- Konu Sahibi mispremses
-
canım yosun yağından önce sadece sivilce izlerin mi vardı yoksa çukurcuklarında var mıydı? ben de ufak ukaş gözenek gibi çukurcuklar var.. bizi bi aydınlatırsan çok memnun oluruz. ne durumdaydı şimdiki hali nasıl anlatırsan çok sevinirim..
yosun yagını bu kdr tavsiye ettiniz bende bugun aldım:)) umarım ters tepki yapmaz sivilcelenmem:)))gerçi araştırdım ve yosunun içinde çinko varmış akne gibi sorunlaırn giderilmesinde yardımcı olur yazıyor (bir diger ozelligide çatlaklara iyi geliyomuş)her gun kullanılabilirmiş göz altı morluklarınada iyi gelir yazıyordu
cildin cok hoş duruyor:) lavanta losyonunuda alayım lavantada iyi gelir cok dogru soyluyorsun
ne kadar bu ürün nerden aldın sivilcenin bıraktıgı çukurlara ii geliomu yoksa sadce sivilce çıkmasınımı önlüocanm.. ben bikaç şey sölemek için yazmak istedm :) kısaca özetlersem sevdgm ınsan bıle mayın tarlası gibi suratın var diyerek terslerdi beni..çok ezildim ve yemin ederm dersaneye okula neden sürekli evde olup gitmediğimi kimse bilmezdi.. para biriktirdim inanın şuan estetik olup incecik olablcek kdr para birktrdm.. öncelikle doğal şeylerde aradım şifayı hiç ümidimi kesmedm tabiki..cildim karma oldgndan braz zorlandım ürün secerken ama aldım evde tariflerle hep düzenli olarak kullandım..değişik değişik 3,5senemi aldı.. azaldı ama olmadı..hep bi yerden çıkıyorlardı..sonra kmyasal peeling yaptrdm baya azaldı,ama izler duruyordu ..ve yine çıkışı seyrekde olsa vardı..sonra okadar parayı,emeğimi boşa harcatıcak bi ürünle tanstm İNNOVA TONIC FRESH .. kızlar bunu lütfen alın..kuru cılde sahıp olanlar almasın..cnku dha cok kurutur.. ama lutfen yagrlı ve karma olanlar kullansın.. ben suan bebek gibi cilde sahıbım gorenler sasırıyor ..resmlerim bile var..yüzüm izlerle oynamaktan,sıkmaktan mosmor iken şimdi bebek gibi pürüzsüz.. evet kalbm hala yaralı ama en azından yüzüm bebek gibi oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?