Sivilceli Ciltler Sivilce izlerim Nasil gecti(resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

jLe

FREE PALESTİNE
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
100
30
Arkadaslar bundan once bu konuyu acmistim.( http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-mutsuzum.769972/) ki hayatimin en buhranli zamanlari diyebilirim. YoguN stress baski derken sivilce cikmayan cildim bu hale gelmisti. Agir Sivilce sorunu yasayanlar bilirler sosyal hayati, kisiligi dogrudan etkilen bir sey allah kimsenin basina vermesin diyorum.:KK33:

Doktora ilk gittigimde aknetrend onerdi doktor. Aknetrd zoratenin roacu... gibi ilaclar son caredir. Ilk gidisimde bunu vermesi hem uzdu hem sevindirdi. Kulanmak icin can attim cunku sivilcelerimin kolay kolay gecmeyecegini biliyordum bi yerden baslamak lazimdi... bi sure sonra ise cildirimu kuruttu, zaten sivilcelerden dolayi allak bullak olan psikolojim bu agir ilacla daha bir bozuldu.:KK16: 1 ay ara verdim tekrar gittim doktora bu sefer 20 ml verdi artik ne olucaksa olsun dedim devam ettim ilaca ama hicbir gelisme olmuyordu. tekrar gidisimde doktor 50 ml verdi ve benim pilimin bittigi iplerin koptugu yer oldu. Afedersiniz resmen mal alik bi sey oldumo_O agir depresyon dikkat daginikligi vs vs zaten sinav donemindeydim. Her sey ust uste geldi anlayacaginiz aknetrenti kestim. Cyndoksil ve imex kremi kullandim ki aknetrentin 3 4 ayda yapamadigi bu kremler takriben 1 2 ayda yapti ve sivilcelerim gecti.:KK71: (Tabi bunda sivilcelerimdeki iyilesmeyi gordukce psikolojik olarak toparlanmamin sevgi kelebegi gibi gezmemin de faydasi vardir:KK73:) Ama mmaalesef izleri kaldi. Buna da sukur diyorum. Ilerki zamanlarda tca peelingi yapacagim tum sivilceden muzdarip arkadaslarima allah sabir versin diyorum.

20150328_130448-1.jpg 20141115_121306.jpg

Eklentiler

• 20141115_121306.jpg
    20141115_121306.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 4.171
Canım bende imax kullanıyorum su an geciriyo ama hala sivilce cıkması durmadı 15 gundur kullanıyorum sende ne zaman sivilce cıkması gecti acaba benimde kullandıkca sivilcelerimin cıkması dururmu :KK43: bu arada yuzundeki ilerleme cok iyi canım darısı hepimizin basına

valla bravo çok iyi geçmiş ama keşke aknetrent tedavine sabırla devam edip tamamlasaydın o çok iyi bi ilaç evet ağır ama şuan bu az lekeler bile kalmazdı o ilaçla :) ayrıca imex krem çok uzun süreli kullanılmamalı ciltte kuruluğa sebep oluyor buna bağlı olarakta dermatit yapıyor bende ve bi arkadaşımda buna sebep oldu sonra bide dermatit iyileştirmekle uğraştık :/

valla bravo çok iyi geçmiş ama keşke aknetrent tedavine sabırla devam edip tamamlasaydın o çok iyi bi ilaç evet ağır ama şuan bu az lekeler bile kalmazdı o ilaçla :) ayrıca imex krem çok uzun süreli kullanılmamalı ciltte kuruluğa sebep oluyor buna bağlı olarakta dermatit yapıyor bende ve bi arkadaşımda buna sebep oldu sonra bide dermatit iyileştirmekle uğraştık :/
Ben kuruluk icin krem kullanıyorum etkili oluyor

Cyndoksil ve imex kremi kullandim ki aknetrentin 3 4 ayda yapamadigi bu kremler takriben 1 2 ayda yapti ve sivilcelerim gecti.:KK71: (Tabi bunda sivilcelerimdeki iyilesmeyi gordukce psikolojik olarak toparlanmamin sevgi kelebegi gibi gezmemin de faydasi vardir:KK73:) Ama mmaalesef izleri kaldi. Buna da sukur diyorum. Ilerki zamanlarda tca peelingi yapacagim tum sivilceden muzdarip arkadaslarima allah sabir versin diyorum.

Bana da imex vermişti ama ben bi faydası olmuyor diye pek kullanmamıştım.
clyndoksil(hassas ciltler için uygun mu) ve imexi nasıl kullanıyorsunuz?
Bende tekrar yazdırmayı düşünüyorum imex cildime zarar vermemişti ama isotrexin tetradox gibi ilaç ve kremler yan etki yaptı.
Bir de tretin diye bir krem varmış önerir misiniz.

Bana da imex vermişti ama ben bi faydası olmuyor diye pek kullanmamıştım.
clyndoksil(hassas ciltler için uygun mu) ve imexi nasıl kullanıyorsunuz?
Bende tekrar yazdırmayı düşünüyorum imex cildime zarar vermemişti ama isotrexin tetradox gibi ilaç ve kremler yan etki yaptı.
Bir de tretin diye bir krem varmış önerir misiniz.
Canim cildim hassas ve beyaz tenliyim imex cildimle tam ortusuyor. Kapatici gibi gonul rahatliyla kullaniyorum clindoksil krem ona gore daha etkili kiyafetlerde yastik kiliflarinda solma yapiyor :cry: gece yatarken kullan demisti doktor ben de oyle kullaniyorum ama duzenli kullandigim soylenemez cyndolcil kurutabilir ki ozelligi kurutmasi zaten imex daha yagli bi yapida

Valla canim tez canliyimdir insan birden sonuc gormek istiyor 1 ay oldu sonuc yok 2 ay oldu sivilceler yerinde duruyor 3 ay oldu 50 ml aldim gunde ki boyum 163 kilom 52 benim bunyemdeki biri iicin ayda 1500 mg cok fazla. Gecmedigini gordukce iyice bozuldum psikolojik olarak sivilce zaten zor bi durum bi de gecmemesi beni yikiyordu. Imex ve clydoksilden sonra rahat bi nefes aldim Sabir lazim bu islerde birden gecmedi 9 aylik bi surec nerdeyse.... ins daha iyi olur

Ben bu ilaçları duzenli olarak 6 aydan 2kez kullandm. Yani 12 ay her iki kullanmamda 1 sene ara verdm. Ve artık bu ilacı dayanacak gücüm kalmadı. Karaciğer ve böbrekler gitti. Surekli bi rahatsızlık var. Yani bu ilac tamamen ge irmiyor bi sure erteliyor

Kullandiginiz kremlerin etkisi olabilir fakat sadece o kremlerde bu izlerin gectigini dusunmuyrum bu kadar kisa bir surede ,aknetrent kullanmissiniz o ilaci biraktiktan sonra da etkisi 1 kac ay suruyor cilt kendini toparlayip kirmizi izler kayboluyor bence buradaki asil etken aknetrent kullanmaniz.

Ben sivilceler için doktora gittim beni geri gönderdi ve sivilcelerimim yok denecek kadar az olduğunu söyledi sadece günde bir yada iki kere sabunla yıka yeter dedi ama halen var pek şikayetçi değilim

X