldugunun bile fark etmediğim yerlerde çapça daha büyük kahverengi izler oluştu. ne kullanabilirim sonuç veren yöntemler olursa sevinirim :((:18:

arkadaşlar. benim sivilce izleirm yoktu ama son zamanlarımda sivilcemin oldugunun bile fark etmediğim yerlerde çapça daha büyük kahverengi izler oluştu. ne kullanabilirim sonuç veren yöntemler olursa sevinirim :((:18:

sivilceden kaynaklı izler ise acnelyse birebir. soyma işi yapıyor. ama kullanmaya karar verirsen kullanım talimatına uyman lazım. biraz dikkat gerektiren bir ilaç.

Son düzenleme:
sivilceden kaynaklı izler ise acnelyse birebir. soyma işi yapıyor. ama kullanmaya karar verirsen kullanım talimatına uyman lazım. biraz dikkat gerektiren bir ilaç.
ben önce kullandım onu ama fayda vermedi.dogrusu sadece soyuyor yüzü tedavi edenini istiyorum ama ben..:(

Son düzenleme:
ben önce kullandım onu ama fayda vermedi.dogrusu sadece soyuyor yüzü tedavi edenini istiyorum ama ben..:(

ben iki haftadır isotrexin kullanıyorum her akşam yatmadan sürüyorum sabah yıkıyorum hiç yeni sivilce çıkmadı izlerde yavaş yavaş azalmaya başladı..

Kizlar bende 6 yıllık sivilce belamdan Clindoxyl sayesinde kurtuldum lekelerdende tretin sayesinde.. keske daha önceden kullansaymişim diyorum.tabi bunda dogru ürünlerlecildimi temizlememinde etkisi büyük. Instagram hesabimda kullandigim ürünleri ve deneyimlerimi anlatiyorum sayfama beklerim ismim evennstar

Back
X