Sivilceli Ciltler Sivilce izleri geçmiyor.çözümü yok mudur bu illetin?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba arkadaşlar
bende sivilcelerimde artış olunca alkollü su karışımından yaptırıp kullandım ve leke yaptı
haftasonuda suna dumankayanın mısır unlu peelinginden yaptım gece yatmadan öncede bu sudan sürdüm ve cildim berbat oldu.şu an kırmızı acıyor ve dahada kötüsü lekeler ve gözeneklerim açılmış
hiç böyle olmazdı bebek gibi bir cildim vardı mahvoldu
temizleyici olarak dermologica nemlendirici olarak la roche tonik olarak pinkrose güllü tonik kullanıyorum
şu an yüzümdeki kızarıklık hafifledi fakat bepanten ve güneş koruyucu sürmeme rağmen hala acım var ve pütür pütür
ne yapayım ben şimdi ya?halamın kızı monteil temizleme jelinden memnun kalmıştı onumu alsam bilemedim
birde bu üzüm çekirdeği yağı argan yağı ve nar çekirdeği yağı var elimde
cildim kuru aslında ama korkuyorum kullanayımmı ne dersiniz?birde burdada bir arkadaş şu ameliyat izleri için bir melhemden bahsetmiş
kullanan varmı sivilce yapıyorrmu ve fiyatı nedir?

Cildinin barieri bozulmuş. Şu an yağları sürme. Avene nin hassas ciltler için ürününü kullan. Bepanthene kullan. Ve Cildini hassas ciltler için özel bir temizleyici ile (mümkünse iyice araştır en masumunu al) temizledikten en az yarım saat sonrada avene nin a vit. li kremlerinden birini sür. Cilt tipini, yaşını bilmediğim için ürün adını tam olarak öneremem. Aslında en güzeli iyi bir cildiyeci bulman.

Birde madecassol u avit.li kremlerle birlikte kullanmamlı o da cilt yenileyici, gereksiz. Madecassolu sadece geçmiş ama izi kalmış eski sivilce izlerine sürmeli. Sadece iz geçirme amaçlı.

Cildinin barieri bozulmuş. Şu an yağları sürme. Avene nin hassas ciltler için ürününü kullan. Bepanthene kullan. Ve Cildini hassas ciltler için özel bir temizleyici ile (mümkünse iyice araştır en masumunu al) temizledikten en az yarım saat sonrada avene nin a vit. li kremlerinden birini sür. Cilt tipini, yaşını bilmediğim için ürün adını tam olarak öneremem. Aslında en güzeli iyi bir cildiyeci bulman.

ben 29 yaşındayım ve cildim karma ama şuan yanaklarım çok kuru bbıyık bölgemde kuru
aslında t bölgesi hafif yağlıydı şuan kızarık kuru ve sivilceli bir yüzüm var
ya kuzen monteilden çok memnun kalmıştı ve onun yüzü gözenekliydi o gözenekleri tek kapatan temizleme jeli monteil
normalde ben vichy kullanıyordum ve çok memnundum
aslında la rochenin nemlendiriciside iyi ama galiba peeling ve alkollü su benim cildimi bu hale getirdi
akşam gidip yoğurt süreceğim hem acısını alsın hemde beslesin bari
şu eczanede satılan pahalı denilen melhemdenn alsammı ona karar veremiyorum

ben 29 yaşındayım ve cildim karma ama şuan yanaklarım çok kuru bbıyık bölgemde kuru
ya kuzen monteilden çok memnun kalmıştı ve onun yüzü gözenekliydi o gözenekleri tek kapatan temizleme jeli monteil
aslında la rochenin nemlendiriciside iyi ama galiba peeling ve alkollü su benim cildimi bu hale getirdi

Yoğurt asittir cildini yakar. Sen araştırmadan hiç bir şey sürme cildine. O kadar çok blog varki cilt bakımı ile ilgili. Bir tanesini bugün okudum hoşuma gitti. madammakyaj | Makyaj aynası'ndan Yönlendirildiniz Hoşgeldiniz :)) Yararlı eylemlerim kaldığı yerden devam ediyor…

Rica ederim canım. madem ingilizcen var makeupalley.com da search kısmına tetrakis yaz..onun notepad i olucak. Tetrakis kullanıcı adlı byn rosecealı cildine çok iyi bakıyor. Notepadinde cilt akım rutini ve a vitamini ile ilgili bilgiler var.
makeupalley zaman zamnan referans aldıgım bır sıtedır =) tetrakıs hanımı takıptee olacagım =))

kremı alana kadar cıldıne (cok acıyorsa) bephanten ve cok cok az mıktarda sudokrem surebılırsınız. Alkol cıldı mahvedıyor. Ben de o hatayı yapıp sıvılcemın uzerune alkollu tonık surmustum o yuzden bu hallere dustu... Vıchy yerıne lrp onerıyorum ama hepbırlıkte avene yı deneyelımmm =)

Dogal bır solüsyon hiçbir yan etkisi yok garantili olarak satılmakta sivilceleri izsiz yok ediyor , ayrıca kaş çıkarma kremıde mevcut ankara ayrancıda sosyete pazarına yakın bir salon reklam olur dıye isim veremiyoruz ama profil ismimiz

evet pek bi sorun yok aslında cildimde. ama bu sudokrem yağ bezesi yapıo olabilir mi acaba küçük beze gibi bişiler fark ettim yüzümde. kullandınız mı siz sudokrem bilginiz var mı böle bişe yapmış olabilir mi ki :((

Hergün degil bir gün kullanip bir gün ara verirsen etkisini daha iyi görürsünüz.Hergün kullaninca her cilt farkli reaksiyon gösterebilir...Gece yatmadan temiz cilde.Memnun kalip etkisini görürseniz gündüzleri baska bir kaba nemlendirici, günes kremi ve sudocremi karistirip makyajdan öncede uygulanabilir.. :)

Bende contractubex var yüzümde ağdadan sonra yanık oluşmuştu onun için doktor vermişti ve çok işe yaradı sivilce izlerim içinde kullanıyım dedim ama uzun süre kullanımdan sonra etki gösteriyor ondan mı bilmiyorum ama şuanlık bi etki yapmadı izler için

Back
X