- Konu Sahibi yarenozlem
merhaba arkadaşlar
bende sivilcelerimde artış olunca alkollü su karışımından yaptırıp kullandım ve leke yaptı
haftasonuda suna dumankayanın mısır unlu peelinginden yaptım gece yatmadan öncede bu sudan sürdüm ve cildim berbat oldu.şu an kırmızı acıyor ve dahada kötüsü lekeler ve gözeneklerim açılmış
hiç böyle olmazdı bebek gibi bir cildim vardı mahvoldu
temizleyici olarak dermologica nemlendirici olarak la roche tonik olarak pinkrose güllü tonik kullanıyorum
şu an yüzümdeki kızarıklık hafifledi fakat bepanten ve güneş koruyucu sürmeme rağmen hala acım var ve pütür pütür
ne yapayım ben şimdi ya?halamın kızı monteil temizleme jelinden memnun kalmıştı onumu alsam bilemedim
birde bu üzüm çekirdeği yağı argan yağı ve nar çekirdeği yağı var elimde
cildim kuru aslında ama korkuyorum kullanayımmı ne dersiniz?birde burdada bir arkadaş şu ameliyat izleri için bir melhemden bahsetmiş
kullanan varmı sivilce yapıyorrmu ve fiyatı nedir?
Cildinin barieri bozulmuş. Şu an yağları sürme. Avene nin hassas ciltler için ürününü kullan. Bepanthene kullan. Ve Cildini hassas ciltler için özel bir temizleyici ile (mümkünse iyice araştır en masumunu al) temizledikten en az yarım saat sonrada avene nin a vit. li kremlerinden birini sür. Cilt tipini, yaşını bilmediğim için ürün adını tam olarak öneremem. Aslında en güzeli iyi bir cildiyeci bulman.