- Konu Sahibi mispremses
-
bi maske bide yağ var arkadaşım
maske şöyle... 2 yemek kaşığı yaş maya+1 tatlı kaşığı yumurta beyazı+1 çay kaşığı bal+1 çay kaşığı limon suyu.... hepsini güzelce karıştırıp haftada 2 kere temiz cilde 20 dk bekletip durlanıyor
birde sabah akşam yosun yağı sürüyorsunuz temizleyip 3ay boyunca ne sivilce ne iz kalıyor.. ayrıca okadar hassas bir yağkii bu göz altlarına bile kullanılabiliyor..
ben yosun yağı kullandım hatta çatlak için almıştım yüzümede sürdüm işe yaramadı ama o belki ayva çekirdeği yarar die düşünüyorum kantoron sivilce yaparmı bilmiorm ama cildi onarma yenilendirme özelliği var
her bulduuğunu yüzüne sürme ben hep ondan kaybetmiştim doğal da olsa sivilce yapabiliyor ne bilim mava süt çilek gibi doğal tariflerden tu dr verdiği kremler sürmediğim denemediğim şey kalamaıştı taki dr hap verdi içten kuruttu ozamana kadar bence kremlere değil haplara güven dr görüş bana dua edersin aksş takdirde kurumuo izler kalıyor şimdide izlerle uğraşıorum ben kahve limon karışımı yapıorm çatlaklarıma peeling olarak bunu yüzümede denicem izde işe yarıcakmı bilmeme ama süper bi peeling yumuşacık yapıyor deneyen varsa fikir istiyorum hazır alına pelingten daha ii paramızada yazık etmeyiz hem:teytey:arkadaşlar bende hem sivilce izleri hemde sürekli çıkan sivilceler bu son senede öncelikli olarak sivilcelerden kurtulmak için neler yaptınız sonrasında izler için olanı uygularım.
kil maskesi bende kullanmıştım kilin tüy yapıcı özelliği var buda beni korkutuyor açıkcası kili sadce saç bakımnda kullanmak daha çok mantıklı geliyor cildin yağını alır ve kutur sivilceyi cildi matlaştırır ama tüyleride beslerkafamçokkarıştıcanım ben izler için beyaz kil maskesi kullanıorum ve içine 2-3 damla badem yağı koyuyorum.2 aydır yapıorum ve gözle görülür bir düzelme var.ama böyle şeyler uzun zamanda sonucunu tam verir yani sabır lazım. ki ben birçok cilt soyucu kullandım doktor tavsiyesiyle ama bu maskeden memnun kaldım bide ayda 1 defada maya maskesi yap cilt beslensin.
nese canım bundan sora kullanmazsn saç için kili tercih et bence birde bepanthen kremde böle cildi güzelleştiyor ama tüyleride besliyorya ben şimdiye kadar hep içinde kil olan maskeleri kullandım.we cildim de biraz fazla kıl warkeşke daha önce öğrenseydim bunu
yani öle bi kaç kez kullanmayla olmaz tabi var olan tüyleri uzun süreli kullanımda güçlendiriyor diye biliyorum benmrhb yeni üye oldum kili bende kulandım ama herhangi bir tüylenme olmadı uzun süreli kulanıncamı oluyo acaba
canım kestirip atmadıkda ben uzun süre kullandım sonuç alamadım belkide bende işe yaramadı ben kahve limon deniorm o ciidden ii amaben yosun yağı kesin çözüm dedim ama kestirip atınız valla bende yazmıcam bidaha
canım kestirip atmadıkda ben uzun süre kullandım sonuç alamadım belkide bende işe yaramadı ben kahve limon deniorm o ciidden ii ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?